Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Veľký butt plug Saurus Giant

Objemný butt plug od MEO ® je veľký análny kolík pre mužov! So šírkou 6 až 10 cm a dĺžkou 20 cm je ideálnym veľkým butt plug na zahriatie pred fistingom a análnym sexom. Obrovský análny kolík má super nadržaný tvar a hladký povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko zavádza.

Viac informácií

2546/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objemný butt plug od MEO ® je veľký análny kolík pre mužov! So šírkou 6 až 10 cm a dĺžkou 20 cm je ideálnym veľkým butt plug na zahriatie pred fistingom a análnym sexom. Obrovský análny kolík má super nadržaný tvar a hladký povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko zavádza. Vďaka širokej nožičke je butt plug ideálny na jazdenie.

     

    Ako análny kolík používať?

     

    Jednoducho ho intuitívne používate na stránke butt plug! Zasuňte ho análne a užívajte si ho, zatiaľ čo objemný tvar análneho kolíka po prvých centimetroch masíruje všetky vaše horúce miesta. Stránka butt plug dobre drží na hladkých povrchoch, ako sú dlaždice, a umožňuje vám jazdiť bez použitia rúk.

     

    Čo je na tomto análnom kolíku také výnimočné?

     

    Úplne cool tvar a presne tá správna veľkosť pre obrovský análny kolík. Navyše presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, takže môžete cítiť butt plug presne na tých správnych miestach, hlboko vo vás! Náš butt plug vás úplne vyplní a zaručí vám intenzívne uspokojenie.

     

    Aký lubrikant mám použiť na tento butt plug?

     

    Pre tento butt plug odporúčame naše hybridné lubrikanty MANCUNT alebo FORMULA X. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT robí z používania zadočku úžasný pôžitok. Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na stránke butt plug a vložte si trochu do konečníka pomocou nášho "Lube Shooter" (kliknite sem ). Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v análnom sexe aj pre skúsených fanúšikov veľkých análnych kolíkov. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahkú penetráciu a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú zábavu s veľkým análnym kolíkom.

     

    Dôležité rady pre používanie a čistenie análneho kolíka:

     

    Tento butt plug je vyrobený z kvalitného materiálu bez obsahu ftalátov. Materiál gigantického análneho kolíka je úžasne pružný a klzký. Použitý materiál je navyše veľmi stabilný, takže vám butt plug vydrží dlho. Pred použitím butt plug by ste ho však mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Môžete ho dôkladne vyčistiť pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím butt plug môžete tiež sami použiť análny výplach na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Análne dúšky" (kliknite sem ) nájdete veľký výber.

     

    Viac informácií:

     

    • Veľké butt plug, análny kolík pre mužov (Giant Anal Plug)
    • Vyrobené v Európe! Túto análnu erotickú hračku pre vás vyrába MEO™ v Európe!
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT alebo FORMULA X HYBRID.
    • Čistenie: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Nebojte sa veľkých erotických hračiek počas análneho sexu: Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje zvieračový sval a uľahčuje zasunutie

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Hodnotenie 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Veľký butt plug Saurus Giant

        Veľký butt plug Saurus Giant

        Objemný butt plug od MEO ® je veľký análny kolík pre mužov! So šírkou 6 až 10 cm a dĺžkou 20 cm je ideálnym veľkým butt plug na zahriatie pred fistingom a análnym sexom. Obrovský análny kolík má super nadržaný tvar a hladký povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko zavádza.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: