Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Životné sexuálne bábiky

Newsletter

Kenny MEO - Realistická mužská sexuálna bábika

Volám sa Kenny, som z Kalifornie a som realistická mužská sexuálna bábika, ktorá dokáže splniť všetky tvoje fantázie.

Viac informácií

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Volám sa Kenny, som z Kalifornie a som realistická mužská sexuálna bábika, ktorá dokáže splniť všetky tvoje fantázie.

     

    Medzi moje záľuby patria vtáky, dychové nástroje a futbal! Mohol by som žiť vo vašom dome ako americký výmenný študent a rozmaznávať vás, kedykoľvek budete chcieť.

     

    Hneď ako ma vybalíš, som pripravený urobiť pre teba všetko! Nepoznám žiadne sexuálne tabu, som aktívny a pasívny a mám všetky vlastnosti, ktoré od priateľa chceš.

     

    Moji vývojári v MEO sú skutoční špecialisti, pokiaľ ide o mužské gumové bábiky alebo realistické sexuálne bábiky. Spolu so mnou vyvinuli realistickú sexuálnu bábiku, ktorá je takmer lepšia ako skutočný muž. Najmodernejší vývoj materiálov vám predstavuje pokožku, ktorá je prirodzenejšia ako kedykoľvek predtým. Vďaka radikálnym vylepšeniam v dizajne vyzerám realistickejšie ako všetci moji predchodcovia a predchádzajúce generácie sexuálnych bábik. Robustné kovové jadro vo mne mi dokonca umožňuje stáť bez pomoci! Vyhrievacie pero USB vám tiež umožňuje predhrievať moje ústa alebo môj tesný análny otvor.

     

    Nechajte ma byť vaším sexuálnym otrokom! Použite moje pekné pery a nežné ústa na dlhotrvajúci orálny sex, kedykoľvek budete chcieť. Obzvlášť milujem blowjob hlboko do hĺbky alebo keď ma silno štípeš do bradaviek. Použite môj kyprý, pevný zadoček alebo si zajazdite na mojom žilnatom penise do sýtosti. Som aktívna aj pasívna a milujem rozmanitosť - a niekedy sa chcem s tebou len tak maznať.

     

    Pár slov od mojich tvorcov, vývojárov zo spoločnosti MEO:

     

    Táto realistická mužská sexuálna bábika má ohybné, flexibilné končatiny, takže Kennyho môžete používať v akejkoľvek polohe. Na výber sú 3 rôzne parochne, takže z neho môžete urobiť muža svojich snov. Oblečte ho ako chlapca z bazéna, futbalistu, skutočného machra alebo ho nechajte nahého. Kenny je viac než len silikónová sexuálna bábika.... je to váš muž!

     

    Kennyho sexy telo môžete pred hraním s ním okúpať v teplej vode, aby ste dosiahli realistickejšiu telesnú teplotu. Na jeho otvory používajte len lubrikant na vodnej báze, ako je Aquameo, a pred a po použití očistite svojho nového priateľa pomocou nášho spreja VERYCLEAN, jemného mydla a teplej vody.

     

    Viac informácií:

     

     

    • Realistická sexuálna bábika, realistická sexuálna bábika
    • Rozmery: Sex puppy Kenny je 160 cm vysoký, s obvodom hrudníka 81 cm, obvodom pása 61 cm a obvodom bokov 94 cm. Jeho penis je dlhý 19 cm a má priemer 3,8 cm. Hĺbka jeho análneho otvoru je 19 cm a hĺbka jeho úst je 15 cm.
    • Materiál: TPE
    • Obsah balenia: Obsahuje veľa príslušenstva, ako je mäkká deka, USB tepelná tyčinka, hrebeň a 3 parochne pre rôzne vzhľadové varianty: blondínka, brunetka a čierna.
    • Realistická mužská sexuálna bábika je viac než len gumová bábika. Naša mužská sexuálna bábika vyzerá a pôsobí skutočne a umožňuje vám prežiť všetky vaše sexuálne fantázie s touto mužskou bábikou.
    • Kenny je mužská sexuálna bábika pre ženy a mužská sexuálna bábika pre mužov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Hodnotenie 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Kenny MEO - Realistická mužská sexuálna bábika

      Kenny MEO - Realistická mužská sexuálna bábika

      Volám sa Kenny, som z Kalifornie a som realistická mužská sexuálna bábika, ktorá dokáže splniť všetky tvoje fantázie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      6 ostatné položky v rovnakej kategórii: