Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sex slings a milostné výkyvy

Newsletter

Čierna rohož sling pre fisting - koža so 4-bodovým zavesením

Táto klasická rohož sling je jednou z našich najobľúbenejších fisting slings. Je viacnásobne nitovaná pomocou nitov z nehrdzavejúcej ocele a skvele spracovaná, aby vám poskytla bezpečnosť, ktorú potrebujete pri sexe na sling.

Viac informácií

3014/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto klasická rohož sling je jednou z našich najobľúbenejších fisting slings. Je viacnásobne nitovaná pomocou nitov z nehrdzavejúcej ocele a skvele spracovaná, aby vám poskytla potrebnú istotu pri sexe na sling. Vysokokvalitná podložka sling so 4 upevňovacími bodmi je vyrobená z najlepšej kože a má 4 robustné D-krúžky na zavesenie pod strop alebo do nášho mobilného rámu sling.

     

    Bez preháňania môžeme povedať, že táto podložka sling je skutočné majstrovské dielo! Najlepšia, pevná koža, vyčinená rastlinným spôsobom a dokonalá povrchová úprava zaručujú absolútne bezpečné potešenie počas sexu alebo fisting na sling. Táto sexuálna sling vás bude inšpirovať! Pohodlná poloha v ľahu v našej sling koženej podložke umožňuje priamy prístup k análnemu otvoru: Je úplne jedno, či doň prenikne vibrátor, penis alebo dokonca päsť.

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • Perfektné: Na všetky varianty sexu a fistingu!
    • Profesionálna kvalita: Pre absolútnu odolnosť slings.
    • Na použitie s naším rámom sling alebo na montáž pod strop.
    • Vynikajúca koža: Skvelé pohodlie pri ležaní na sling.
    • Vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ: Masívne D-krúžky a viacnásobné nitovanie, zaručujú vám bezpečnosť počas používania.
    • Skvelé farebné vyhotovenie: Vďaka intenzívnemu farebnému vyhotoveniu s ušľachtilými akcentmi je sling aj vizuálnym spestrením.
    • Vždy rozšíriteľný: K dispozícii je množstvo príslušenstva a ešte viac príslušenstva pribúda každý týždeň.

     

    Niektorí z vás už tento skvelý zážitok majú, iní o ňom snívajú: sex v závese!

     

    Mnohí z vás už videli sling v tmavej komore, v klube alebo v saune, prípadne v tvrdšom pornofilme. Ale kto si v ňom už niekedy ľahol? Nebojte sa: Sling nie je len pre fanúšikov hardcore, ale môže byť aj skutočným obohatením každodenného sexu. A na jeden predsudok by ste mali hneď zabudnúť: Sling nie je doma len v gay komunite, milujú ho aj heterosexuálni swingeri.

     

    Ktoré príslušenstvo odporúčame?

     

    Ak nechcete náš sling pripevňovať na strop svojej spálne, môžete použiť náš praktický rám na záves. S naším mäkkým koženým vankúšom môžete zvýšiť pohodlie pri ležaní, pútka na nohy z kože alebo gumy vám umožnia mať nohy rozkročené v uvoľnenej polohe. Dobre vám poslúži aj zrkadlo, ktoré môžete pripevniť na hornú časť závesného rámu, pretože vám umožní pozorovať všetko do posledného detailu. Okrem dobrého fisting Krému ako LETS'S FUCK a latexových rukavíc môžu byť skvelým doplnkom aj naše špeciálne putá. Okrem toho u MEO® nájdete mnoho ďalších doplnkov, ako sú reťaze, stojan na mrdací stroj, držiak na rukavice alebo Crisco a mnoho ďalšieho. Obľúbili sme si aj takzvané "fetišistické podložky". Tieto podložky sú vysoko absorpčné podložky, ktoré sú v BDSM komunite veľmi obľúbené, pretože zaručujú nespútanú zábavu počas sexu na sling, pretože spoľahlivo absorbujú všetky vznikajúce tekutiny. Mimochodom, vedeli ste, že náš stojan na praky môžete kombinovať aj s našou lavicou na súloženie v psom štýle alebo s našou doskou sling?

     

    Nemáte miesto na skutočný prak?

     

    Žiadny problém, pretože máme rôzne cestovné traky z kože, ktoré môžete použiť kdekoľvek, napríklad na posteli (pre viac informácií kliknite sem).

     

    Čo presne je prak?

     

    Stránka sling je "záves na lásku" vyrobený z kože alebo textilu. Zvyčajne sa pripevňuje k stropu miestnosti pomocou reťazí alebo sa často zavesí na špeciálnu nosnú konštrukciu, ako je náš rám sling. Pasívny partner si môže pohodlne ľahnúť na sling, pričom nohy má zdvihnuté, a tak mu neprekážajú. V niektorých slings môže byť ležiaca osoba dokonca priviazaná - partneri si môžu užívať hranie rolí bez tabu alebo fisting Sedenie. Pohodlná poloha v ľahu umožňuje priamy prístup k zadočku: či doň prenikne vibrátor, penis alebo dokonca päsť, je na vás alebo na vašom aktívnom partnerovi so strap-on.

     

    Nemusíte však nevyhnutne používať sling s partnerom! S trochou fantázie a správnym príslušenstvom od MEO®, napríklad šukacím strojčekom, si môžete užívať aj sami na sling! Alebo vo dvojici s priateľom či cudzincom, pretože väčšinu našich šukacích strojov môžete dokonca ovládať prostredníctvom aplikácie!

     

    Ako používať šukací stroj?

     

    S sling od MEO® si môžete užiť extra hlbokú penetráciu s minimálnou námahou a vyskúšať nové sexuálne polohy a análny sex fisting vyskúšajte. Sling môžete v okamihu zavesiť do rámu sling alebo zo stropu na robustné stropné háky (nie sú súčasťou balenia). Stránku sling možno ľahko nastaviť pomocou karabín do požadovanej výšky a uhla. Ideálne pre partnerov rôznych veľkostí a všestranných polôh.

     

    Ako sa mám starať o sling?

     

    Do kože sa už počas činenia pridáva malé množstvo oleja, ktorý jej dodáva mimoriadne príjemný pocit a väčšiu pružnosť. V priebehu používania sa sling stáva skôr mäkším než tvrdším (na rozdiel od lacnej kože alebo imitácie kože, ktorá sa časom stáva tvrdšou a krehkejšou). Naša koža potrebuje na starostlivosť z času na čas trochu kožného tuku, ale v prípade potreby ju možno aj trochu naolejovať. To by sa však malo robiť skôr šetrne, aby sa nevytvoril trvalý mastný film.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • fisting sling Podložka z kože na 4-bodové zapínanie
    • Rozmery: Horná šírka 35 cm, dolná šírka 60 cm, dĺžka 100 cm
    • Jemný, odolný materiál z pravej kože, vysoká kvalita. Rastlinne činená. Vyrobené v Európe.
    • Reťaze a náš mobilný rám sling sú k dispozícii samostatne.
    • Možnosť pripojenia: V ráme sling (predáva sa samostatne) alebo zavesené na strope.
    • Bezpečnostné opatrenia pri montáži na strop: PRED VYVRTÁVANÍM DIEROV PRIJMITE VŠETKY OPATRENIA A KONTROLUJTE STABILITU SVOJHO STROPU. Nezodpovedáme za pády spôsobené nesprávnym použitím/montážou slings.



     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Un produit de qualité.

    Très bonne finition et cuir de haute qualité.

      Hodnotenie 

      Um es kurz zu machen: geil!

      Um es kurz zu machen: geil!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Čierna rohož sling pre fisting - koža so 4-bodovým zavesením

        Čierna rohož sling pre fisting - koža so 4-bodovým zavesením

        Táto klasická rohož sling je jednou z našich najobľúbenejších fisting slings. Je viacnásobne nitovaná pomocou nitov z nehrdzavejúcej ocele a skvele spracovaná, aby vám poskytla bezpečnosť, ktorú potrebujete pri sexe na sling.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: