Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-krúžkom

CAZZOMEO® Hanger je pravdepodobne najpohodlnejšia kožená ball stretcher, akú ste kedy nosili. V prípade potreby sa dajú dokonca pripevniť závažia.

Viac informácií

1798/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    CAZZOMEO® Hanger je pravdepodobne najpohodlnejšia kožená ball stretcher, akú ste kedy nosili. V prípade potreby je možné pripojiť aj závažia.

     

    Mäkký ball stretcher sa umiestni nad miešok a potom sa k nemu pripevní ďalší remienok, ktorý stiahne vaše semenníky alebo miešok smerom nadol. Popruh sme vybavili D-krúžkom, na ktorý môžete pripevniť závažie, ak uprednostňujete maximálne natiahnutie mieška.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher s D-krúžkom
    • Materiál: Mäkká hovädzia koža
    • Rozmery: Ball stretcher cca 3,5 cm
    • Objavte intenzívne potešenie z naťahovania loptičiek v MEO! Ako popredný obchod ball stretcher ponúkame široký sortiment vysokokvalitných výrobkov, ktoré posunú váš sexuálny život na vyššiu úroveň. Naše ball stretcher boli špeciálne navrhnuté tak, aby jemne ťahali miešok alebo semenníky smerom nadol a vytvárali intenzívny pocit stimulácie. Či už dávate prednosť jemnému ťahu alebo intenzívnemu naťahovaniu, naše ball stretcher vám ponúkajú rôzne možnosti na splnenie vašich individuálnych túžob. Vďaka rôznym materiálom, ako napríklad ball stretcher z vysokokvalitnej kože, ťažkej nehrdzavejúcej ocele alebo pohodlného silikónu, ponúkame ball stretcher pre každý vkus a pohodlie. Od nastaviteľných lisovacích cvočkov až po remienky so zapínaním na pracku - nájdete ideálne riešenie pre vaše ball stretching Skúsenosti. Doprajte si a objavte vzrušujúci pocit z naťahovania loptičiek. Objednajte si z pohodlia domova v našom online obchode a užite si naše diskrétne a rýchle doručenie. Náš tím zákazníckeho servisu je vždy pripravený odpovedať na vaše otázky a pomôcť vám vybrať si ten správny ball stretcher. Objavte intenzívne potešenie z ball stretching s MEO a umožnite, aby sa vaše predstavy o rozkoši a extáze stali skutočnosťou. Prezrite si našu širokú ponuku a nájdite si dokonalý ball stretcher, ktorý naplní vaše najdivokejšie fantázie. Ponorte sa do vzrušujúcej hry ball stretching s MEO - expertom na ball stretcher a viac!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-krúžkom

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-krúžkom

    CAZZOMEO® Hanger je pravdepodobne najpohodlnejšia kožená ball stretcher, akú ste kedy nosili. V prípade potreby sa dajú dokonca pripevniť závažia.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: