Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

BDSM Posture Collar koža - čierna/červená

Zažite dokonalú kombináciu štýlu a výkonu s našou vysokokvalitnou uzamykateľnou čiernou a červenou koženou taškou Posture Collar. Tento obojok BDSM bol ručne vyrobený z vysokokvalitnej kože a ponúka pevné uchytenie na zabezpečenie hlavy a krku nositeľa.

Viac informácií

3331/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite dokonalú kombináciu štýlu a výkonu s našou vysokokvalitnou uzamykateľnou čiernou a červenou koženou taškou Posture Collar. Tento obojok BDSM bol ručne vyrobený z vysoko kvalitnej kože a ponúka pevné uchytenie na zabezpečenie hlavy a krku nositeľa. Farebná kombinácia čiernej a červenej farby dodáva nášmu koženému Posture Collar mimoriadne príťažlivý estetický vzhľad a robí z neho skutočný pútač pozornosti. Tento Posture Collar vám umožní zažiť jedinečné BDSM zážitky prostredníctvom uplatňovania moci a kontroly nad partnerom. Objavte novú úroveň podriadenosti a dominancie s naším koženým Posture Collar!

     

    Čo je na tomto koženom Posture Collar také výnimočné?

     

    Na ručnú výrobu Posture Collar by MEO® sa používa len vynikajúca hovädzia koža, vďaka ktorej je obojok mimoriadne pevný a zaručuje veľmi dobrý komfort pri nosení počas bondáže. Obojok Posture Collar pevne a tesne obopína krk. Pomocou kovových praciek, podobných opasku, sa dá Posture Collar uzavrieť a prispôsobiť akémukoľvek obvodu krku. Tri integrované D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú možnosť optimálne začleniť Posture Collar do bondáže. Môžete k nemu napríklad pripevniť vodiacu šnúru, reťaze s karabínami, putá alebo bondage lano. Vďaka vysokokvalitným prackám a nitom s vyrazeným logom MEO®, ktoré používame, je náš Posture Collar nielen odolný voči manipulácii, ale aj natoľko odolný, že sa ideálne hodí aj na dlhšie a intenzívnejšie BDSM sedenia. Špeciálne pracky na zadnej strane umožňujú uzamknúť Posture Collar malými visiacimi zámkami. Súčasťou balenia sú dva visiace zámky s rovnakým kľúčom a 4 kľúče. Prípadne sa dá Posture Collar uzamknúť aj naším elektronickým časovým zámkom MEOBOND. V našom obchode BDSM nájdete aj zodpovedajúce kožené putá na ruky a nohy.

     

    Posture Collar - Správny postoj sa treba naučiť!

     

    Posture Collar je kožený obojok, ktorý sa používa najmä na BDSM praktiky. Je anatomickejšie tvarovaný, vyšší a tuhší ako bežný obojok a núti hlavu nositeľa zdvihnúť sa nahor, čo vedie k vzpriamenejšiemu postoju. Je tiež tesnejší a veľmi tesne prilieha na krk, aby obmedzil pohyb hlavy a dosiahol špecifickú polohu. Vo vzťahu BDSM môže Posture Collar slúžiť ako symbol podriadenosti a dominancie. Okrem toho sa môže používať ako výchovný prostriedok, ktorý nositeľa núti zaujať vzpriamenejšie držanie tela a byť poslušnejší. V jazyku BDSM sa Posture Collar často označuje ako "obojok na držanie tela" alebo "obojok na dominanciu". Nosenie koženého Posture Collar môže vytvoriť hlbšie puto medzi zúčastnenými osobami, Top a Sub.

     

    Prečo je Posture Collar v bondáži taký obľúbený?

     

    Kožený Posture Collar je mimoriadne obľúbený na scéne BDSM, pretože poskytuje spôsob vyjadrenia dominancie a absolútneho podriadenia. Nosenie obojku môže byť pre nositeľa zmyselným zážitkom, pretože veľmi tesne prilieha a silno obmedzuje hlavu a krk, čím dáva pocit obmedzenia a kontroly. Obojok BDSM môže byť aj jasným symbolom dominantného partnera, ktorý pomáha vo vzťahu zaviesť kontrolu a dominanciu.

     

    Ako sa starať o kožený obojok a ako ho čistiť Posture Collar?

     

    Posture Collar sa jednoducho čistí vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožený Posture Collar môžete občas použiť kvalitné mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža Posture Collar mimoriadne pružná. Len pri správnej starostlivosti zostane kožený Posture Collar v optimálnom stave a bude odolný a dlhotrvajúci.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • BDSM obojok na držanie tela
    • Materiál: koža, nehrdzavejúca oceľ
    • Extra vysoký, polstrovaný obojok z pevnej kože, ktorý pevne polohuje a fixuje hlavu.
    • So zapínaním na dvojitú pracku na zadnej strane a tromi pevne pripevnenými D-krúžkami.
    • Súčasťou sú dva rovnaké visiace zámky a 4 kľúče.
    • Maximálna výška približne 17,5 cm, šírka 42 cm
    • Je dôležité poznamenať, že posturálne goliere by sa mali používať len so súhlasom a s bezpečnostnými opatreniami, aby sa predišlo možnému zraneniu alebo citovej ujme. Pred použitím posturálneho goliera je vždy dôležité jasne komunikovať, aby každý zúčastnený súhlasil a poznal svoje limity.
    • Posture collar alebo posturálny golier: Posture collar je doslovný preklad anglického výrazu "posture collar". Posture collar môže mať rôzne štýly, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a vynucuje si vzpriamenejšie držanie tela.
    • Obojok na dominanciu: Tento termín sa často používa na BDSM scéne na označenie obojku, ktorý sa používa v scenároch dominancie a podriadenia. Obojok na dominanciu môže mať rôzne štýly, ale často je vyšší a tuhší ako tradičný obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu.
    • Obojok pre otrokov: Tento termín sa používa na označenie obojku, ktorý nosí otrok slúžiaci dominantnému partnerovi v BDSM scéne. Obojok pre otrokov môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý symbolizuje podriadenie nositeľa.
    • Obojok BDSM: Tento pojem sa používa na označenie obojku, ktorý sa používa v BDSM ako pomôcka pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a obmedzuje pohyb hlavy.
    • Bondážny obojok: Tento výraz sa používa na označenie obojku používaného pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý drží hlavu nositeľa a obmedzuje pohyby hlavy.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BDSM Posture Collar koža - čierna/červená

    BDSM Posture Collar koža - čierna/červená

    Zažite dokonalú kombináciu štýlu a výkonu s našou vysokokvalitnou uzamykateľnou čiernou a červenou koženou taškou Posture Collar. Tento obojok BDSM bol ručne vyrobený z vysokokvalitnej kože a ponúka pevné uchytenie na zabezpečenie hlavy a krku nositeľa.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: