Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

BDSM Posture Collar koža - čierna/biela

Objavte teraz neobmedzenú rozmanitosť a zmyselnosť, ktorú vám môže ponúknuť Posture Collar! Dajte svojmu BDSM sedeniu nový rozmer podriadenosti s našimi uzamykateľnými Posture Collar z čiernej a bielej kože. Vďaka tesnému priliehaniu a pevnej koži náš obojok zaručuje, že hlava a krk nositeľa zostanú v submisívnej polohe.

Viac informácií

3332/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte teraz neobmedzenú rozmanitosť a zmyselnosť, ktorú vám môže ponúknuť Posture Collar! Dajte svojmu BDSM sedeniu nový rozmer podriadenosti s našimi uzamykateľnými Posture Collar z čiernej a bielej kože. Náš obojok vďaka svojmu tesnému priliehaniu a pevnej koži zaručuje, že hlava a krk nositeľa zostanú v submisívnej polohe. Čierna a biela farba dodávajú nášmu Posture Collar koženému obojku zvláštnu eleganciu a estetiku, ktorá sa dokonale hodí k zmyselným BDSM hrám. S naším koženým Posture Collar môžete posunúť podriadenie a dominanciu na novú úroveň a vybudovať si hlbšie spojenie s partnerom.

    Čo je na tomto koženom Posture Collar také výnimočné?

     

    Na ručnú výrobu Posture Collar by MEO® sa používa len vynikajúca hovädzia koža, vďaka ktorej je obojok mimoriadne pevný a zaručuje veľmi dobrý komfort pri nosení počas bondáže. Obojok Posture Collar pevne a tesne obopína krk. Pomocou kovových praciek, podobných opasku, sa dá Posture Collar uzavrieť a prispôsobiť akémukoľvek obvodu krku. Tri integrované D-krúžky z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú možnosť optimálne začleniť Posture Collar do bondáže. Môžete k nemu napríklad pripevniť vodiacu šnúru, reťaze s karabínami, putá alebo bondage lano. Vďaka vysokokvalitným prackám a nitom s vyrazeným logom MEO®, ktoré používame, je náš Posture Collar nielen odolný voči manipulácii, ale aj natoľko odolný, že sa ideálne hodí aj na dlhšie a intenzívnejšie BDSM sedenia. Špeciálne pracky na zadnej strane umožňujú uzamknúť Posture Collar malými visiacimi zámkami. Súčasťou balenia sú dva visiace zámky s rovnakým kľúčom a 4 kľúče. Prípadne sa dá Posture Collar uzamknúť aj naším elektronickým časovým zámkom MEOBOND. V našom obchode BDSM nájdete aj zodpovedajúce kožené putá na ruky a nohy.

     

    Posture Collar - Správny postoj sa treba naučiť!

     

    Posture Collar je kožený obojok, ktorý sa používa najmä na BDSM praktiky. Je anatomickejšie tvarovaný, vyšší a tuhší ako bežný obojok a núti hlavu nositeľa zdvihnúť sa nahor, čo vedie k vzpriamenejšiemu postoju. Je tiež tesnejší a veľmi tesne prilieha na krk, aby obmedzil pohyb hlavy a dosiahol špecifickú polohu. Vo vzťahu BDSM môže Posture Collar slúžiť ako symbol podriadenosti a dominancie. Okrem toho sa môže používať ako výchovný prostriedok, ktorý nositeľa núti zaujať vzpriamenejšie držanie tela a byť poslušnejší. V jazyku BDSM sa Posture Collar často označuje ako "obojok na držanie tela" alebo "obojok na dominanciu". Nosenie koženého Posture Collar môže vytvoriť hlbšie puto medzi zúčastnenými osobami, Top a Sub.

     

    Prečo je Posture Collar v bondáži taký obľúbený?

     

    Kožený Posture Collar je mimoriadne obľúbený na scéne BDSM, pretože poskytuje spôsob vyjadrenia dominancie a absolútneho podriadenia. Nosenie obojku môže byť pre nositeľa zmyselným zážitkom, pretože veľmi tesne prilieha a silno obmedzuje hlavu a krk, čím dáva pocit obmedzenia a kontroly. Obojok BDSM môže byť aj jasným symbolom dominantného partnera, ktorý pomáha vo vzťahu zaviesť kontrolu a dominanciu.

     

    Ako sa starať o kožený obojok a ako ho čistiť Posture Collar?

     

    Posture Collar sa jednoducho čistí vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožený Posture Collar môžete občas použiť kvalitné mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža Posture Collar mimoriadne pružná. Len pri správnej starostlivosti zostane kožený Posture Collar v optimálnom stave a bude odolný a dlhotrvajúci.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • BDSM obojok na držanie tela
    • Materiál: koža, nehrdzavejúca oceľ
    • Extra vysoký, polstrovaný obojok z pevnej kože, ktorý pevne polohuje a fixuje hlavu.
    • So zapínaním na dvojitú pracku na zadnej strane a tromi pevne pripevnenými D-krúžkami.
    • Súčasťou sú dva rovnaké visiace zámky a 4 kľúče.
    • Maximálna výška približne 17,5 cm, šírka 42 cm
    • Je dôležité poznamenať, že posturálne goliere by sa mali používať len so súhlasom a s bezpečnostnými opatreniami, aby sa predišlo možnému zraneniu alebo citovej ujme. Pred použitím posturálneho goliera je vždy dôležité jasne komunikovať, aby každý zúčastnený súhlasil a poznal svoje limity.
    • Posture collar alebo posturálny golier: Posture collar je doslovný preklad anglického výrazu "posture collar". Posture collar môže mať rôzne štýly, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a vynucuje si vzpriamenejšie držanie tela.
    • Obojok na dominanciu: Tento termín sa často používa na BDSM scéne na označenie obojku, ktorý sa používa v scenároch dominancie a podriadenia. Obojok na dominanciu môže mať rôzne štýly, ale často je vyšší a tuhší ako tradičný obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu.
    • Obojok pre otrokov: Tento termín sa používa na označenie obojku, ktorý nosí otrok slúžiaci dominantnému partnerovi v BDSM scéne. Obojok pre otrokov môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý symbolizuje podriadenie nositeľa.
    • Obojok BDSM: Tento pojem sa používa na označenie obojku, ktorý sa používa v BDSM ako pomôcka pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý núti nositeľa zdvihnúť hlavu a obmedzuje pohyb hlavy.
    • Bondážny obojok: Tento výraz sa používa na označenie obojku používaného pri bondáži. Bondážny obojok môže mať rôzne podoby, ale zvyčajne sa opisuje ako obojok, ktorý drží hlavu nositeľa a obmedzuje pohyby hlavy.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    This is an excellent collar!

    This is an excellent collar! I've got a fairly large neck, and it fits me well. Five stars for sure!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    BDSM Posture Collar koža - čierna/biela

    BDSM Posture Collar koža - čierna/biela

    Objavte teraz neobmedzenú rozmanitosť a zmyselnosť, ktorú vám môže ponúknuť Posture Collar! Dajte svojmu BDSM sedeniu nový rozmer podriadenosti s našimi uzamykateľnými Posture Collar z čiernej a bielej kože. Vďaka tesnému priliehaniu a pevnej koži náš obojok zaručuje, že hlava a krk nositeľa zostanú v submisívnej polohe.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: