Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Crops & Canes

Newsletter

Klasická trstina "Andiamo

Keď pani učiteľka švihla palicou... Naša palica ANDIAMAO je klasický nástroj trestu, aký sa používal v školách, a dnes by nemal chýbať v žiadnom BDSM vzťahu.

Viac informácií

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Keď pani učiteľka švihla palicou... Naša ANDIAMAO palica je klasickým nástrojom trestu, aký sa v minulosti používal v školách, a dnes by nemala chýbať v žiadnom BDSM vzťahu.

     

     

    Z našej úspešnej série HURTME presvedčí palica ANDIAMO svojím jednoduchým, ale účinným dizajnom.

     

    Komu sa pri slove palica vybaví pravdepodobne predovšetkým jej intenzívny bolestivý účinok, možno aj erotický šteklivý pocit, ktorý jej použitie často sprevádza, vďaka čomu je nástroj rovnako obľúbený ako obávaný. Ale naša palica má vraj aj iné úžasné účinky, napríklad mnohí naši zákazníci sa po výprasku s ANDIAMO spočiatku cítia citlivo potrestaní, ale potom aj vnútorne oslobodení, uvoľnení, osviežení - a samozrejme vzrušení.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Viac informácií o paliciach zo série HURTME
    • 3 ratanové palice s koženou rukoväťou
    • Ratan s priemerom cca 6 mm, lúpaný, veľmi pružný, ale nie mäkký
    • Dĺžka cca 60 cm
    • S otvorenými koncami, takže je možné zalievanie
    • Vďaka tenkému materiálu a jeho špeciálnym vlastnostiam je palica veľmi pružná a nedáva také silné údery, aké môžete poznať z bežnej palice. Ale práve to robí palicu takou atraktívnou, pretože sa používa na výprask.
    • Cieľom výprasku je vyvolať potešenie. Mnohí ľudia považujú za mimoriadne mravčenie a vzrušenie, keď sa sex kombinuje s trochou bolesti. Koniec koncov, bolesť uvoľňuje v tele endorfíny, ktoré následne poskytujú pocity šťastia. Pri výprasku nemusíte svojho milenca divoko biť trstenicou, ale aj ľahké údery trstenicou prinášajú do postele novú energiu.

     

    Správne zalievanie trstiny / starostlivosť o trstinu:

     

    • Polievanie trstiny má úplne iný účinok ako suchá trstina. Voda dodáva palici väčšiu hybnosť a pružnosť, takže je menej náchylná na zlomenie. Okrem toho je vyvolaná bolesť vnímaná ako oveľa príjemnejšia.
    • Hole MEO® by sa mali pravidelne umiestňovať do vysokej úzkej fľaše s vodou aspoň jeden deň pred sedením. Keď sú potom palice dobre navlhčené, vyberte ich a vyskúšajte, aké sú pružné. Často sa stáva, že nabrali príliš veľa vody, takže sa potom nekontrolovateľne hojdajú. Potom ich jednoducho nechajte trochu vyschnúť (aspoň dovtedy, kým už nebudú zvonka úplne mokré).
    • Potom na tyčinky naneste trochu oleja ako záverečnú úpravu. Jednoducho si do ruky naneste trochu detského oleja alebo niečoho podobného a paličky pretiahnite. Otvorené konce dostanú trochu viac, takpovediac ako tesnenie, takže voda zostane v trstine dlhšie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Hodnotenie 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Klasická trstina "Andiamo

        Klasická trstina "Andiamo

        Keď pani učiteľka švihla palicou... Naša palica ANDIAMAO je klasický nástroj trestu, aký sa používal v školách, a dnes by nemal chýbať v žiadnom BDSM vzťahu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        19 ostatné položky v rovnakej kategórii: