Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

Zázrak sexu - Ramrod® Thrusting

Nový
  • Zázrak sexu - Ramrod® Thrusting

Zažite dokonalý pôžitok s Ramrod® Thrustingvýkonnou sexuálnou hračkou, ktorá kombinuje presné prírazy do análneho kanála s intenzívnymi vibráciami a poskytuje neuveriteľný pocit, ktorý vás prinúti chcieť viac. Vďaka anatomicky tvarovanej rukoväti môžete manévrovať Ramrod® Thrusting presne manévrovať - sami alebo vo dvojici!

Viac informácií

3932/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite dokonalý pôžitok s Ramrod® Thrustingvýkonnou sexuálnou hračkou, ktorá kombinuje presné prírazy do análneho kanála s intenzívnymi vibráciami a poskytuje neuveriteľný pocit, ktorý vás prinúti chcieť viac. Vďaka anatomicky tvarovanej rukoväti môžete manévrovať Ramrod® Thrusting presne manévrovať - sám alebo s partnerom! Teraz už len musíte zistiť, prečo ho MEO nazýva "sexuálny zázrak"...

    Odpoveďou je, že Ramrod® Thrusting je v skutočnosti rovnako dobrý ako skutočný sex. Táto mimoriadna sexuálna hračka kombinuje presné prítlačné pohyby s intenzívnymi vibráciami, ktoré poskytujú neuveriteľne hlbokú a všestrannú stimuláciu, porovnateľnú s dynamikou a intenzitou skutočného sexu. Výkonná kombinácia až 12 rôznych úrovní vibrácií, pulzácie a eskalácie, ako aj 12 dynamických pohybov nahor a nadol umožňuje používateľovi prispôsobiť si stimuláciu a užiť si ju naplno. Pozrite si naše video a presvedčte sa sami...

    Množstvo možností, skvelý materiál a najmodernejšia technológia:

    Vďaka 12 intenzívnym úrovniam vibrácií, pulzácie a eskalácie, ako aj 12 výkonným pohybom nahor a nadol je k dispozícii množstvo možností, ktoré nenechajú nič na náhodu. Presné a silné prítlačné pohyby dodávajú análnemu alebo vaginálnemu prieniku nový rozmer a poskytujú dychberúcu stimuláciu

    Ramrod® Thrustingznámy aj ako "sexuálny zázrak", je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a zaručuje príjemný a bezpečný zážitok. Okrem toho Ramrod® Thrusting vodotesný a ponorný podľa normy IPX7, takže vibrátor možno používať aj vo vani alebo v sprche.

    Vybavený najmodernejším pamäťovým čipom si vibrátor pamätá posledné Ramrod® Thrusting pamätá poslednú použitú funkciu, takže môžete jednoducho pokračovať tam, kde ste skončili. Bezpečnostný zámok zabezpečuje, aby sa vibrátor sám nezapol, keď ho máte v príručnej batožine alebo v kufri. Keď je vibrátor plne nabitý, môžete ho používať 60 minút pri vysokej rýchlosti alebo 100 minút pri nízkej rýchlosti, aby ste naplnili svoju túžbu po tvrdom a dokonalom prieniku.

    Objavte nové dimenzie rozkoše s výkonným Ramrod® Thrustinggeniálnym šukacím zázrakom od MEO. Pripravte sa na zážitok, ktorý vám vyrazí dych.

    Viac informácií:

    • Sexuálny zázrak - Ramrod® Thrusting
    • Na análnu a vaginálnu stimuláciu.
    • Rozmery: 12 cm x 3,75 cm (zasúvací) | 20,25 cm x 7,5 cm (spolu)
    • Výkonný vibrátor s dvoma motormi pre presné prírazy a vibrácie.
    • 12 intenzívnych funkcií s vibráciami, pulzáciou a stupňovaním.
    • 12 funkcií pre silné pohyby nahor a nadol.
    • Materiál: silikón šetrný k telu, 100 % vodotesný.
    • Pokročilý pamäťový čip, ktorý si pamätá naposledy použitú funkciu.
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne a vypne.
    • Dobíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou balenia.
    • Plne nabitý za 2 hodiny
    • Funguje 60 minút pri vysokej rýchlosti a 100 minút pri nízkej rýchlosti
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo
    • Čistite teplou vodou, jemným mydlom a naším sprejom VERYCLEAN.
    • Calexoticsaquameo, americká spoločnosť založená v 90. rokoch minulého storočia, je v odvetví erotických hračiek známa svojimi inovatívnymi a vysokokvalitnými výrobkami. Podobne ako Calexotics nemecká spoločnosť MEO je tiež známa svojím sortimentom vysokokvalitných erotických hračiek a výrobkov BDSM. Obe spoločnosti sa vyznačujú inováciami, kvalitou a orientáciou na zákazníka. Calexotics nemecká spoločnosť MEO a nemecká spoločnosť MEO kladú veľký dôraz na ponuku bezpečných, spoľahlivých a vysokokvalitných výrobkov, ktoré uspokojujú širokú škálu sexuálnych preferencií a záujmov. Hoci Calexotics a MEO sídlia na rôznych miestach, majú spoločnú filozofiu inovácií, kvality a snahy o spokojnosť zákazníkov

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Napíšte vlastnú recenziu

      Zázrak sexu - Ramrod® Thrusting

      Zázrak sexu - Ramrod® Thrusting

      Zažite dokonalý pôžitok s Ramrod® Thrustingvýkonnou sexuálnou hračkou, ktorá kombinuje presné prírazy do análneho kanála s intenzívnymi vibráciami a poskytuje neuveriteľný pocit, ktorý vás prinúti chcieť viac. Vďaka anatomicky tvarovanej rukoväti môžete manévrovať Ramrod® Thrusting presne manévrovať - sami alebo vo dvojici!

      Napíšte vlastnú recenziu

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: