Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Crops & Canes

Newsletter

BDSM plodiny v ružovej farbe pre začiatočníkov a profesionálov

Nový

Ponorte sa do sveta Impact Play s týmto BDSM bičom v jemnej ružovej farbe. Tento BDSM bičík ružovej farby je ideálnym doplnkom pre skúsených milovníkov BDSM, ako aj pre začiatočníkov, ktorí chcú preskúmať vzrušujúci svet dominantného podriadenia.

Viac informácií

3504/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponorte sa do sveta Impact Play s touto BDSM plodinou v jemnej ružovej farbe. Tento ružový BDSM crop je ideálnym doplnkom pre skúsených milovníkov BDSM, ako aj pre začiatočníkov, ktorí chcú preskúmať vzrušujúci svet dominantného podriadenia.

    Každý detail nášho BDSM cropu bol navrhnutý s maximálnou starostlivosťou, aby poskytol intenzívny, ale bezpečný zážitok. Rukoväť BDSM cropu je šikovne opletená a nielenže zabezpečuje optimálnu manipuláciu počas spankingu, ale zaujme aj svojím elegantným vzhľadom. Na konci rezáka je praktická kožená slučka, ktorá poskytuje dodatočnú bezpečnosť a kontrolu počas používania.

    Najdôležitejšie vlastnosti ružového rezáka BDSM:

    • Pružný: umožňuje presné ovládanie intenzity úderu BDSM rezáka.
    • Umne opletená rukoväť: Zabezpečuje optimálnu manipuláciu a elegantný vzhľad.
    • Odolný materiál: Vegánska koža zaručuje odolnosť a dlhú životnosť.
    • Pútko na ruku: Poskytuje dodatočnú kontrolu pri používaní bičíka BDSM.
    • Všestranné použitie: Ideálny na jemné údery a silné rany, ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.


    Elastický driek BDSM bičíka umožňuje presne ovládať intenzitu - od jemných dotykov až po silné údery. Vďaka vysokokvalitnému materiálu a starostlivému spracovaniu je BDSM crop odolný a robustný - ideálny na vášnivé BDSM seansy.

    S týmto BDSM cropom ružovej farby môžete svojmu partnerovi dopriať jemné dotyky alebo intenzívne údery a preskúmať hranice svojej žiadostivosti. Jemná ružová farba BDSM cropu dodáva estetickú zložku, ktorá jemným a príťažlivým spôsobom podčiarkuje erotické napätie medzi dominanciou a podriadením.

    BDSM crop je veľmi univerzálny doplnok pre Impact Play, ktorý by nemal chýbať v žiadnej BDSM výbave. Či už ste skúsená domina alebo zvedavá Sub, tento BDSM crop sa stane ústredným prvkom vašej zbierky a poskytne vám nezabudnuteľné chvíle.

    Zažite vzrušujúcu kombináciu rafinovanosti, precíznosti a intenzity s naším BDSM cropom v ružovej farbe. Je čas, aby ste si splnili svoje najodvážnejšie fantázie - s BDSM cropom, ktorý skutočne splní všetky vaše túžby.

    Viac informácií:

    • Ružový BDSM crop na Impact Play a výprask
    • Impact Play Príslušenstvo z našej série Mauvais Garçon
    • Farba: ružová
    • Materiál: vegánska koža, drevo, nylon
    • Dĺžka: približne 70 cm
    • Pri používaní nášho BDSM biča je dôležité vždy postupovať zodpovedne a opatrne. BDSM hry by mali byť vždy založené na princípe SSC (Safe, Sane, Consensual), čo znamená, že všetky aktivity musia byť bezpečné, rozumné a konsenzuálne. Komunikácia a vzájomná dôvera sú kľúčovými prvkami, ktoré zabezpečia, aby si každý zúčastnený túto skúsenosť užil a cítil sa pri nej príjemne.
    • Používanie BDSM pomôcky: Pred použitím BDSM pomôcky je dôležité oboznámiť sa s hranicami a signálmi partnera. Vždy by sa malo dohodnúť bezpečné slovo alebo signál, aby sa scéna mohla v prípade potreby okamžite ukončiť. Odporúčame vopred si prečítať informácie o technikách a bezpečnostných opatreniach, najmä ak ste vo svete BDSM nováčikom. Pomôže to vyhnúť sa neželaným zraneniam a zabezpečí bezpečný a uspokojujúci zážitok pre oboch partnerov.
    • Nezabúdajte, že BDSM je viac než len fyzická hra; ide aj o psychickú pohodu. Po intenzívnych scénach si nezabudnite vyhradiť dostatok času na následnú starostlivosť a vzájomnú výmenu, aby ste zaistili emocionálnu a fyzickú bezpečnosť všetkých zúčastnených. S takýmto prístupom bude používanie našej plodiny BDSM obohacujúcim a príjemným zážitkom pre všetkých.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM plodiny v ružovej farbe pre začiatočníkov a profesionálov

      BDSM plodiny v ružovej farbe pre začiatočníkov a profesionálov

      Ponorte sa do sveta Impact Play s týmto BDSM bičom v jemnej ružovej farbe. Tento BDSM bičík ružovej farby je ideálnym doplnkom pre skúsených milovníkov BDSM, ako aj pre začiatočníkov, ktorí chcú preskúmať vzrušujúci svet dominantného podriadenia.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      20 ostatné položky v rovnakej kategórii: