Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sex slings a milostné výkyvy

Newsletter

King Size Love Swing

Naši zákazníci sú nadšení z tejto mimoriadne pohodlnej hojdačky King Size Love Swing od MEO, skutočné majstrovské dielo, otvára nové možnosti pre análny, orálny a vaginálny sex Anal Depth Playanálny, orálny a vaginálny sex.

Viac informácií

3731/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naši zákazníci sú nadšení z tejto mimoriadne pohodlnej hojdačky King Size Love Swing od MEO, skutočné majstrovské dielo, otvára nové možnosti pre análny, orálny a vaginálny sex Anal Depth Playanálny, orálny a vaginálny sex. Táto milostná hojdačka je skutočným všestranným pomocníkom, ktorý nielenže umožňuje rôzne vzrušujúce a všestranné polohy, ale zaujme aj svojou ľahkou, ale mimoriadne pevnou a odolnou konštrukciou.

    Najdôležitejšie vlastnosti milostnej hojdačky King Size:

    • Oceľový záves: vysokokvalitný, mimoriadne pevný oceľový záves zaisťuje maximálnu bezpečnosť a odolnosť, takže sa môžete plne sústrediť na sex.
    • Robustné nylonové popruhy: Odolné nylonové popruhy poskytujú spoľahlivú oporu a uľahčujú zmenu a udržanie rôznych polôh počas sexu.
    • Pevný, ale pohodlný penový matrac: Matrac z vysokokvalitnej peny zaisťuje pohodlie a komfort aj počas najintenzívnejších aktivít.
    • Ergonomicky tvarované rukoväte: Ergonomicky tvarované rukoväte poskytujú dodatočnú oporu a umožňujú rôzne polohy pre ešte väčšie potešenie počas sexu.
    • Mäkké manžety na členky a opierky na nohy: Podšité manžety ponúkajú množstvo možností na bondage hry, zatiaľ čo držiaky na nohy poskytujú dodatočnú oporu a pohodlie.
    • Extra veľký pre väčšie pohodlie: Široká plocha na ležanie poskytuje dodatočnú bezpečnosť a stabilitu, aby ste sa mohli plne sústrediť na svoje erotické potešenie.
    • Nosnosť až 180 kg: Táto hojdačka lásky je vhodná takmer pre každého a bez problémov vydrží intenzívny sex.


    Stránka King Size Love Swing by MEO je založená na úplne novej koncepcii, ktorá otvára celú škálu erotických možností vrátane orálneho, vaginálneho a análneho sexu, ako aj takzvaných "análnych hĺbkových hier".

    Orálny sex a hlboké hrdlo:

    Počas orálneho sexu umožňuje hojdačka lásky pohodlné a dokonalé polohovanie. Pasívny partner sa môže oprieť, uvoľniť a užívať si zmyselné pocity, zatiaľ čo aktívny partner nájde dokonalú výšku a uhol pre maximálne potešenie. Táto poloha umožňuje intenzívnejšiu a hlbšiu stimuláciu, ktorá zintenzívňuje orálny sex.

    Vaginálny sex:

    Pri vaginálnom sexe King Size Love Swing ponúka možnosť reinterpretovať tradičné polohy. Vďaka stabilnej podpore milostnej hojdačky môžu páry preskúmať rôzne uhly a hĺbky, ktoré boli predtým nemožné. Voľnosť pohybu, ktorú King Size Love Swing umožňuje cielenú stimuláciu bodu G a zintenzívňuje pôžitok oboch partnerov.

    Análny sex:

    Análny sex sa s hojdačkou lásky stáva mimoriadne vzrušujúcim zážitkom. Na King Size Love Swing ponúka uvoľnenú, ale optimálnu polohu, ktorá umožňuje jemné a kontrolované prenikanie do análneho otvoru. Ideálne pre páry, ktoré chcú zažiť análny sex pomaly a jemne alebo veľmi intenzívne. Možnosť nastavenia výšky a uhla hojdačky lásky uľahčuje prenikanie do konečníka a zvyšuje pohodlie a pôžitok.

    Anal Depth Play:

    Die King Size Love Swing je ideálny aj na takzvané "anal depth play" s veľkými a dlhými vibrátormi. Stabilná a bezpečná opora umožňuje partnerovi preniknúť do konečníka hlbšie a intenzívnejšie, ako by to bolo možné pri bežných metódach. To znamená, že análnu hĺbkovú hru možno praktizovať bezpečným, kontrolovaným a pohodlným spôsobom, pričom King Size Love Swing poskytuje potrebnú oporu a flexibilitu, aby ste si tieto intenzívne a intímne chvíle mohli naplno vychutnať.

    Elegantný a funkčný dizajn:

    Die King Size Love Swing spája funkčnosť s eleganciou. Poťah penového matraca je nielen mimoriadne kvalitný, ale aj prateľný, čo uľahčuje čistenie a starostlivosť. Kombinácia robustnosti a pohodlia robí z matraca King Size Love Swing povinnou výbavou pre každého, kto chce prežívať sex ešte intenzívnejšie.

    S King Size Love Swing od MEO umožňuje nanovo definovať hranice vášne a zažiť nezabudnuteľné chvíle plné intimity a dobrodružstva. Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého King Size Love Swing ponúka dokonalý erotický zážitok pre každého.

    Viac informácií:

    • King Size Love Swing od MEO
    • Ťažký oceľový záves
    • Pevné nylonové popruhy
    • Pevný a zároveň pohodlný penový matrac
    • Ľahko uchopiteľná rukoväť
    • Mäkké manžety na členky a opierky na nohy
    • Široká, podporná plocha na ležanie
    • Nosnosť do 180 kg.
    • Rozmery: Rám (bez matraca) 100 cm x 80 cm.
    • Materiál: nylon, polypropylén, polyester, PE, guma, železo, oceľ

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Naši zákazníci sú nadšení z tejto mimoriadne pohodlnej hojdačky King Size Love Swing od MEO, skutočné majstrovské dielo, otvára nové možnosti pre análny, orálny a vaginálny sex Anal Depth Playanálny, orálny a vaginálny sex.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: