Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Análny tunel butt plug pre análny strečing - Anal Stretchers

Tento análny dilatátor je Anal Tunnel Plug na análny strečing, ktorý dodržiava svoj sľub. S týmto análnym kolíkom môžu začiatočníci aj skúsení používatelia vykonávať trvalé rozťahovanie análneho otvoru a dosahovať pôsobivé výsledky.

Viac informácií

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento análny strečing je Anal Tunnel Plug na análny strečing, ktorý dodržiava svoj sľub. S týmto análnym kolíkom môžu začiatočníci aj skúsení používatelia vykonávať trvalé rozťahovanie análneho otvoru a dosahovať pôsobivé výsledky.

     

    Na stránke Anal Tunnel Plug by MEO ® udržuje análny otvor doširoka otvorený, zaručuje extrémne pocity a kruhovo rozťahuje análny otvor s jasne viditeľnými výsledkami. Ideálny na udržiavanie trvalo otvoreného análneho otvoru. Byť takto odhalený je jednoducho úžasné!

     

    Dôležité kritériá výberu: Pri výbere materiálu sme nerobili žiadne kompromisy. Stránka Anal Tunnel Plug je vyrobená z mimoriadne kvalitného silikónu so zamatovo jemným povrchom. Je dostatočne tvrdý, aby sa dal veľmi ľahko zaviesť, zaručuje veľmi vysokú úroveň pohodlia pri nosení a zostáva bezpečne na mieste bez vykĺznutia.

     

    Ako používať Anal Tunnel Plug na análnu dilatáciu?

     

    MEO Anal Tunnel Plug je navrhnutý tak, že ho môžete pred zavedením stlačiť a až po úplnom zavedení sa rozšíri na maximálnu veľkosť! Použitie je veľmi jednoduché! Pred použitím sa obe strany análneho kolíka stlačia k sebe. Hneď po úplnom zasunutí Anal Tunnel Plug sa oba boky roztiahnu doširoka od seba a rozšíria análny otvor na viac ako dvojnásobok jeho veľkosti. Mimochodom, pravidelný análny tréning s Anal Tunnel Plug tiež zabezpečí, že výsledok (široko otvorený análny otvor) môže zostať natrvalo.

     

    Rozťahovanie análneho otvoru pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov! V porovnaní s inými výrobkami na rozťahovanie análneho otvoru je Anal Tunnel Plug vhodný pre VŠETKÝCH, ktorí milujú extrémne rozťahovanie análneho otvoru a radi experimentujú s análnymi sexuálnymi hračkami. Či už ide o začiatočníka alebo skúseného používateľa, či už ide o muža alebo ženu, Anal Tunnel Plug urobí radosť naozaj každému!

     

    Aké sú výhody Anal Tunnel Plug alebo análneho kolíka s otvorom?

     

    Dutý análny kolík, nazývaný aj Anal Tunnel Plug, je análny kolík, ktorý je vo vnútri dutý. Zavádza sa do konečníka a udržuje análny otvorený, takže sa môžete bez prekážok pozerať dovnútra. Okrem toho sa Anal Tunnel Plug používa na hru s rôznymi tekutinami, ako je napríklad lubrikant alebo voda. Portál Anal Tunnel Plug ponúka aj možnosť análnej penetrácie s dlhým análnym dildom, pumpičkovým dildom alebo penisom. Análny kolík s otvorom alebo análny kolík s tunelom môžu používať muži aj ženy a je určený pre tých z vás, ktorí radi experimentujú s rôznymi typmi análnej stimulácie.

     

    Rozťahovanie análneho otvoru, análny strečing alebo tréning zvieračov?

     

    Ľudia sa pri nácviku rozťahovania análneho otvoru často mylne odvolávajú na tréning zvieračov. Nosenie análneho tunelového kolíka, análnej zátky alebo nácvik šukania päsťou nie je tréningom zvierača, pretože "tréning" zahŕňa budovanie nových svalových vlákien. Pri análnom strečingu k tomu nedochádza. Z lekárskeho hľadiska ide teda o nadmerné naťahovanie svalov zvierača.

     

    Nie ste si istí, ktorý tunelový análny kolík je pre vás vhodný?

     

    Naše tunelové análne zátky sú k dispozícii v rôznych veľkostiach. V MEO nájdete aj široký sortiment análnych kolíkov na rozťahovanie análneho otvoru, análnych kolíkov pre začiatočníkov a dokonca aj análnych rozťahovacích krúžkov. Mimochodom, začiatočníci by si mali vybrať tunelový análny kolík v menšej veľkosti. My v MEO vám môžeme odporučiť aj našu úspešnú súpravu na análny strečing, ktorá sa skladá z 3 análnych kolíkov.

     

    Natiahnutie análneho otvoru: Dôležité tipy na čistenie tunelového análneho kolíka!

     

    Pred použitím Anal Tunnel Plug alebo análneho kolíka by ste ho mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Hygienické čistenie môžete vykonať pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Náš silikón Anal Tunnel Plug má neporézny povrch, takže baktérie a čiastočky nečistôt sa na ňom nemôžu príliš prichytiť. Samozrejme, čistenie je mimoriadne dôležité aj po použití. Pred roztiahnutím zvierača môžete použiť aj análnu vodu na vyčistenie čreva.

     

    Aký lubrikant by som mal používať na análnu dilatáciu?


    Tu je uvedené, čo by ste mali zvážiť pred roztiahnutím análneho zvierača: Na zavedenie zátky do análneho tunela odporúčame lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Lubrikant použite na navlhčenie konečníka aj stránky Anal Tunnel Plug. Náš sprej EXTREMEO uľahčuje rozťahovanie análneho konečníka a umožňuje aj neskúseným používateľom jednoduché zavedenie análnej tunelovej zátky. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili vysokokvalitný materiál análneho kolíka!

     

    Ako funguje análna dilatácia s análnym tunelovým plugom?

     

    Sledujte naše tipy a triky na tému rozťahovania análneho otvoru, análneho tunela butt plug a análnej dilatácie:

     

    1.) Zaujmite správnu polohu: Najlepšie je ľahnúť si na zem alebo na posteľ. Je známe, že análny strečing sa ľahšie vykonáva v polohe ležmo, pretože vaše telo je v tejto polohe oveľa uvoľnenejšie. Na ochranu posteľnej bielizne môžete použiť uterák alebo jednu z našich vodoodpudivých sexuálnych plachiet. 2.) Nahmatajte si análny otvor: Ukazovákom si nahmatajte análny otvor a navlhčite ho nejakým lubrikantom na análny strečing, napríklad Aquameo (v prípade potreby použite najprv náš análny dekongestant v spreji Extremeo). V druhej ruke držte stránku Anal Tunnel Plug a veďte ju smerom k zvieračom. 3.) Vložte stránku Anal Tunnel Plug: Teraz môžete pomaly zavádzať stlačený Anal Tunnel Plug. Sval zvierača sa postupne otvorí. Sval zvierača sa postupne otvorí. Dajte mu čas a vložte Anal Tunnel Plug pomaly a jemne. Vyhnite sa prílišnému tlaku. Zavádzajte Anal Tunnel Plug len tak ďaleko, aby nebol zvieračový sval príliš natiahnutý a aby to bolo pre vás pohodlné. 4.) Vykonajte análny strečing: Udržujte Anal Tunnel Plug vo vnútri asi 15 minút. Nemeňte polohu análnej tunelovej zátky. Svieračový sval sa naťahovaním uvoľní a kontrakcia sa zníži. Odporúčame, aby ste pri tom masturbovali, ale samozrejme je to na vás! 5.) Dokončite rozťahovanie análneho závitu: Po uplynutí času môžete pomaly vytlačiť Anal Tunnel Plug a nechať ho vysunúť. Nerobte to príliš rýchlo, pretože váš zvieračový sval by mal mať čas na prispôsobenie. 6.) Vyčistite análny kolík na análnu dilatáciu: Vyčistite Anal Tunnel Plug teplou vodou, jemným mydlom a naším sprejom VERYCLEAN. Mali by ste si tiež očistiť oblasť vlastných genitálií a prípadne použiť análnu sprchu.

     

    Ako často by som si mal rozťahovať análnu oblasť?

     

    Rozťahovanie análneho otvoru môžete vykonávať tesne pred análnym sexom. Dokonca aj 45 minút po análnom strečingu stačí na to, aby ste mali uvoľnené zvieračové svalstvo. Samozrejme, análnu stimuláciu si môžete užívať s našimi Anal Tunnel Plug tak často, ako sa vám páči. Mnohí naši zákazníci používajú aj naše krúžky na análny strečing z lešteného hliníka, pretože vyzerajú mimoriadne elegantne. Možno ich použiť aj ako intímny šperk počas predohry.

     

    Tipy na nákup - Ktorá análna erotická hračka je vhodná na análny strečing?

     

    My v MEO® sme špecialisti v oblasti análneho strečingu. V našom obchode vždy nájdete to, čo hľadáte, ak si chcete kúpiť hračku na rozťahovanie zvierača! Chcete zvierač roztiahnuť extenzívne alebo extrémne? Potom vám odporúčame náš análny strečing alebo butt plug na rozťahovanie análneho otvoru. Máme tiež širokú ponuku análnych kolíkov na tréning zvierača a ďalších vzrušujúcich análnych hračiek, ako je análna pumpa alebo krúžky na rozťahovanie análneho otvoru. V našich informatívnych popisoch produktov nájdete aj ďalšie tipy a triky na témy "zavádzanie análneho kolíka", "anál pre začiatočníkov" a "nosenie análneho kolíka".

     

    Anal Tunnel Plug v 3 veľkostiach:

     

    • MALÉ, ak ste začiatočník: dĺžka 7 cm, priemer 3,5 až 7 cm, priemer nohy 5,7 cm, priemer otvoru 2,7 cm
    • MEDIUM, ak ste už trénovaný: dĺžka 8 cm, priemer 3,7 až 8 cm, priemer chodidla 6,5 cm, priemer otvoru 3 cm
    • LARGE ak ste profesionál alebo Butt SLUT ste: dĺžka 10 cm, priemer 4,5 až 10 cm, priemer chodidla 7,7 cm, priemer otvoru 3,5 cm

     

    Viac informácií:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Hodnotenie 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Hodnotenie 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Hodnotenie 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Napíšte vlastnú recenziu

            Análny tunel butt plug pre análny strečing - Anal Stretchers

            Análny tunel butt plug pre análny strečing - Anal Stretchers

            Tento análny dilatátor je Anal Tunnel Plug na análny strečing, ktorý dodržiava svoj sľub. S týmto análnym kolíkom môžu začiatočníci aj skúsení používatelia vykonávať trvalé rozťahovanie análneho otvoru a dosahovať pôsobivé výsledky.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: