Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Klasické pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti pre mužov - NoPacha ™ Spartakus

Pre submisívneho muža, ktorý túži po dominantnej kontrole nad svojím penisom a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" kľúčom k naplneniu jeho fantázie. Tento pás cudnosti je zároveň dokonalým nástrojom pre dominantných partnerov, ktorí radi vykonávajú moc nad sexuálnou slobodou a potešením svojej partnerky.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pre submisívneho muža, ktorý túži po dominantnej kontrole nad svojím penisom a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" kľúčom k naplneniu jeho fantázie. Tento pás cudnosti je zároveň dokonalým nástrojom pre dominantných partnerov, ktorí radi uplatňujú moc nad sexuálnou slobodou a potešením svojho partnera.

    Ponorte sa do sveta cudnosti a kontroly a objavte "NoPacha Spartacus" od MEO Germany, dokonalý pás cudnosti z nehrdzavejúcej ocele pre submisívneho muža, ktorý túži po prísnej kontrole nad svojím penisom a sexuálnym potešením.

    NoPacha Spartacus je oveľa viac než len obyčajný pás cudnosti. Je to pocta umeniu podriadiť sa a vzdať sa. Vďaka svojej jedinečnej konštrukcii, ktorá sa skladá z odnímateľného dutého penisového kolíka, klietky na penis, výklopného krúžku na penis a bezpečného visiaceho zámku, ponúka ideálnu kombináciu prísnej disciplíny a potláčanej žiadostivosti. Pás cudnosti neustále pripomína submisívnemu mužovi jeho úlohu verného otroka, ktorý sa úplne vzdal kontroly nad svojím penisom.

    Pás cudnosti "NoPacha Spartacus" možno používať so zátkou do močovej trubice alebo bez nej, čo z neho robí univerzálny nástroj dominancie a podriadenosti. Umožňuje dominantnému partnerovi nastaviť stupeň kontroly a obmedzenia. V závislosti od požiadaviek možno zátku na penis použiť na zvýšenie kontroly alebo ako cielené trestné opatrenie. Vďaka tejto prispôsobivosti je "NoPacha Spartacus" obzvlášť mocným nástrojom v rukách jedincov, ktorí chcú uplatniť najvyššiu moc nad sexuálnou slobodou svojho partnera, a poskytuje hlbokú príležitosť na skúmanie dominancie a podriadenosti vo vzťahu.

    Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Spartacus:

    • Vynikajúci výber materiálov: NoPacha Spartacus" je vyrobený z hygienickej nehrdzavejúcej ocele a ponúka odolnú, bezpečnú a estetickú cudnosť.
    • Ergonomické prispôsobenie: Vďaka kompaktným rozmerom a zátke na penis bol tento pás cudnosti špeciálne vyvinutý pre skúsených fanúšikov BDSM, ktorí si rovnako cenia pohodlie a kontrolu.
    • So zátkou na penis pre špecializovanejšie hry: Dutá zátka na penis umožňuje močenie a nútenú ejakuláciu bez erekcie počas nosenia pásu cudnosti, čo rozširuje možnosti špecializovanejších hier.
    • Kontrola a bezpečnosť: "NoPacha Spartacus" zabraňuje neoprávnenému prístupu k mužským genitáliám, čo z neho robí účinný nástroj podriadenia.


    Dômyselný dizajn:

    • Bočné otvory: Umožňujú jednoduché čistenie a zabezpečujú hygienu počas dlhodobého nosenia.
    • Obsahuje bezpečnostný zámok: Dodáva sa s visiacim zámkom a kľúčmi, ktoré symbolizujú a zabezpečujú úplnú kontrolu.
    • Krúžok na penis so závesom: Špeciálny dizajn krúžku na penis uľahčuje nasadenie pásu cudnosti.


    Vďaka dômyselnej konštrukcii nie je potrebné pás cudnosti NoPacha™ Spartacus odnímať kvôli čisteniu. Stačí sa osprchovať s nasadeným pásom cudnosti, dôkladne opláchnuť a nechať dôkladne uschnúť. Keď pás cudnosti nenosíte, odporúčame dôkladné čistenie pomocou nášho spreja INSTACLEAN, aby ste zaistili maximálnu hygienu. Na starostlivosť o penis počas nosenia pásu cudnosti ponúkame náš gél PlowBoy. Je obohatený o vitamín D a aloe vera a poskytuje jemnú starostlivosť a optimálnu výživu pokožky.

    Ďalšie informácie:

    • Pás cudnosti pre mužov - NoPacha Spartacus
    • Vnútorný priemer krúžku na penis: 40 mm, 45 mm alebo 50 mm
    • Priemer klietky na penis: 34 mm
    • Dĺžka klietky na penis: 50 mm
    • Penisový kolík: 40 mm
    • Rozsah dodávky: 1 klietka na penis, 1 odnímateľná zátka na penis, 1 krúžok na penis so závesom, 1 visiaci zámok a 2 kľúče.
    • Objavte aj náš exkluzívny rad CUMELOT, ktorý je špeciálne navrhnutý na intenzívnu stimuláciu prostaty a privádza pasívnych mužov k bezkonkurenčnému vynútenému orgazmu bez erekcie. Povinnosť pre všetkých dominantných partnerov, ktorí chcú mať vždy všetko pod kontrolou.
    • MEO, Cumelot, NoPacha a PlowBoy sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pás cudnosti pre mužov - NoPacha ™ Spartakus

    Pás cudnosti pre mužov - NoPacha ™ Spartakus

    Pre submisívneho muža, ktorý túži po dominantnej kontrole nad svojím penisom a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" kľúčom k naplneniu jeho fantázie. Tento pás cudnosti je zároveň dokonalým nástrojom pre dominantných partnerov, ktorí radi vykonávajú moc nad sexuálnou slobodou a potešením svojej partnerky.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    14 ostatné položky v rovnakej kategórii: