Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Crops & Canes

Newsletter

BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado - stredná dĺžka

Flexibilné jazdecké plodiny sú v komunite BDSM obľúbené z niekoľkých dôvodov. Ponúkajú rôzne zmyslové zážitky, od jemného hladenia až po intenzívne údery, a umožňujú dominantnému Pánovi alebo prísnej Pani kontrolovať presnosť a intenzitu úderov.

Viac informácií

3827/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado je všestranný nástroj pre milovníkov disciplíny a kontroly, vyrobený z vegánskej PU kože. Pozoruhodná flexibilita BDSM jazdeckého bičíka umožňuje presné ťahy, ktoré sa môžu pohybovať od jemného hladenia až po intenzívne trestanie, v závislosti od želaní a dynamiky účastníkov. Protišmyková rukoväť zaisťuje bezpečnú a pohodlnú manipuláciu, zatiaľ čo integrovaný remienok uľahčuje používanie a poskytuje dodatočné pohodlie.

    Tento jazdecký plod je k dispozícii v troch veľkostiach - 30 cm, 54 cm a 60 cm - a umožňuje prispôsobenie rôznym scenárom a preferenciám. Rôzne dĺžky umožňujú široké spektrum použitia, od priamej, kontrolovanej interakcie, ktorú umožňuje 30 cm verzia, až po všestrannú 54 cm verziu a 60 cm crop určený na intenzívnejšie a ďalekosiahlejšie údery.

    Kombinácia PU kože, kovu a akrylu dodáva jazdeckému cropu nielen estetickú eleganciu, ale zaručuje aj odolnosť a jednoduchú starostlivosť. Čierna farba podčiarkuje klasický a zároveň moderný charakter tohto BDSM doplnku, ktorý je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Starostlivé spracovanie a kvalitné materiály zaručujú príjemný pocit a spoľahlivý výkon pri každom použití.

    Flexibilné jazdecké plodiny sú v BDSM komunite obľúbené z niekoľkých dôvodov. Ponúkajú rôzne zmyslové zážitky, od jemného hladenia až po intenzívne údery, a umožňujú dominantnému Pánovi alebo prísnej Pani kontrolovať presnosť a intenzitu úderov. Flexibilita obilia prispieva k dynamickému používaniu, pri ktorom úder vytvára jedinečný zvuk a vyvoláva špecifickú reakciu prijímajúceho partnera. Okrem toho oborák symbolizuje moc a kontrolu a posilňuje psychologickú dynamiku medzi partnermi.

    Výhody rôznych dĺžok oborákov:

    Krátky jazdecký oborák (30 cm):

    • Presnosť: Vďaka krátkej dĺžke umožňuje krátka jazdecká metla vysokú presnosť pri používaní. Je ideálny na cielené údery na malé oblasti, ako sú genitálie alebo bradavky.
    • Blízkosť: Krátka dĺžka znamená, že dominantný partner sa musí priblížiť k podriadenému partnerovi, čo môže viesť k intenzívnejšiemu citovému putu.
    • Manipulácia: Ľahko sa ovláda a je ideálny pre začiatočníkov alebo pre scenáre, kde je obmedzený priestor.


    Stredne dlhý jazdecký pliešok (54 cm):

    • Všestrannosť: stredne dlhý jazdecký bič ponúka dobrý kompromis medzi dosahom a kontrolou, čo z neho robí univerzálny nástroj vhodný na rôzne časti tela.
    • Dynamika: Stredne dlhý jazdecký bičík umožňuje presné ťahy aj širšie, rozsiahle ťahy, ktoré menia zmyslový zážitok.
    • Vyváženosť: Ponúka dobrú rovnováhu medzi flexibilitou a stabilitou, vďaka čomu je obľúbenou voľbou mnohých praktizujúcich BDSM.


    Dlhý jazdecký pliešok (60 cm):

    • Dosah: dlhý jazdecký bičík umožňuje dominantnému partnerovi udržiavať väčšiu vzdialenosť od submisívneho, čo môže byť prospešné pre psychologickú dynamiku aj fyzickú bezpečnosť.
    • Intenzita: Vďaka dlhšej páke môžu byť údery dlhým krompáčom intenzívnejšie, takže je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí hľadajú intenzívnejší pocit.
    • Pôsobivosť: Dĺžka a vzhľad dlhého orezávača môžu byť pôsobivé a umocniť atmosféru dominancie a podriadenosti.


    Každá dĺžka ponúka jedinečné výhody a možno ju vybrať podľa preferencií účastníkov, požadovanej úrovne intenzity a konkrétneho scenára BDSM. Výber správneho jazdeckého plátna závisí od individuálnych potrieb a skúseností partnerov.

    Viac informácií:

    • BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado
    • Dĺžka: 54 cm
    • BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado je vyrobený z vegánskej PU kože.
    • Veľmi pružný na presné ťahy
    • Rukoväť je protišmyková pre lepšiu manipuláciu
    • Pútko na rukoväti uľahčuje manipuláciu
    • Tento BDSM jazdecký bičík je k dispozícii v troch dĺžkach: 30 cm, 54 cm a 60 cm.
    • Materiál: PU koža, kov, akryl
    • Farba: čierna
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) je základný princíp v BDSM komunite, ktorý zdôrazňuje bezpečnosť, zdravý rozum a súhlas všetkých účastníkov. Zdôrazňuje význam zodpovedných BDSM praktík tým, že zabezpečuje, aby všetky akty boli bezpečné (bez zbytočného rizika zranenia alebo ujmy), príčetné (v súlade so zdravým rozumom a psychologickými hranicami účastníkov) a konsenzuálne (s výslovným súhlasom všetkých účastníkov). SSC podporuje kultúru otvorenej komunikácie, v ktorej sú hranice a želania jasne definované a rešpektované pred začiatkom sedenia, aby sa zabezpečil pozitívny a plnohodnotný zážitok pre všetkých zúčastnených.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Nice quality. Convenient to handle.

    Nice quality. Convenient to handle.

      Hodnotenie 

      Bien

      Conforme à la description et livraison rapide

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado - stredná dĺžka

        BDSM jazdecký pliešok od Dr. Sado - stredná dĺžka

        Flexibilné jazdecké plodiny sú v komunite BDSM obľúbené z niekoľkých dôvodov. Ponúkajú rôzne zmyslové zážitky, od jemného hladenia až po intenzívne údery, a umožňujú dominantnému Pánovi alebo prísnej Pani kontrolovať presnosť a intenzitu úderov.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        20 ostatné položky v rovnakej kategórii: