Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sex slings a milostné výkyvy

Newsletter

Červená sling pre análny fisting - vyrobené z kože so 4-bodovým zavesením

Červená podložka sling so 4 upevňovacími bodmi je vyrobená z najlepšej kože a vybavená robustnými D-krúžkami na zavesenie pod strop alebo do nášho mobilného rámu sling. Niekoľkokrát nitovaná nitmi z nehrdzavejúcej ocele a výborne spracovaná...

Viac informácií

3024/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Červená podložka sling so 4 upevňovacími bodmi je vyrobená z najlepšej kože a vybavená robustnými D-krúžkami na zavesenie pod strop alebo do nášho mobilného rámu sling. Niekoľkokrát nitovaná nitmi z nehrdzavejúcej ocele a skvele spracovaná, aby vám poskytla potrebnú istotu pri sexe v sling. Tento fisting Červená kožená podložka je jednou z našich najobľúbenejších slings, vhodná pre začiatočníkov aj profesionálov.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Perfektná: Na všetky varianty sexu a fistingu!
    • Profesionálna kvalita: Pre absolútnu odolnosť slings.
    • Na použitie s naším rámom sling alebo na montáž pod strop.
    • Vynikajúca koža: Skvelý komfort pri ležaní na sling.
    • Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ: Masívne D-krúžky a viacnásobné nitovanie, zaručujú vám bezpečnosť počas používania.
    • Skvelé farebné vyhotovenie: Vďaka intenzívnemu farebnému vyhotoveniu s ušľachtilými akcentmi je sling aj vizuálnym spestrením.
    • Vždy rozšíriteľný: K dispozícii je množstvo príslušenstva a ešte viac príslušenstva pribúda každý týždeň.

     

    Niektorí z vás už tento skvelý zážitok majú, iní o ňom snívajú: sex v závese!

     

    Mnohí z vás už videli sling v tmavej komore, v klube alebo v saune, prípadne v tvrdšom pornofilme. Ale kto si v ňom už niekedy ľahol? Nebojte sa: Sling nie je len pre fanúšikov hardcore, ale môže byť aj skutočným obohatením každodenného sexu. A na jeden predsudok by ste mali hneď zabudnúť: Sling nie je doma len v gay komunite, milujú ho aj heterosexuálni swingeri.

     

    Ktoré príslušenstvo odporúčame?

     

    Ak nechcete náš sling pripevňovať na strop svojej spálne, môžete použiť náš praktický rám na záves. S naším mäkkým koženým vankúšom môžete zvýšiť pohodlie pri ležaní, pútka na nohy z kože alebo gumy vám umožnia mať nohy rozkročené v uvoľnenej polohe. Dobre vám poslúži aj zrkadlo, ktoré môžete pripevniť na hornú časť závesného rámu, pretože vám umožní pozorovať všetko do posledného detailu. Okrem dobrého fisting Krému ako LETS'S FUCK a latexových rukavíc môžu byť skvelým doplnkom aj naše špeciálne putá. Okrem toho u MEO® nájdete mnoho ďalších doplnkov, ako sú reťaze, stojan na mrdací stroj, držiak na rukavice alebo Crisco a mnoho ďalšieho. Obľúbili sme si aj takzvané "fetišistické podložky". Tieto podložky sú vysoko absorpčné podložky, ktoré sú v BDSM komunite veľmi obľúbené, pretože zaručujú nespútanú zábavu počas sexu na sling, pretože spoľahlivo absorbujú všetky vznikajúce tekutiny. Mimochodom, vedeli ste, že náš stojan na praky môžete kombinovať aj s našou lavicou na súloženie v psom štýle alebo s našou doskou sling?

     

    Nemáte miesto na skutočný prak?

     

    Žiadny problém, pretože máme rôzne cestovné traky z kože, ktoré môžete použiť kdekoľvek, napríklad na posteli (pre viac informácií kliknite sem).

     

    Čo presne je prak?

     

    Stránka sling je "záves na lásku" vyrobený z kože alebo textilu. Zvyčajne sa pripevňuje k stropu miestnosti pomocou reťazí alebo sa často zavesí na špeciálnu nosnú konštrukciu, ako je náš rám sling. Pasívny partner si môže pohodlne ľahnúť na sling, pričom nohy má zdvihnuté, a tak mu neprekážajú. V niektorých slings môže byť ležiaca osoba dokonca priviazaná - partneri si môžu užívať hranie rolí bez tabu alebo fisting Sedenie. Pohodlná poloha v ľahu umožňuje priamy prístup k zadočku: Či doň prenikne vibrátor, penis alebo dokonca päsť, je na vás alebo na vašom aktívnom partnerovi s popruhom.

     

    Nemusíte však nevyhnutne používať sling s partnerom! S trochou fantázie a správnym príslušenstvom od MEO®, napríklad šukacím strojčekom, si môžete užívať aj sami na sling! Alebo vo dvojici s priateľom či cudzincom, pretože väčšinu našich šukacích strojov môžete dokonca ovládať prostredníctvom aplikácie!

     

    Ako používať šukací stroj?

     

    S sling od MEO® si môžete užiť extra hlbokú penetráciu s minimálnym úsilím a vyskúšať nové sexuálne polohy a análny sex fisting vyskúšajte. Sling môžete v okamihu zavesiť do rámu sling alebo zo stropu na robustné stropné háky (nie sú súčasťou balenia). Stránku sling možno ľahko nastaviť pomocou karabín do požadovanej výšky a uhla. Ideálne pre partnerov rôznych veľkostí a všestranných polôh.

     

    Ako sa mám starať o sling?

     

    Do kože sa už počas činenia pridáva malé množstvo oleja, ktorý jej dodáva mimoriadne príjemný pocit a väčšiu pružnosť. V priebehu používania sa sling stáva skôr mäkším než tvrdším (na rozdiel od lacnej kože alebo imitácie kože, ktorá sa časom stáva tvrdšou a krehkejšou). Naša koža potrebuje na starostlivosť z času na čas trochu kožného tuku, ale v prípade potreby ju možno aj trochu naolejovať. To by sa však malo robiť skôr šetrne, aby sa nevytvoril trvalý mastný film.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • fisting sling Podložka z kože na 4-bodové zapínanie
    • Rozmery: šírka Šírka 60 cm, dĺžka 100 cm
    • Jemný, odolný materiál z pravej kože, vysoká kvalita. Rastlinne činená. Vyrobené v Európe.
    • Reťaze a náš mobilný rám sling sú k dispozícii samostatne.
    • Možné pripevnenia: V ráme sling (predáva sa samostatne) alebo zavesené na strope.
    • Bezpečnostné opatrenia pri montáži na strop: PRED VYVRTÁVANÍM DIEROV PRIJMITE VŠETKY OPATRENIA A KONTROLUJTE STABILITU SVOJHO STROPU. Nezodpovedáme za pády spôsobené nesprávnym používaním/montážou slings.



     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Mehr Gefühl geht nicht

    Der Kauf war die beste Entscheidung. Wollte ich schon immer mal ausprobieren und was soll ich sagen..es war die beste Entscheidung ever. Mehr Gefühl geht nicht. Wir nutzen den Sling fast nur noch. Außerdem ist er super bequem. Auch bei längerem Gebrauch sitzt/ liegt man weich und bequem . Leicht anzubringen und aufzuhängen. Greift zu...ihr werdet es nicht bereuen. Ganz tolles stabiles und bequemes Produkt. Würde ich jederzeit wieder kaufen. Und ihr erlebt Sex in neuen Dimensionen. Versprochen

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Červená sling pre análny fisting - vyrobené z kože so 4-bodovým zavesením

    Červená sling pre análny fisting - vyrobené z kože so 4-bodovým zavesením

    Červená podložka sling so 4 upevňovacími bodmi je vyrobená z najlepšej kože a vybavená robustnými D-krúžkami na zavesenie pod strop alebo do nášho mobilného rámu sling. Niekoľkokrát nitovaná nitmi z nehrdzavejúcej ocele a výborne spracovaná...

    Napíšte vlastnú recenziu

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: