Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

Sport Fucker Baller Krúžok

"Baller" z Sport Fucker je kombináciou krúžku na penis a stránky ball stretcher, ktorá zaručuje maximálnu erekciu! Penis sa stáva pevným a tvrdým, takže sex trvá dlhšie a orgazmus sa nielen oddialil, ale aj prežíva oveľa intenzívnejšie.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Baller Kombinácia krúžku na penis a ball stretcher Sport Fucker

    "Baller" od Sport Fucker je kombinácia erekčného krúžku a ball stretcher, ktorá zaručuje maximálnu erekciu! Penis sa stáva pevným a tvrdým, takže sex trvá dlhšie a orgazmus je nielen oddialený, ale aj oveľa intenzívnejšie prežívaný.

    krúžky na penis sú známe svojím účinkom na zvýšenie erekcie. Keď sa spoločnosť Sport Fucker ich skombinuje s ball stretcher, výsledkom je "Baller", všestranný talent, ktorý posunie mužov na ich hranice a premení ich na skutočných žrebcov.

    Objavte dokonalý nárez: "Baller", krúžok na naťahovanie gule!

    Ste pripravení na úplne nové zážitky? Potom je "Baller", kombinovaný krúžok na naťahovanie loptičiek, presne pre vás! Tento inovatívny výrobok kombinuje intenzívnu stimuláciu naťahovača loptičiek so vzrušujúcim účinkom krúžku na penis - to musí mať každý, kto hľadá niečo výnimočné.

    Jedinečný dizajn pre dokonalé sexuálne potešenie!

    "Baller" je viac než len sexuálna hračka. Je to dychberúci zážitok! Je vyrobený z vysokokvalitného, supermäkkého TPE, dokonale sa prispôsobí mužským pohlavným orgánom a poskytuje senzačne príjemný pocit. Či už osamote, alebo počas sexu vo dvojici - "Baller" posunie každého muža na úplne novú úroveň rozkoše.

    Zintenzívnite svoje pocity:

    S ball stretcher zažijete intenzívne roztiahnutie mieška, ktoré zvyšuje citlivosť a katapultuje vás do nepredstaviteľných výšin rozkoše. Erekčný krúžok zároveň zabezpečuje dlhotrvajúcu a veľmi tvrdú erekciu, aby ste si mohli naplno vychutnať každú sekundu svojho erotického dobrodružstva.

    Jednoduché použitie pre nekonečné potešenie:

    1.) Držte "balerínu" plochou stranou k sebe tak, aby bol krúžok na vrchu.
    2.) Uchopte krúžok do ruky. 2.) Roztiahnite "Baller" prstami a prestrčte cez neho semenníky.
    3.) Potom roztiahnite krúžok na penis a prestrčte penis cez otvor.

    Parádny vzhľad, bezpečný a šetrný k pokožke:

    "Baller" v žiarivo modrej alebo červenej farbe alebo v elegantnej čiernej farbe je nielen pútavý, ale aj bezpečný na používanie a šetrný k pokožke. Hypoalergénny TPE sa ľahko čistí a je ideálny pre všetky lubrikanty.

    Jednoduché čistenie pre hygienické potešenie:

    Po akcii je čistenie veľmi jednoduché: opláchnite jemnou mydlovou vodou, nechajte uschnúť a "Baller" je pripravený na ďalšie erotické dobrodružstvo Sport Fucker je pripravený na ďalšie erotické dobrodružstvo. Vďaka svojej odolnej štruktúre a rozťažnosti až 200 % zostane vždy v kondícii a účinný.

    Už nečakajte!

    Kúpte si "Baller" teraz a ponorte sa do sveta plného chtíča a vášne, ktorý vás dostane. Zažite nepredstaviteľné vyvrcholenia a maximalizujte svoje potešenie - tzv Baller je vašou vstupenkou na nezabudnuteľné chvíle!

    Viac informácií:

    • Kombinácia krúžku na penis a ball stretcher
    • Materiál: TPE, veľmi pružný
    • Ultra hladká textúra
    • Extra pružný a ľahko sa nasadzuje
    • Kompatibilný s lubrikantmi na báze vody
    • Ľahko sa čistí
    • Rozmery: Výška: cca 8 cm, vnútorný priemer krúžku: cca 2,5 cm, vnútorný priemer naťahovača guličiek: cca 3,5 cm.
    • Sport Fucker: Kalifornská značka so sloganom "If Sex Is Your Sport, We Got Your Gear" (Ak je sex váš šport, máme vašu výbavu) Sport Fucker dáva jednoznačne najavo, o čo tu ide! Každý, kto pozná túto značku a jej oddanú fanúšikovskú základňu, vie, že nič lepšie už neexistuje. Pestrý výber siaha od erekčných krúžkov s vibráciou a bez nej, naťahovačov na gule a análnych spŕch až po análne kolíky, prísavky na bradavky a dilatátory v najžiarivejších farbách a z najrozmanitejších materiálov. Najlepšie na tom je kvalita, dizajn a spracovanie: Vyrobené v Kalifornii!

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sport Fucker Baller Krúžok

      Sport Fucker Baller Krúžok

      "Baller" z Sport Fucker je kombináciou krúžku na penis a stránky ball stretcher, ktorá zaručuje maximálnu erekciu! Penis sa stáva pevným a tvrdým, takže sex trvá dlhšie a orgazmus sa nielen oddialil, ale aj prežíva oveľa intenzívnejšie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: