Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Anal Depth Play

Newsletter

Hĺbkové dildo - guľôčkové dildo 45 cm x 8 cm

Guľa za guľou čistého potešenia! Veľmi dlhé dildo z radu Anal Depth Training od MEO® má dĺžku 45 cm. Zväčšujúca sa veľkosť guličiek poskytuje intenzívny pocit napätia a uvoľnenia, čím hlbšie dlhé dildo preniká a čím viac sa s ním pohybuje.

Viac informácií

2547/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Čisté potešenie, lopta za loptou! Veľmi dlhé dildo z radu Anal Depth Training od MEO® má dĺžku 45 cm. Guľôčky sa zväčšujú a poskytujú intenzívny pocit napätia a uvoľnenia, čím hlbšie dlhé dildo preniká a čím viac sa ním pohybuje.

     

    Aby ste mohli ľahko zdokumentovať svoje tréningové úspechy, očíslovali sme pre vás jednotlivé guľôčky od 1 do 8. Priemer guličiek: 2,2 cm, 2,5 cm, 3,5 cm, 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm, 6,5 cm a 8 cm.

     

    Anal Depth Play tréning análnej hĺbky znamená tzv. S naším Anal Depth Play Dildom preniknete do najhlbších análnych hĺbok. Análny otvor môžete roztiahnuť mnohými kolíkmi a vibrátormi, ale toto veľmi dlhé dildo vás trénuje do hĺbky ... a extrémne hlboko.

     

    Skutočná nevyhnutnosť do vašej zbierky erotických hračiek! Na stránke Anal Depth Play Dildo dokonale padne do ruky, vďaka hladkému materiálu je zavádzanie veľmi jednoduché a muži alebo ženy sa môžu sami rozhodnúť, ako hlboko môžu s dildom preniknúť Anal Depth Play Dildo môže preniknúť.

     

    Čo znamená tréning hĺbky análneho otvoru?

     

    Tréning análnej hĺbky je druh análneho tréningu, ktorý sa zameriava na zavádzanie veľmi dlhého dilda hlboko do análneho kanála. S postupujúcim análnym hĺbkovým tréningom by mali byť účastníci tréningu schopní zavádzať veľmi dlhé dildá, análny kolík a iné predmety hlboko do análneho kanála. Na rozdiel od iných foriem análneho tréningu, ako je napríklad análny strečing, pri análnom hĺbkovom tréningu nezáleží na tom, aké veľké alebo hrubé sú vkladané predmety, ale len na tom, ako ďaleko preniknú.

     

    Tréning hĺbky análneho otvoru môže byť podporovaný alebo nariadený na stránke Top. Niekto však môže začať s análnym hĺbkovým tréningom aj preto, že rád používa hračky na análny sex alebo sa necháva šúchať a chce svoje análne hry posunúť na vyššiu úroveň.

     

    Existujú dve hlavné výzvy, ktoré musí človek začínajúci s análnym hĺbkovým tréningom prekonať. Po prvé, musí sa naučiť uvoľniť takzvanú puborektálnu slučku, silný sval, ktorý tvorí prvú krivku konečníka. Tento sval má tendenciu napínať a uzatvárať konečník, keď pocíti tlak, ako sa to deje pri análnom sexe alebo stimulácii. Naučiť sa uvoľniť tento sval aj pri stimulácii je kľúčom k úspešnému hlbokému análnemu tréningu. Po druhé, ľudia podstupujúci análny tréning sa musia naučiť spájať hlboký tlak, ktorý pociťujú počas análnej penetrácie, s potešením. Zameranie sa na uvoľnenie tela a kontakt s jeho pocitmi môže podporiť análny hlboký tréning. Mnohí ľudia zistili, že hlboké dýchanie im pomáha uvoľniť sa počas análnej penetrácie. Uvoľneniu pomáhajú aj niektoré polohy, napríklad na štyroch alebo v kľaku.

     

    Na análny hĺbkový tréning možno použiť bežné vibrátory, dildá a veľmi dlhé análne dildá, existujú však aj špeciálne vyvinuté pomôcky a lubrikanty MEO.

     

    Pocit tlaku a mierneho nepohodlia počas analného hĺbkového tréningu je normálny, ale skutočná bolesť neexistuje. Vždy by ste mali počúvať svoje telo a nikdy neprekračovať svoje vlastné hranice. Análny hlboký tréning by sa nemal uponáhľať, vždy je najlepšie postupovať pomaly. MEO ® odporúča začať s prstami predtým, ako prejdete k zavádzaniu dlhého análneho hĺbkového tréningového vibrátora.

     

    Čo je špeciálne na veľmi dlhom Anal Depth Play Dilde?

    Dlhé dildo posúva análne hrátky na novú úroveň, pretože hlboký análny sex poskytuje veľmi špeciálne pocity! Či už hľadáte klasické 1 m dildo, alebo si chcete kúpiť iné veľmi dlhé dildá, v obchode s vibrátormi MEO® ste na správnom mieste. MEO ® patrí k špecialistom v oblasti tréningu hĺbky análneho otvoru: extrémna dĺžka, veľké priemery, neobvyklé textúry a presvedčivý materiál, ktorý je dostatočne pevný a zároveň pružný, aby ste ho cítili presne na tých správnych miestach! Nie je to len dĺžka tohto dilda, ktorá vás ohromí, jeho veľmi špeciálny dizajn vám tiež poskytne nezabudnuteľné chvíle.

     

    Ako používať veľmi dlhý Anal Depth Play Dildo?

    Vzhľadom na jeho dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľmi dlhého análneho hĺbkového tréningového dilda spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Obľúbenou pomôckou je náš vankúš ASS UP na tréning análnej hĺbky. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP stabilne a pohodlne podoprie vaše telo aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje mnohé ďalšie polohy počas tréningu análnej hĺbky.

     

    Aký lubrikant mám použiť Anal Depth Play a análny hĺbkový tréning?

    Používajte veľké množstvo lubrikantu! Nikdy sa neunavíme opakovať tento bod. Análny otvor je nielen citlivejší ako vagína, ale čím ďalej, tým je aj jemnejší. Preto by ste určite mali používať veľa a veľa lubrikantu, aby ste si neublížili. Ak plánujete použiť veľmi dlhé dildo, odporúčame náš lubrikant FUCKSLUT Anal Depth Play je na silikónovej báze a na dotyk sa nevyrovná žiadnemu inému lubrikantu. FUCKSLUT robí z používania dlhého dilda na hlboký análny tréning intenzívny pôžitok. Určite odporúčame aj náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideálnou voľbou pre začiatočníkov aj skúsených Anal Depth Play Dokonalá voľba. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex, hĺbkový análny tréning a análny strečing. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zabezpečuje ľahšie zavádzanie aj veľmi dlhých dild. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie, a preto vedie k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť dokonalý prienik Anal Depth Play.

    Materiál a starostlivosť o dlhý Anal Depth Play Vibrátora:

     

    Tento dlhý vibrátor pre Anal Depth Play je vyrobené z kvalitného vinylu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Materiál, ktorý používame, je tiež veľmi pevný, takže vaše veľmi dlhé dildo vydrží dlho. Dlhé dildo môžete čistiť Anal Depth Play Dildo jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame tiež pravidelne používať náš sprej VERYCLEAN. Čistenie je samozrejme mimoriadne dôležité aj po použití. Pred použitím veľmi dlhého dilda môžete tiež sami použiť análnu sprchu na vyčistenie čriev. V kategórii nášho obchodu "Anal douche" (kliknite sem) nájdete tú správnu análnu sprchu na tréning hĺbky análneho otvoru.

     

     

    Ďalšie informácie:

     

    • (veľmi dlhé dildo na tréning hĺbky análneho otvoru)
    • MEO ® pre vás túto erotickú pomôcku vyrába v Európe
    • Rozmery: Dĺžka 48 cm, maximálny priemer guľôčky cca 8 cm
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK alebo MANCUNT.
    • Čistenie: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje zvierač a uľahčuje zasunutie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Dive Deep with the Ultimate Training Experience!

    As a lover of unique and high quality adult toys, the MEO Anal Depth Training Dildo really caught my eye. And let me tell you, it doesn't just look good, it feels incredible! With a whopping 45 cm of insertion length, this toy is not for the faint of heart, but rather for those who want to explore the world of anal depth play at its best.

    The progressively increasing beads, each meticulously numbered from 1 to 8, offer an intense oscillation between tension and relaxation. With diameters ranging from 2.2 cm to a staggering 8 cm, each pearl is an adventure in itself, challenging and enticing you to go deeper. The numbered beads are a clever touch, allowing you to track your progress over time, creating an engaging and rewarding experience.

    This isn't just another toy, it's a journey. Where many toys offer width, the Anal Depth Play Dildo focuses on depth, allowing you to explore previously uncharted territory. With its sleek design, the toy is surprisingly easy to use, giving the user full control over their journey into the depths. The smooth material allows for effortless insertion and the long length ensures that you decide how deep you want to go.

    In conclusion, if you're looking for a toy to enhance and train your anal depth play, this dildo is an essential addition to your collection. Whether you're using it alone or with a partner, it promises an experience like no other.

    But beyond the product itself, I must commend MEO's service. Living in Johannesburg, South Africa, I'm no stranger to long delivery times and sometimes less than discreet packaging. Not this time! The package arrived via DHL much faster than I expected and in a completely discreet manner, ensuring my privacy.

      Hodnotenie 

      Mamma mia

      Mamma mia, queste perle anali sono coooosì incredibili quando ti entrano nel sedere.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Anal Depth Play

      In teoria, questo è fantastico. Inizia molto piccolo e diventa sempre più grande, quindi ti riscaldi automaticamente. Tuttavia, devi essere molto, molto esperto. Diventa rapidamente troppo grande per l'utente normale, rendendo inutilizzabile la metà inferiore. La parte superiore è semplicemente deliziosa.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Geil und super Qualität

      Mit garantierter Tiefenwirkung.

      • 2 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Hĺbkové dildo - guľôčkové dildo 45 cm x 8 cm

      Hĺbkové dildo - guľôčkové dildo 45 cm x 8 cm

      Guľa za guľou čistého potešenia! Veľmi dlhé dildo z radu Anal Depth Training od MEO® má dĺžku 45 cm. Zväčšujúca sa veľkosť guličiek poskytuje intenzívny pocit napätia a uvoľnenia, čím hlbšie dlhé dildo preniká a čím viac sa s ním pohybuje.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: