Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug Extremeo - Mushroom - análny kolík

Análny kolík "Mushroom" zo série Extremeo je dokonalou kombináciou dizajnu a pohodlia! Análny kolík v dizajne hríbovej hlavice sa prezentuje nielen výnimočným dizajnom. Jeho zúžená hlavica so stimulujúcimi pozdĺžnymi drážkami zaisťuje vzrušujúce pocity, ktoré sú zakaždým zmyselným pôžitkom.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Análny kolík "Mushroom" zo série Extremeo je dokonalou kombináciou dizajnu a pohodlia! Análny kolík v dizajne hríbovej hlavice sa prezentuje nielen výnimočným dizajnom. Jeho zúžená hlavica so stimulujúcimi pozdĺžnymi drážkami zaručuje vzrušujúce pocity, ktoré sú zakaždým zmyselným pôžitkom.

     

    Hríbovitý tvar hlavičky "Mushroom" butt plug má štyri veľmi špeciálne výhody:

     

    1. Jemný počiatočný pocit: kužeľovitý tvar hríbovej hlavice uľahčuje zavedenie análneho kolíka. Užší začiatok umožňuje jemné a postupné zavádzanie, takže análny otvor si môže pomaly zvykať na obvod análneho kolíka. Tým sa minimalizuje riziko bolesti a uľahčuje sa vstup do sveta análnych hračiek, najmä pre začiatočníkov.
    2. Stimulujúce pozdĺžne drážky: Podlhovasté drážky na hlavičke hríbika nielenže zvyšujú stimuláciu počas zavádzania, ale tiež zlepšujú lubrikáciu, čo ešte viac uľahčuje zavádzanie.
    3. Bezpečné zavádzanie: Tvar hríbika zaručuje, že sa butt plug v konečníku nerozšíri príliš prudko. Prirodzené a postupné zväčšovanie priemeru zaisťuje, že sa sval môže uvoľniť bez náhleho tlaku. To chráni pred nežiaducimi pocitmi a poskytuje príjemnejší zážitok pri zavádzaní análneho kolíka.
    4. Zvýšené pocity: Po vložení hlavičky análneho kolíka sa zvierajúci sval stiahne okolo tenšieho krčka análneho kolíka. To vytvára pocit plnosti a stimulácie, pretože väčšina análneho kolíka je už vo vnútri konečníka a sval okolo základne análneho kolíka sa sťahuje.

     

    Celkovo možno konštatovať, že dizajn "hubky" v tvare hlavičky butt plug ponúka intenzívny, ale zároveň jemný zážitok zo zavádzania, ktorý je prínosom pre začiatočníkov aj skúsených používateľov.

     

    Špeciálny pocit z vysokokvalitných materiálov:

     

    Vďaka vysokokvalitnému silikónu ponúka "Mushroom" príjemný pocit pri zavádzaní a nosení. Hodvábne jemný povrch zaručuje príjemný pocit, či už análny kolík používate len krátko, alebo dlhšie. Pružný silikón, ktorý prirodzene neobsahuje ftaláty, zaručuje ľahké zavádzanie. Hladký a príjemný povrch zaručuje, že sa môžete plne sústrediť na pôžitok, ktorý vám tento análny kolík ponúka.

     

    Bezpečnosť a pohodlie v dokonalosti:

     

    Okrúhla základňa poskytuje nielen bezpečnosť pred príliš hlbokým zasunutím, ale zároveň dáva kolíku bezpečný stojan. Osobitnú zmienku si zaslúži aj dobre navrhnutý krk análneho kolíka: dokonale dimenzovaný krk análneho kolíka drží butt plug bezpečne na mieste a zaisťuje príjemný pocit, ktorý môže trvať celý deň. Výsledok? Diskrétna stimulácia, ktorú si môžete užívať celý deň, a ak chcete, aj celú noc.

     

    Tri veľkosti, ktoré vyhovujú všetkým potrebám:

     

    Či už ste začiatočník alebo skúsený milovník análnych radovánok, análny kolík "Mushroom" je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach, takže si každý nájde svoju veľkosť:

     

    • Veľkosť S: priemer 26 mm, dĺžka 54 mm = pre začiatočníkov.
    • Veľkosť M: priemer 32 mm, dĺžka 68 mm = pre pokročilých.
    • Veľkosť L: priemer 42 mm, dĺžka 83 mm = pre profesionálov.

     

    Objavte nový rozmer análneho potešenia s týmto jedinečným butt plug a nechajte sa inšpirovať kvalitou a dizajnom "hríbiku".

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché použitie: Zavádzanie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčí zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka mimoriadne jemné potešenie.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug Extremeo - Mushroom - análny kolík.
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme produkty, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnej série análnych kolíkov Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík? Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, ako napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, dildo shop v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Hodnotenie 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Hodnotenie 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Hodnotenie 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Hodnotenie 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Hodnotenie 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Hodnotenie 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - análny kolík

                  Butt plug Extremeo - Mushroom - análny kolík

                  Análny kolík "Mushroom" zo série Extremeo je dokonalou kombináciou dizajnu a pohodlia! Análny kolík v dizajne hríbovej hlavice sa prezentuje nielen výnimočným dizajnom. Jeho zúžená hlavica so stimulujúcimi pozdĺžnymi drážkami zaisťuje vzrušujúce pocity, ktoré sú zakaždým zmyselným pôžitkom.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  30 ostatné položky v rovnakej kategórii: