Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Uzamykateľná kožená stránka Posture Collar - čierna/modrá

Vychutnajte si dominanciu a podriadenosť v bondáži s našou uzamykateľnou čiernou/modrou koženkou Posture Collar. Tento obojok BDSM je vyrobený z odolnej kože a jeho pevné uchytenie zaručuje, že hlava a krk používateľa sú zafixované vo vzpriamenej polohe.

Viac informácií

3333/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vychutnajte si dominanciu a podriadenie v bondáži s našou uzamykateľnou čiernou/modrou koženou pomôckou Posture Collar. Tento obojok BDSM je vyrobený z odolnej kože a jeho pevné uchytenie zaručuje, že hlava a krk používateľa sú zafixované vo vzpriamenej polohe. Elegantná farebná kombinácia čiernej a modrej farby dodáva nášmu koženému Posture Collar výraznú a príťažlivú estetiku, ktorá pôsobí na zmysly a podnecuje predstavivosť. S týmto koženým Posture Collar môžete zažiť nový druh BDSM vyjadrením podriadenosti alebo dominancie a zažiť intenzívny pocit moci a kontroly. Zažite fascináciu a vášeň BDSM s Posture Collar, dokonalým doplnkom pre náročných milovníkov bondáže.

    Čím je tento Posture Collar z kože výnimočný?

     

    Na ručnú výrobu Posture Collar by MEO® sa používa len vynikajúca hovädzia koža, vďaka ktorej je obojok mimoriadne pevný a zaručuje veľmi dobrý komfort pri nosení počas bondáže. Obojok Posture Collar pevne a tesne obopína krk. Pomocou kovových praciek, podobných opasku, sa dá Posture Collar uzavrieť a prispôsobiť akémukoľvek obvodu krku. Tri integrované D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú možnosť optimálne začleniť Posture Collar do bondáže. Môžete k nemu napríklad pripevniť vodiacu šnúru, reťaze s karabínami, putá alebo bondage lano. Vďaka vysokokvalitným prackám a nitom s vyrazeným logom MEO®, ktoré používame, je náš Posture Collar nielen odolný voči manipulácii, ale aj natoľko odolný, že sa ideálne hodí aj na dlhšie a intenzívnejšie BDSM sedenia. Špeciálne pracky na zadnej strane umožňujú uzamknúť Posture Collar malými visiacimi zámkami. Súčasťou balenia sú dva visiace zámky s rovnakým kľúčom a 4 kľúče. Prípadne sa dá Posture Collar uzamknúť aj naším elektronickým časovým zámkom MEOBOND. V našom obchode BDSM nájdete aj zodpovedajúce kožené putá na ruky a nohy.

     

    Posture Collar - Správny postoj sa treba naučiť!

     

    Posture Collar je kožený obojok, ktorý sa používa najmä na BDSM praktiky. Je anatomickejšie tvarovaný, vyšší a tuhší ako bežný obojok a núti hlavu nositeľa zdvihnúť sa nahor, čo vedie k vzpriamenejšiemu postoju. Je tiež tesnejší a veľmi tesne prilieha na krk, aby obmedzil pohyb hlavy a dosiahol špecifickú polohu. Vo vzťahu BDSM môže Posture Collar slúžiť ako symbol podriadenosti a dominancie. Okrem toho sa môže používať ako výchovný prostriedok, ktorý nositeľa núti zaujať vzpriamenejšie držanie tela a byť poslušnejší. V jazyku BDSM sa Posture Collar často označuje ako "obojok na držanie tela" alebo "obojok na dominanciu". Nosenie koženého Posture Collar môže vytvoriť hlbšie puto medzi zúčastnenými osobami, Top a Sub.

     

    Prečo je Posture Collar v bondáži taký obľúbený?

     

    Kožený Posture Collar je mimoriadne obľúbený na scéne BDSM, pretože poskytuje spôsob vyjadrenia dominancie a absolútneho podriadenia. Nosenie obojku môže byť pre nositeľa zmyselným zážitkom, pretože veľmi tesne prilieha a silno obmedzuje hlavu a krk, čím dáva pocit obmedzenia a kontroly. Obojok BDSM môže byť aj jasným symbolom dominantného partnera, ktorý pomáha vo vzťahu zaviesť kontrolu a dominanciu.

     

    Ako sa starať o kožený obojok a ako ho čistiť Posture Collar?

     

    Posture Collar sa jednoducho čistí vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožený Posture Collar môžete občas použiť kvalitné mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža Posture Collar mimoriadne pružná. Len pri správnej starostlivosti zostane kožený Posture Collar v optimálnom stave a bude odolný a dlhotrvajúci.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • BDSM obojok na držanie tela
    • Materiál: koža, nehrdzavejúca oceľ
    • Extra vysoký, polstrovaný obojok z pevnej kože, ktorý pevne polohuje a fixuje hlavu.
    • So zapínaním na dvojitú pracku na zadnej strane a tromi pevne pripevnenými D-krúžkami.
    • Súčasťou sú dva rovnaké visiace zámky a 4 kľúče.
    • Maximálna výška približne 17,5 cm, šírka 42 cm
    • Je dôležité poznamenať, že posturálne goliere by sa mali používať len so súhlasom a s bezpečnostnými opatreniami, aby sa predišlo možnému zraneniu alebo citovej ujme. Pred použitím posturálneho goliera je vždy dôležité jasne komunikovať, aby ste sa uistili, že všetci zúčastnení súhlasia a poznajú svoje limity.
    • Internetový obchod BDSM: Objavte vzrušujúci svet BDSM s MEO, vaším popredným internetovým obchodom s vysokokvalitnými produktmi BDSM. Ponorte sa do sveta zvádzania, dominancie a oddanosti. Náš sortiment zahŕňa široký výber nádherných kožených obojkov pre otrokov a postrojov, špeciálne navrhnutých tak, aby spĺňali náročné potreby milovníkov BDSM. Naše kožené obojky pre otrokov stelesňujú kvalitu, eleganciu a zmyselnosť. Každý jednotlivý obojok je starostlivo ručne vyrobený tak, aby spĺňal najvyššie štandardy. Mäkká štruktúra kože a dôkladné remeselné spracovanie dodávajú každému obojku jedinečnú estetiku. Či už ide o klasický čierny obojok, pútavý dizajn alebo nastaviteľné možnosti, máme obojok podľa každého vkusu. Naše obojky na držanie tela nie sú len ohromujúcimi pútačmi pozornosti, ale aj výkonnými nástrojmi na kontrolu držania tela. Tieto obojky sú špeciálne navrhnuté tak, aby pomohli dosiahnuť vzpriamené a pokorné držanie tela vášho partnera. Vďaka robustným materiálom a nastaviteľným zapínaniam ponúkajú pohodlie aj účinnú kontrolu. Pocíťte moc, ktorú máte nad svojím submisívnym partnerom, keď ho pomocou našich Posture Collar nastavíte do správnej polohy. V spoločnosti MEO vieme, aká dôležitá je kvalita a bezpečnosť. Naše výrobky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré znamenajú odolnosť a spoľahlivosť. Venujeme veľkú pozornosť detailom a dbáme na to, aby každý obojok a Posture Collar spĺňal tie najvyššie štandardy. Môžete sa spoľahnúť, že naše výrobky posunú vaše BDSM sedenia na vyššiu úroveň. objednajte si u MEO ešte dnes a objavte nekonečné možnosti, ktoré BDSM ponúka. Či už ste skúsený pán alebo zvedavý otrok, v našom obchode BDSM nájdete doplnky a výrobky, ktoré potrebujete na to, aby ste svoje fantázie uviedli do života. Prebuďte vášeň a preskúmajte svoje hranice s koženými obojkami pre otrokov a postrojmi MEO. Dôverujte odbornosti a kvalite, vďaka ktorým sme sa stali dôveryhodným menom na BDSM scéne.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Uzamykateľná kožená stránka Posture Collar - čierna/modrá

    Uzamykateľná kožená stránka Posture Collar - čierna/modrá

    Vychutnajte si dominanciu a podriadenosť v bondáži s našou uzamykateľnou čiernou/modrou koženkou Posture Collar. Tento obojok BDSM je vyrobený z odolnej kože a jeho pevné uchytenie zaručuje, že hlava a krk používateľa sú zafixované vo vzpriamenej polohe.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: