Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis čerpadlá Dr Cock

Newsletter

Zväčšenie penisu - kompletná sada od Dr. Cock

Kompletná súprava od Dr. Cock na efektívne zväčšenie penisu, ktorá sa skladá z penisového valca, bradavkových valcov, obojsmerného pripojenia a ručnej pumpy.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Kompletná sada od Dr. Kohúta, ktorá obsahuje:

    • 1 x penisový valec
    • 1 x valec na bradavky (pár)
    • 1 x dvojcestný konektor (T-konektor pre valec Dr. Cock)
    • 1 x ručná pumpa

     

    Dlhý, silný a pevný penis je to, čo si želá väčšina mužov. Dr. Cock túto túžbu po veľmi veľkom penise napĺňa svojimi vynikajúcimi výrobkami na zväčšenie penisu.

    Predĺženie a zväčšenie penisu pomocou penisových púmp je lacná, mimoriadne príjemná a predovšetkým účinná metóda, ktorá je známa už roky a úspešne ju používa mnoho mužov. Muži na celom svete dôverujú úspešnému systému Dr. Cock, účinnej a bezbolestnej metóde zväčšenia penisu, pretože rýchlo vedie k požadovaným výsledkom.

    Spočiatku má predĺženie a zväčšenie penisu len krátkodobý účinok; penis sa v priebehu niekoľkých hodín opäť zväčší a potom sa vráti na svoju pôvodnú veľkosť. Pri pravidelnom používaní pumpy na penis (približne dvakrát týždenne) sa však tkanivo penisu natrvalo roztiahne, takže penis sa dlhodobo predĺži a zosilnie, a to ako pri erekcii, tak najmä pri vzpriamenom stave.

    Penisové valce Dr. Cock sú vyrobené z priehľadného akrylu a sú tvarované tak, aby sa dokonale prispôsobili penisu. Na zväčšenie penisu sa používajú v spojení s ručnou pumpou Dr. Cock. Nielenže predlžujú penis, ale zväčšujú aj jeho obvod. Špecialista na zväčšovanie penisu Doc Cock prikladá veľký význam pohodliu a jednoduchému používaniu: otvory valcov sú zaoblené, a preto nevyžadujú dodatočnú tesniacu objímku. Všetky valce majú samozatváraciu priemyselnú ventilovú spojku na rýchle a jednoduché pripojenie hadice ručnej pumpy (objednajte si ju samostatne).

    Vákuové fľaše Doc Cock sú k dispozícii v rôznych priemeroch. Väčšie z týchto valcov sa používajú na súčasné čerpanie penisu a semenníkov.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Na zahriatie penisu pred pumpovaním odporúčame penis masírovať naším hrejivým lubrikantom SOLEMEO.
    • Náš koncentrát EXTREME Delay môže podporiť proces zväčšovania.
    • Pred a po použití valec očistite teplou vodou, jemným mydlom a sprejom VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Zväčšenie penisu - kompletná sada od Dr. Cock

    Zväčšenie penisu - kompletná sada od Dr. Cock

    Kompletná súprava od Dr. Cock na efektívne zväčšenie penisu, ktorá sa skladá z penisového valca, bradavkových valcov, obojsmerného pripojenia a ručnej pumpy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    12 ostatné položky v rovnakej kategórii: