Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Butt plug Tréner - Pre začiatočníkov a pokročilých

Análny sex pre začiatočníkov? Tento zasvätený tip vám uľahčí začiatky! Náš análny kolík "Trainer", ktorý ponúkame v rôznych veľkostiach, ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom jedinečnú príležitosť objaviť alebo zintenzívniť pôžitok z análneho sexu.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Análny sex pre začiatočníkov? Tento zasvätený tip vám uľahčí začiatky! Náš análny kolík "Trainer", ktorý ponúkame v rôznych veľkostiach, ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom jedinečnú príležitosť objaviť alebo zintenzívniť pôžitky z análneho sexu.

     

    Analný tréning s butt plug - povieme vám, ako to funguje:

     

    butt plug - známy aj ako análny kolík alebo jednoducho kolík - je nielen intímna hračka, ale aj krásne tvarovaná pomôcka na zmyselné skúmanie vášho tela. Náš "tréner" análnych kolíkov ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom jedinečnú príležitosť objaviť alebo zintenzívniť pôžitky z análneho sexu. Je to váš osobný tréner pre intímne chvíle, ideálny na prípravu na análny sex alebo jednoducho na vychutnanie pocitu intenzívnej plnosti.

     

    Mnohí muži a ženy pravidelne praktizujú tréning s análnym kolíkom na roztiahnutie svalov zvierača, napríklad na nekomplikovaný análny styk alebo análny sex. Za týmto vzrušujúco znejúcim pojmom sa neskrýva nič iné ako pravidelné naťahovanie svalu zvierača análnymi kolíkmi rôznych veľkostí. Zvierač je sval ako každý iný, a preto sa dá trénovať rovnakým spôsobom. Náš butt plug "Tréner" je obzvlášť vhodný na jednoduché a nekomplikované naťahovanie análneho otvoru, a to aj pre začiatočníkov. Špeciálny tvar análneho kolíka pri jeho zavádzaní kúsok po kúsku naťahuje sval zvierača.

     

    Začnite s malým análnym kolíkom, ktorý do vás preniká veľmi jemne, potom zvýšte svoje análne potešenie análnym kolíkom v strednej veľkosti a potom, "dobre vycvičení", si doprajte maximálne potešenie s veľmi veľkým análnym kolíkom! Každý análny kolík má bezpečnú prísavnú základňu - jednoducho ho nastavte, sadnite si naň a rytmicky si užívajte!

     

    Šesť dôvodov, prečo "tréner" butt plug premení váš prvý análny sex na fantastický zážitok!

     

    1. Jemné rozťahovanie: Butt plug dokáže postupne a jemne roztiahnuť análny otvor, aby bol análny otvor počas ďalšieho análneho sexu pružnejší a vnímavejší. Znižuje sa tak riziko nepríjemných pocitov alebo dokonca zranenia.
    2. Uvoľnenie svalov zvierača: Používanie butt plug môže pomôcť uvoľniť análny zvierač, čo je dôležité pre pohodlnejší prienik počas análneho sexu.
    3. Zvyknutie si na pocit: Najmä začiatočníkom môže používanie butt plug pomôcť zvyknúť si na pocit pri análnom sexe. To môže prispieť k tomu, aby análny sex nebol tak odstrašujúci alebo nepríjemný.
    4. Zlepšenie lubrikácie: Používanie análneho kolíka v kombinácii s naším lubrikantom Aquameo dodatočne zvlhčuje análny otvor, čo môže zlepšiť lubrikáciu počas následného análneho styku.
    5. Zvýšenie citlivosti: Používanie análnej zátky môže zvýšiť citlivosť v análnej oblasti a pripraviť používateľa na zmyselnejší zážitok počas análneho styku.
    6. Psychická príprava: Z psychologického hľadiska môže používanie análnej zátky pomôcť psychicky sa pripraviť na análny sex, znížiť úzkosť a zvýšiť očakávania.

     

    Všetky tieto výhody uľahčujú začiatok análneho sexu a robia celý zážitok príjemnejším a uspokojivejším.

     

    Na túto hračku prisahajú muži aj ženy: tento butt plug je povinnou výbavou každého milovníka análneho sexu!

     

    Prečo je butt plug "Tréner" taký obľúbený u mužov a žien? Pretože slúži nielen ako príprava na análny sex, ale tiež zvyšuje pocit plnosti a intenzity, ktorý mnohí pri používaní análneho kolíka vyhľadávajú. Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu - hlavici v tvare tulipánu na jemné zavádzanie a bezpečnej základni, ktorá chráni pred hlbokým prienikom - je dokonalým análnym kolíkom pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

     

    Keďže každé telo je jedinečné, "Trainer" ponúkame v troch rôznych veľkostiach:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 58 mm, priemer 28 mm
    • Veľkosť M: dĺžka 72 mm, priemer 35 mm
    • Veľkosť L: dĺžka 90 mm, priemer 44 mm

    Senzačná ponuka sady:

     

    Odporúčame zakúpiť si butt plug "Trainer" v sade 3 kusov, aby ste mali vždy po ruke tú správnu veľkosť pre váš pokrok. Jednotlivo by ste za tieto fantastické kolíky do zadku zaplatili podstatne viac. My však pre vás máme niečo veľmi špeciálne: Získajte teraz kompletnú sadu 3 kusov za bezkonkurenčnú cenu. To pre vás znamená neuveriteľnú úsporu viac ako 30 %! Využite túto bezkonkurenčnú ponuku a zažite maximálnu zábavu s každou z troch veľkostí!

     

    Či už ste začiatočník alebo profesionál, s týmito tromi análnymi kolíkmi zo série Extremeo budete dokonale vybavení. "Tréner" je vyrobený z vysokokvalitného silikónu bez obsahu ftalátov a zaručuje bezpečný a príjemný zážitok. Zvýšte svoje intímne potešenie a urobte si z "Trénera" svojho osobného trénera análneho sexu.

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    Jednoduché používanie: Zavádzanie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčí zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka mimoriadne jemné potešenie.

     

    Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť používaniu lubrikantov na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako je napríklad náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje hlbšie a rovnomernejšie rozloženie lubrikantu v análnom kanáli, vďaka čomu je zavádzanie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Stránka Lube Shooter navyše umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    Čistenie: Váš análny kolík Extremeo by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Väčšinu nečistôt možno ľahko odstrániť teplou vodou a jemným mydlom. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - análny kolík pre začiatočníkov aj pokročilých
    • Anální kolíky Extremeo sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobený z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Používajte análny kolík len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš produkt Extremeo: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť svalov zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Hodnotenie 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Hodnotenie 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Butt plug Tréner - Pre začiatočníkov a pokročilých

        Butt plug Tréner - Pre začiatočníkov a pokročilých

        Análny sex pre začiatočníkov? Tento zasvätený tip vám uľahčí začiatky! Náš análny kolík "Trainer", ktorý ponúkame v rôznych veľkostiach, ponúka začiatočníkom aj pokročilým používateľom jedinečnú príležitosť objaviť alebo zintenzívniť pôžitok z análneho sexu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: