Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BUBBLE Butt Plugs

Newsletter

Bubble Toys Pimpy Dildo

Dildo Pimpy od Bubble Toys je mimoriadne všestranné análne dildo. Zakrivený hriadeľ umožňuje intenzívnu a presnú stimuláciu prostaty. Vďaka početným guľôčkovým kolíkom na povrchu vás zároveň rozmaznáva prenikavou análnou masážou, stimuláciou, ktorú vám doteraz žiadne iné análne dildo nedokázalo ponúknuť.

Viac informácií

2443/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dildo Pimpy od Bubble Toys je mimoriadne všestranné análne dildo. Zakrivený hriadeľ umožňuje intenzívnu a presnú stimuláciu prostaty. Vďaka početným guľôčkovým kolíkom na povrchu vás zároveň rozmaznáva prenikavou análnou masážou, stimuláciou, ktorú vám doteraz žiadne iné análne dildo nedokázalo ponúknuť.

     

    Výrazný žaluď a stopka s množstvom guľôčkových výstupkov poskytujú úchvatné pocity už počas zasúvania. Vďaka svojmu zakrivenému tvaru ľahko dosiahne váš bod rozkoše, prostatu, a poskytne tam ďalšiu extatickú stimuláciu! Vďaka robustnej základni možno flexibilné dildo Pimpy používať aj bez použitia rúk na mnohých hladkých povrchoch. Je dobré vedieť: Pimpy Dildo od Bubble Toys je k dispozícii aj vo väčšej profesionálnej veľkosti!

     

    Čo je na hračke Bubble Toys také výnimočné?

     

    Análna extáza zaručená: Je to len na vás: Vydláždi si zadok - vyjaškaj si zadok - udus si zadok! Extrémne tvary, dokonale zladené veľkosti pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálov, ako aj stimulujúce vsuvky. Okrem toho presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne stabilný a zároveň pružný, aby ste Bubble Toy cítili presne na tých správnych miestach, hlboko vo vnútri! Naša Bubble Toy vás úplne análne vyplní a zaručí vám intenzívne uspokojenie. Presvedčí vás nielen tvar tejto hračky, ale najmä jej povrch s množstvom stimulujúcich guľôčkových vsuviek! Od veľkosti "Buttboy" pre začiatočníkov až po veľkosť "Butt Hungry" - na MEO nájdete širokú ponuku análnych kolíkov a dild zo série Bubble Toys . Mimochodom, celý rad Bubble Toys od MEO® sa vyrába v EÚ podľa prísnych smerníc a pozostáva z certifikovaných materiálov vhodných pre telo. Náš prísľub: Budete 100 % nadšení.

     

    Ako používať bublinkové hračky?

     

    Bublinkovú hračku jednoducho používate intuitívne! Vložte ju análne a užívajte si ju, zatiaľ čo výrazné guľôčkové nopky po prvých centimetroch masírujú všetky vaše nervy rozkoše. Stránka Bubble Toys celkom dobre drží na hladkých povrchoch, ako sú dlaždice, a umožňuje vám jazdu bez použitia rúk. Pre dobrú kĺzavosť odporúčame použiť lubrikant na silikónovej báze, napríklad FuckSlut alebo náš hybridný gél ManCunt. Trocha spreja Extremeo uvoľní váš análny otvor a uľahčí vám zasunutie Bubble Toys.

     

    Aký lubrikant mám použiť na Bubble Toys?

     

    Ak plánujete použiť butt plug alebo vibrátor zo série Bubble Toys , odporúčame náš lubrikant na análny sex FuckSlut. Je to veľmi špeciálny lubrikant na báze silikónu a na dotyk sa nepodobá žiadnemu inému lubrikantu. Vďaka FuckSlut je používanie Bubble Toys bezbolestné, ale dych vyrážajúce potešenie. Najlepšie je rozotrieť dostatočné množstvo lubrikantu na bublinkovú hračku a trochu si ho vložiť do análu pomocou nášho "Lube Shooter" (kliknite sem ). Odporúčame vám tiež použiť náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu, ako aj pre skúsených fanúšikov veľkých dild. Špeciálny účinok Extremeo podporuje ľahkú penetráciu, a tak vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám užiť si nespútanú zábavu s naším Bubble Toys.

     

    Dôležité rady pre používanie a čistenie vašich bublinkových hračiek!

    Táto bucľatá análna erotická hračka zo série Bubble Toys je vyrobená z vysokokvalitného PVC bez obsahu ftalátov. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je nami použitý materiál veľmi stabilný, takže váš výrobok z Bubble Toys vydrží dlho. Pred použitím vibrátora alebo butt plug z našej sérieBubble Toys by ste mali hračku dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Dôkladne môžete vyčistiť aj pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Náš Bubble Toys má neporézny povrch, takže baktérie a čiastočky nečistôt sa na ňom nemôžu príliš držať. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím bublinkovej hračky môžete tiež sami použiť análnu sprchu na vyčistenie čreva. V kategórii nášho obchodu "Análne dúšky" nájdete veľký výber.

     

    Viac informácií:

     

    • Bubble Toys Pimpy - Dildo - stredné
    • Rozmery: Celková dĺžka cca 17,5 cm, zasúvacia dĺžka cca 15,5 cm; Ø max. 4 cm
    • Análna erotická hračka s guličkovými kolíkmi
    • Bubble Toys sú vyrobené z kvalitného PVC, neobsahujú ftaláty
    • Bubble Toys spĺňajú prísne požiadavky EÚ EN71-3 a EN71-11!
    • Pokyny na ošetrovanie: Pred a po každom použití umyte a hygienicky očistite VERYCLEAN Sprejom na hygienické čistenie.
    • Dôležité: Bubble Toys prosím skladujte oddelene a nie spolu s inými silikónovými erotickými hračkami.
    • Bubble Toys sú vhodné preanálnych profesionálov aj začiatočníkov, vzávislosti od veľkosti
    • Vďaka materiálu sa táto erotická hračka zo série Bubble Toy prispôsobí vašej vnútornej anatómii, naplní vás a svojimi hrubými guľôčkovými nopkami premasíruje miesta hlboko vo vás, o ktorých ste ani netušili, že existujú.
    • Lubrikanty: Na zavedenie Bubble Toys odporúčame náš lubrikant na báze silikónu FuckSlut alebo náš hybridný gél ManCunt. Náš sprej Extremeo a náš lubrikačný gél AnalPush v prípade potreby uľahčujú bezbolestné zavádzanie.
    • Veľký výber na Bubble Toys: V našom butt plug a obchode s vibrátormi nájdete všetky modely zo série Bubble Toys v rôznych prevedeniach, tvaroch, farbách a dĺžkach, napríklad Bubble Toys PokPok v čiernej farbe v extra veľkej veľkosti, Bubble Toys PokPok v čiernej farbe v strednej veľkosti, Bubble Toys PokPok v čiernej farbe v malej veľkosti, Bubble Toys BooBoo v čiernej farbe vo veľkosti Large, Bubble Toys Pimpy v čiernej farbe vo veľkosti Large, Bubble Toys Pimpy v čiernej farbe vo veľkosti Medium, Bubble Toys Mousse v čiernej farbe vo veľkosti Extra Large, Bubble Toys Mousse v čiernej farbe vo veľkosti Medium, Bubble Toys Mousse v čiernej farbe vo veľkosti Small, ako aj mnoho ďalších dild a análnych kolíkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Emballage impec, discret

    Oufff...
    La chose à craindre était la discrétion avec laquelle serait livré le paquet.
    Rien à redire, c'était nickel. totalement incognito et livraison rapide, très rapide.
    L'objet, ma foi, pas encore testé, mais laisse présager des trucs intéressants,
    conforme à la description, les cotes sont respectées, la souplesse du latex est impec, bonne prise en main.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Bubble Toys Pimpy Dildo

      Bubble Toys Pimpy Dildo

      Dildo Pimpy od Bubble Toys je mimoriadne všestranné análne dildo. Zakrivený hriadeľ umožňuje intenzívnu a presnú stimuláciu prostaty. Vďaka početným guľôčkovým kolíkom na povrchu vás zároveň rozmaznáva prenikavou análnou masážou, stimuláciou, ktorú vám doteraz žiadne iné análne dildo nedokázalo ponúknuť.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      7 ostatné položky v rovnakej kategórii: