Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Výrobky na výprask

Newsletter

Čierna slapper z Mauvais Garçon Zo série MEO

Kombinácia tradičného významu a modernej adaptácie robí slapper mimoriadne fascinujúci nástroj. Schopnosť vytvoriť takú širokú škálu pocitov pomocou jediného nástroja, od jemnej stimulácie až po intenzívnu rozkoš a bolesť, ponúka jedinečný zážitok pre oboch partnerov.

Viac informácií

3823/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte dokonalé nakopnutie pre vaše BDSM sedenia: naše slapper v puristickom dizajne spája funkčnosť s estetickou eleganciou. Tento výnimočný nástroj je nielen vizuálnou ozdobou vašej zbierky, ale zaručuje aj intenzívny zážitok pre všetkých zúčastnených.

    Vybavený robustnou, hnedou drevenou rukoväťou a dvojitým remienkom z kvalitnej PU kože slapper ponúka pôsobivú dĺžku 47 cm (vrátane 18 cm dĺžky rukoväte) a šírku 5 cm. Starostlivé spojenie vegánskej kože s drevenou rukoväťou pomocou dvoch skrutkových spojov sľubuje nielen maximálnu bezpečnosť pri používaní, ale aj pozoruhodnú robustnosť.

    Dizajn je premyslený: hrubá, ergonomicky tvarovaná rukoväť pohodlne sedí v ruke a spolu s pružným popruhom zaisťuje príjemnú hmotnosť a dokonalé vyváženie. To uľahčuje manipuláciu a spríjemňuje používanie. Stránka slapper je ideálny pre nadšencov BDSM, ktorí hľadajú príslušenstvo na disciplinovanie neposlušných podriadených, pretože veľmi pružný remienok poskytuje tú správnu mieru úderu.

    Kombinujte slapper s ďalšími BDSM potrebami, ako sú putá, páska cez oči a palica, pre autentickú scénu. Či už dávate prednosť jemnému trestu alebo silnému výprasku, tento všestranný slapper sa prispôsobí vašim potrebám a rozbúši srdcia všetkých fanúšikov BDSM.

    Náš slapper je nepostrádateľnou pomôckou vo výbave BDSM, pretože umožňuje presne dávkovať intenzitu trestu a reagovať tak na individuálne limity a preferencie účastníkov. Ergonomická drevená rukoväť navyše umožňuje presné ovládanie a manipuláciu, čo je výhodné najmä pri dlhších sedeniach.

    Historické používanie fackovača v školskej disciplíne mu dodáva určitú auru autority a prísnosti, ktorá je pri BDSM sedeniach často žiaduca. slapper slúži nielen ako fyzický, ale aj ako psychologický nástroj na posilnenie dynamiky medzi dominanciou a podriadením.

    Kombinácia tradičného významu a modernej adaptácie spôsobuje, že slapper mimoriadne fascinujúci nástroj. Schopnosť vytvoriť takú širokú škálu pocitov pomocou jediného nástroja, od jemnej stimulácie až po intenzívnu rozkoš a bolesť, ponúka jedinečný zážitok pre oboch partnerov. Použitie PU kože v modernej verzii Slappera oslovuje aj rastúcu komunitu praktizujúcich BDSM, ktorí oceňujú vegánske alebo neživočíšne výrobky bez toho, aby museli robiť kompromisy v kvalite alebo účinnosti hry.

    Celkovo slapper je príkladom toho, ako možno tradičné nástroje integrovať do modernej kultúry BDSM a prispôsobiť ich dnešným štandardom a hodnotám. Jeho popularita podčiarkuje pretrvávajúcu fascináciu a potrebu všestranných, účinných a psychologicky príťažlivých nástrojov v umení trestania a disciplíny.

    Ďalšie informácie:

    • ĎALŠIE INFORMÁCIE: BDSM slapper z Mauvais Garçon Série od MEO
    • Materiál: drevo, vegánska PU koža
    • Rozmery Dĺžka 47 cm (vrátane 18 cm dĺžky rukoväte) a šírka 5 cm.
    • Čistenie: Po použití sprejom VERYCLEAN.
    • Pri používaní našich plácačiek je dôležité vždy dodržiavať zásady SSC (Safe, Sane, and Consensual). Bezpečnosť, rozumnosť a vzájomný súhlas sú základnými kameňmi zodpovedného správania v komunite BDSM. Stránka slapper by mali používať len ľudia, ktorí si uvedomujú riziká a prijímajú potrebné opatrenia, aby sa vyhli ujme. Odporúčame, aby ste sa vopred oboznámili s technikami a postupmi, ktoré zabezpečujú bezpečné používanie. Fackovanie môže vyvolať silné emócie, preto je dôležité, aby sa zúčastnené strany dohodli na jasných hraniciach a signáloch. Aktivity BDSM by mali byť vždy konsenzuálne, informované a v bezpečnom prostredí, aby sa zabezpečila pohoda všetkých zúčastnených.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Čierna slapper z Mauvais Garçon Zo série MEO

    Čierna slapper z Mauvais Garçon Zo série MEO

    Kombinácia tradičného významu a modernej adaptácie robí slapper mimoriadne fascinujúci nástroj. Schopnosť vytvoriť takú širokú škálu pocitov pomocou jediného nástroja, od jemnej stimulácie až po intenzívnu rozkoš a bolesť, ponúka jedinečný zážitok pre oboch partnerov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    10 ostatné položky v rovnakej kategórii: