Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - čierna

Pre vypuklé býčie gule! Čierny CAZZOMEO® Bull Bag zaberie semenníky v priebehu okamihu. Hrubý materiál ich obklopuje s lichotivou jemnosťou a opticky robí miešok oveľa objemnejším.

Viac informácií

9875/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Bull Bag ball stretcher - čierna

     

    Chceš mať gule ako býk? Potom ich jednoducho vložte do nového Bull Bag od CAZZOMEO®, jedinečný ball stretcher v anatomicky dokonalom dizajne. Vyrobený z vysoko pružného a odolného silikónu Bull Bag ponúka priestor aj pre tie najtučnejšie závesy a na druhej strane aj malé vajíčka vyzerajú pôsobivo objemne!

     

    Nasadíte si ich v priebehu okamihu: Zamatovo mäkké a skutočne nadýchané, elastické Bull Bag obopne vaše vajíčka. Opticky výrazne zväčšené, vaše gule sa ťažko hojdajú medzi nohami. Ako býk. Vyzerá pôsobivo a pôsobí vzrušujúco, pretože cítite váhu a ťah na miešku.

     

    Najdôležitejšie prvky :

     

    Kyprý vzhľad

    Vzrušujúci pocit

    Vytvára veľké gule

    Perfektný doplnok CBT

    Pružný materiál

     

    CBT: Vrecká na býka sú dokonalým doplnkom na mučenie penisu a gule (CBT). Táto konsenzuálna sexuálna hra stimuluje mužské pohlavné orgány príjemným a bolestivým spôsobom. Hrubostenné vrecko hračky napríklad znižuje silu úderov a rovnomernejšie rozkladá tlak na semenníky.

     

    Na nasadenie sa rozšíri ukazovákom a prostredníkom oboch rúk a potom sa palcami vtlačia semenníky do vrecka jeden po druhom.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Priemer otvoru je približne 2 cm
    • MEO odporúča výrobok pred a po použití vyčistiť naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN a po vysušení ho skladovať oddelene od ostatných plastov. Vrecko Bullbag používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako sú AQUAMEO®, SOLEMEO® alebo LUNAMEO®.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    fest umschlossen

    Also als Ballstretcher würde ich dieses geile Teil eher nicht bezeichnen. Ganz im Gegenteil! Will man(n) seine gestretchten Eier wieder einmal kompakt und fest "oben" tragen, dann ist dies hier das richtige Produkt! Sobald die Klöten im Silikonsack verstaut sind, fühlt es sich an, als würde eine feste Männerhand das Gehänge umschließen und fest zusammen drücken. Ein geiles Feeling, muss man einfach mal spüren. Auch beim laufen bleiben die Hoden schön kompakt beisammen und es fühlt sich sehr erotisch an. Den "Bull Bag" kann man ständig tragen, eine fette Beule in der Jeans und neugierige Blicke sind garantiert. Fazit: Ich mag es wenn die Eier so straff fixiert sind und es mal nicht so zu einem gebaumel zwischen den Schenkeln kommt. Also: klare Kaufempfehlung!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I am totally happy with it

    A very nifty toy. Once I saw that there's a front and a back to it, it was simple to put on. Once on, it snuggles my balls nicely and is comfy for all day wear if I want. There's a constant reminder when I'm sitting that my balls are getting some very nice attention; when standing or walking it's possible to forget that it's there--not that I want to. Under light shorts the bulge is very large indeed; under jeans not so much but still shows.

    • 5 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Bull Bag Ball Stretcher

    Oh man, I have died and gone to heaven! Awesome feeling. I have always wanted to try saline infusion and I think this might be a nice stepping stone toward that. I did come up with a method for getting it on with ease. I have balls that are good size but run and hide in my groin when I go after them with toys. I put a loop in a flat, cotton shoe lace and pull it tight around my balls. I grip the lace with my teeth while I put on the bull balls and then gently remove the lace. It works pretty well. Have fun ball pigs!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - čierna

    CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - čierna

    Pre vypuklé býčie gule! Čierny CAZZOMEO® Bull Bag zaberie semenníky v priebehu okamihu. Hrubý materiál ich obklopuje s lichotivou jemnosťou a opticky robí miešok oveľa objemnejším.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: