Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

Prepínač Hitter od Sport Fucker

Najnovšie ball stretcher od Sport Fucker - jednoducho musíte vidieť! Switch Hitter od Sport Fucker je zďaleka najpohodlnejšou kombináciou ball stretcher a krúžku na penis, akú si viete predstaviť! Ale čo presne ho robí takým pohodlným?

Viac informácií

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Najnovšie ball stretcher od Sport Fucker - jednoducho musíte vidieť! Switch Hitter od Sport Fucker je zďaleka najpohodlnejšou kombináciou ball stretcher a krúžku na penis, akú si viete predstaviť! Ale čo presne ho robí takým pohodlným? V prvom rade konštrukcia, pretože je pomerne hrubý a vytvára na miešku poriadnu záťaž bez toho, aby bolel, ako to dokážu kovové guľôčkové naťahovače. Po druhé, hladký, hodvábny a elastický materiál. Ide o patentovaný tekutý silikón spoločnosti Sport Fucker. Ide o jedinečnú zmes silikónu a termoplastickej gumy, ktorá poskytuje maximálnu pružnosť, odolnosť a pohodlie.

     

    Kombinácia erekčného krúžku a silikónu ball stretcher je dvakrát zábavnejšia! S krúžkom Cock Ring, ktorý tesne obopína základňu penisu, je erekcia intenzívnejšia a trvá dlhšie. Na druhej strane ball stretcher jemne obopína semenníky a zintenzívňuje rozkoš dodatočnou stimuláciou. Obe časti sa vďaka príjemnému a pružnému materiálu dokonale prispôsobia anatómii. Jedinečná sexuálna hračka, ktorá posunie váš milostný život na novú úroveň.

     

    Stránka ball stretcher je vysoká približne 3,6 cm a má vnútorný priemer približne 3,5 cm. Dá sa ľahko roztiahnuť až na 130 mm. Erotický krúžok má hrúbku 14 mm, vnútorný priemer 31 mm a dá sa roztiahnuť na 150 mm. Univerzálna veľkosť, ktorá padne každému mužovi.

     

    Čo je Liquid Silicone alebo tekutý silikón?

     

    Tekutý silikón je skutočným insiderom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, čo znamená, že je bezpečný a príjemný na používanie - bez akýchkoľvek kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. Jeho pružnosť? Bezkonkurenčná! Prispôsobí sa všetkým mysliteľným tvarom a zároveň ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie, pôsobí úžasne realisticky. Tekutý silikón je skrátka univerzálny materiál medzi erotickými pomôckami, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť aj potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku by ste mali po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodeodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho vrecka na skladovanie erotických hračiek, ktoré ju ochráni pred prachom a nečistotami. Ďalšia rada: Vždy používajte správny lubrikant. Silikónová erotická hračka veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Mali by ste sa však vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu materiál napadnúť. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju silikónovú erotickú hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Switch Hitter od Sport Fucker
    • Dvojitý ball stretcher + krúžok na penis
    • Pre začiatočníkov aj pokročilých
    • Zvyšuje erekciu
    • Kompatibilný s lubrikantmi na báze vody
    • Ľahko sa čistí pomocou spreja VERYCLEAN

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Prepínač Hitter od Sport Fucker

    Prepínač Hitter od Sport Fucker

    Najnovšie ball stretcher od Sport Fucker - jednoducho musíte vidieť! Switch Hitter od Sport Fucker je zďaleka najpohodlnejšou kombináciou ball stretcher a krúžku na penis, akú si viete predstaviť! Ale čo presne ho robí takým pohodlným?

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: