Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Kovový krúžok - Alphamale - modrý

Modrý hliníkový krúžok Alphamale vám počas sexu dodá extra náboj. Pocíťte intenzitu a užite si pohodlie - ideálne na dlhé a vášnivé noci.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kovový krúžok ponúka pôsobivú kombináciu obrovského účinku a vysokého pohodlia pri nosení. Jeho hlavnou funkciou je zabezpečiť tvrdú a dlhotrvajúcu erekciu. Krúžok obopína penis takým spôsobom, že účinne reguluje prietok krvi bez toho, aby bol nepríjemný.

    Vďaka nízkej hmotnosti, ktorá sa v závislosti od veľkosti pohybuje medzi 34 a 41 gramami, je krúžok na penis sotva viditeľný, a preto ho možno pohodlne nosiť dlhší čas. Tvar, najmä tvar donutu, rovnomerne rozkladá tlak a zabraňuje nepríjemným pocitom, ktoré sa môžu vyskytnúť pri zle navrhnutých krúžkoch.

    Zvláštnosťou tohto krúžku zo série AlphaMale je výber žiarivých farieb. K dispozícii je vo farbách modrej, červenej, čiernej, zlatej a striebornej. Zafarbenie sa dosahuje procesom eloxovania, ktorý nielenže poskytuje intenzívne farby, ale zároveň robí povrch hliníka tvrdším a odolnejším voči oderu a poškriabaniu.

    Ďalšou výhodou sú hygienické vlastnosti použitého leteckého hliníka. Tento materiál sa ľahko čistí a má hladký, bezšvový povrch, ktorý minimalizuje tvorbu baktérií a robí krúžok mimoriadne hygienickým.

    Krúžok na penis z hliníka má niektoré špeciálne vlastnosti, ktoré ho odlišujú od krúžkov na penis z iných materiálov:

    • Ľahkosť a pevnosť: hliník je ľahký, ale zároveň veľmi pevný materiál. To znamená, že hliníkový krúžok na penis je napriek svojej nízkej hmotnosti pevný a odolný.
    • Tepelná vodivosť: Hliník je veľmi dobrým vodičom tepla. To môže viesť k zaujímavým pocitom, keďže krúžok rýchlo absorbuje telesné teplo.
    • Hladký a bezšvový: Hliníkové povrchy môžu byť veľmi hladké a bezšvové, čo vedie k príjemnému pocitu a zabraňuje treniu alebo nepohodliu.
    • Hygienický a ľahko čistiteľný: Hliník je neporézny a ľahko sa čistí. Je tiež odolný voči korózii a hrdzi.
    • Estetika: Naše hliníkové krúžky majú veľmi moderný a estetický dizajn s lesklým kovovým povrchom.
    • Riziko alergie: Pre ľudí citlivých na niektoré materiály je hliník vo všeobecnosti hypoalergénny, čo znižuje riziko podráždenia pokožky alebo alergických reakcií.


    Pre tento erekčný krúžok sme zvolili tvar donutu, aby sme zaistili vysokú úroveň pohodlia a rovnomerné rozloženie tlaku. To je obzvlášť dôležité, ak sa krúžok nosí dlhší čas. Je však dôležité uistiť sa, že krúžok má správnu veľkosť, a nenosiť ho príliš dlho.

    Na natiahnutie krúžku na penis a semenníky odporúčame použiť náš lubrikant na vodnej báze Aquameo. Návod na použitie je súčasťou každého krúžku. Po použití by ste mali krúžok očistiť naším sprejom INSTACLEAN.

    Ďalšie informácie:

    • Krúžok na penis z kovu - Alphamale
    • Materiál: eloxovaný hliník
    • Rozmery: Vnútorný priemer 40 mm, 45 a 50 mm. Výška 14 mm, hrúbka steny 8 mm.
    • Hmotnosť: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Dostupné v rôznych farbách: modrá, červená, čierna, zlatá a strieborná.
    • Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO Germany.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fantatisch verarbeitet

    Qualitativ absolut fantastisch verarbeitet und für eine lange bis dauerhafte Nutzung absolut geeignet und durch seine angepasste Form wirklich super zu tragen

      Hodnotenie 

      Vraiment bien

      Confortable pour homme monte normal si grosses boules prévoir plus grand

        Napíšte vlastnú recenziu

        Kovový krúžok - Alphamale - modrý

        Kovový krúžok - Alphamale - modrý

        Modrý hliníkový krúžok Alphamale vám počas sexu dodá extra náboj. Pocíťte intenzitu a užite si pohodlie - ideálne na dlhé a vášnivé noci.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: