Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Nastaviteľný krúžok na penis, vyrobený z kože s Hanky Code - modrým

Náš kožený krúžok na penis má nastaviteľnú veľkosť a vďaka svojmu pohodliu patrí medzi najobľúbenejšie krúžky na penis. Neslúži len na zväčšenie penisu, ale podporuje vás aj pri tréningu erekcie.

Viac informácií

8130/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš kožený krúžok na penis má nastaviteľnú veľkosť a vďaka svojmu pohodliu patrí medzi najobľúbenejšie krúžky na penis. Slúži nielen na zväčšenie penisu, ale zároveň vás podrží, keď si chcete precvičiť erekciu.

    Tento krásny, dvojfarebný krúžok na penis je ručne vyrobený z teľacej kože a farby sú zladené so známym "kódom Hanky". Farebné detaily (náš krúžok na penis je k dispozícii v červenej, žltej, modrej, žltej a čiernej farbe) sú totožné so svetoznámym kódom Hanky Code a poskytujú informácie o vašich sexuálnych preferenciách. Hanky Code je jedným z prvých znakov zavedených na označenie sexuálnych preferencií. Pôvodne farebný kód pochádza zo subkultúry, kde vznikol v 70. rokoch. Zatiaľ čo na heterosexuálnej scéne sa kódy používajú skôr zriedkavo, na gay a BDSM scéne sa považujú za povinné. Najznámejšie farby sú biela - chcem len masturbovať (spolu), sivá - hľadám partnera na bondage, červená - hľadám vhodného partnera na fisting, čierna - mám rád tvrdý sex, najmä sado-maso, žltá - mám rád zlaté sprchy a modrá - som sexuálne aktívny.

    Kožený krúžok na penis má mnoho výhod oproti iným typom krúžkov na penis, ako sú kovové alebo gumové krúžky na penis. Najväčšou výhodou však je, že je pohodlnejší a má nastaviteľnú veľkosť. Koža je mäkšia a pružnejšia ako kov a dá sa ľahko prispôsobiť veľkosti penisu a individuálnemu pohodliu. Vďaka zacvakávaciemu uzáveru sa v porovnaní s inými krúžkami na penis aj ľahšie nasadzuje a vyzlieka, čo je výhodné najmä počas pohlavného styku.

    Existuje niekoľko dobrých dôvodov na používanie koženého krúžku na penis:

    Zlepšenie erekcie: Krúžok na penis môže pomôcť dosiahnuť tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu obmedzením prietoku krvi do oblasti penisu.

    Zvýšená citlivosť: Krúžok na penis môže tiež pomôcť zvýšiť citlivosť penisu zvýšením prietoku krvi a stimuláciou nervov.

    Zvýšenie sexuálneho potešenia: Zlepšením erekcie a citlivosti môže krúžok na penis pomôcť zvýšiť sexuálne potešenie a pôžitok počas pohlavného styku alebo masturbácie.

    Oddialenie ejakulácie: Krúžok na penis môže tiež pomôcť oddialiť ejakuláciu, čo môže byť prospešné pre nositeľa aj jeho partnera.

    Zlepšenie sexuálnej výkonnosti: Pravidelné používanie krúžku na penis môže trénovať a posilňovať erektilné tkanivo penisu, čo môže viesť k zlepšeniu sexuálnej výkonnosti.

    Ako používať nastaviteľný kožený krúžok na penis?

    Kožený krúžok na penis sa umiestňuje okolo penisu a mieška, keď nie je v erekcii. Keď je penis vztýčený a krv prúdi do erektilného tkaniva, krúžok na penis je taký tesný, že krv už nemôže prúdiť späť. Týmto spôsobom sa penis stáva nielen tvrdým a veľkým, ale ejakulácia sa aj oneskorí. Aj po orgazme zostáva penis bacuľatý a tvrdý. Okrem toho môže krúžok na penis pomôcť aj pri miernej erektilnej dysfunkcii alebo ak penis po dlhšom pohlavnom styku sám ochabne. Mnohých používateľov však oslovuje aj estetika, pretože dobre padnúci krúžok na penis dáva jasne vyniknúť žilám na penise.

    Viac informácií:

    • Krúžok na penis z kože, nastaviteľný od CAZZOMEO
    • Ručne vyrobený krúžok na penis, dvojfarebný
    • Materiál: teľacia koža, nity z nehrdzavejúcej ocele
    • Univerzálna veľkosť
    • Krúžok na penis sa dá dokonale prispôsobiť požadovanej veľkosti.
    • Meria približne 2 cm na šírku, veľkosť koženého krúžku na penis sa dá individuálne nastaviť (priemer približne 40 až 60 mm).
    • Upozorňujeme, že kožený krúžok na penis, rovnako ako akýkoľvek iný krúžok na penis, by sa mal používať opatrne a len obmedzený čas, aby sa predišlo nepohodliu.
    • Čistenie: Po použití ho utrite vlhkou handričkou a občas potrite trochou koženého tuku.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    YES !!!

    This is a GREAT product to use - especially AFTER you are already, uh, um, erect!!! East on/off...and Easy clean-up. Highly recommend!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Nastaviteľný krúžok na penis, vyrobený z kože s Hanky Code - modrým

      Nastaviteľný krúžok na penis, vyrobený z kože s Hanky Code - modrým

      Náš kožený krúžok na penis má nastaviteľnú veľkosť a vďaka svojmu pohodliu patrí medzi najobľúbenejšie krúžky na penis. Neslúži len na zväčšenie penisu, ale podporuje vás aj pri tréningu erekcie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: