Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Životné sexuálne bábiky

Newsletter

Realistická mužská sexuálna bábika - Kyle MEO

Kyle je realistická mužská sexuálna bábika, ktorá vyzerá ako mladý americký sused zo susedstva. Nielenže vyzerá ako skutočný, ale všetko na ňom pôsobí naozaj reálne.

Viac informácií

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kyle je realistická mužská sexuálna bábika, ktorá vyzerá ako mladý americký sused zo susedstva. Nielenže vyzerá ako skutočný, ale takmer všetko na ňom pôsobí reálne.

     

    Či už je to blondiak, hnedovlasý alebo čiernovlasý - zápasník, futbalista, chlapec od biliardu - tento americký chlapec je skutočný umelec rýchlej zmeny. A najlepšie na Kyleovi je, že vás túži potešiť svojimi ústami, zadkom a penisom. Robte si s ním, čo chcete a kedykoľvek chcete! Uskutočnite všetky svoje fantázie..

     

    Vďaka najnovšiemu vývoju materiálu a dizajnu môžete očakávať realistickú mužskú sexuálnu bábiku, ktorá vyzerá a pôsobí úplne realisticky, ako žiadna mužská milostná bábika predtým. Tento štíhly, ale svalnatý žrebec si získa aj vás, od jeho očných viečok s dlhými bujnými riasami až po ohybné časti tela. Dokáže dokonca sám stáť a ochotne sa zúčastňuje všetkých sexuálnych polôh. Vychutnajte si jeho ultrarealistické ústa, penis a análny otvor v ľubovoľnej polohe!

     

    Ohybné dildo možno ohnúť do ideálneho tvaru a má realistický, mäkký vonkajší materiál. Kyprý žaluď a výrazné žilkovanie robia z tohto penisu skutočné majstrovské dielo. Dildo sa dá dokonca vybrať, takže sa s ním môžete hrať sami. Vyhrievacie pero USB vám tiež umožní predhrievať jeho sexy ústa a tesný análny otvor.

     

    Jeho nádherne vymodelované prsné svaly a dokonalý six-pack budú pod vašimi rukami pôsobiť realisticky, ale pevne, keď sa jeho telo bude pohybovať spolu s vami do rytmu. Prechádzajte mu prstami po jemných vlasoch, hrajte sa s jeho tvrdými bradavkami a vychutnávajte si jeho pevný zadok. Premeňte tohto vždy pripraveného chlapca na svojho tajného milenca alebo sexuálneho otroka a užívajte si jeho bezchybné telo. Oblečte ho na maznanie alebo ho nechajte nahého, aby ste ho mohli využívať bez akýchkoľvek tabu. Kyle je vždy pripravený splniť vaše fantázie!

     

    Používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Pred a po použití očistite jeho povrchy a otvory jemným mydlom a teplou vodou a naším sprejom VERYCLEAN. Keď sa nepoužíva, uchovávajte ho v suchu a napudrované. Na bábiku lásky neukladajte žiadne predmety.

     

    Viac informácií:

     

    • Kyle - realistická mužská sexuálna bábika
    • Kyle je viac než len mužská gumová bábika. Jednoducho každý detail je úplne realistický
    • Rozmery: 160 cm vysoký, s obvodom hrudníka 81 cm, obvodom pása 61 cm a obvodom bokov 94 cm. Jeho penis je dlhý 19 cm a má priemer 4 cm. Hĺbka jeho análneho otvoru je 19 cm a hĺbka jeho úst je 15 cm.
    • Materiál: TPE
    • Poznámka: Súčasťou balenia je okrem iného mäkká deka, vyhrievacie pero USB, stláčacie nechty, rukavice, hrebeň a 3 parochne: blond, brunetka a čierna.
    • Diskrétna doprava po celom svete

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Realistická mužská sexuálna bábika - Kyle MEO

    Realistická mužská sexuálna bábika - Kyle MEO

    Kyle je realistická mužská sexuálna bábika, ktorá vyzerá ako mladý americký sused zo susedstva. Nielenže vyzerá ako skutočný, ale všetko na ňom pôsobí naozaj reálne.

    Napíšte vlastnú recenziu

    6 ostatné položky v rovnakej kategórii: