Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sex slings a milostné výkyvy

Newsletter

fisting sling Board

Táto fantastická doskasling je ideálnym doplnkom na doplnenie vlastného play room. Či už ide o fisting, rimming, sex alebo výprask, s doskou sling od MEO môžete prežívať svoje najtemnejšie a najtvrdšie fantázie.

Viac informácií

2999/00

Dodacia lehota približne 4 dní

    Viac informácií

    Táto fantastická doska sling je ideálnym doplnkom na doplnenie vlastného play room. Či už ide o fisting, rimming, sex alebo výprask, s doskou sling od MEO môžete prežívať svoje najtemnejšie a najtvrdšie fantázie.

     

    Tento odolný kus sexuálneho nábytku vám ponúka nielen väčšie pohodlie vďaka pohodlnému polstrovaniu. Veľkou výhodou je, že sa doska sling vďaka zaveseniu ľahko hojdá. Vďaka tomu sú možné aj dlhé a náročné sedenia! Na rozdiel od podložiek sling vám lavička sling umožňuje pästiť alebo sexovať vo veľmi stabilnej polohe na chrbte a umožňuje aj iné polohy (napríklad kľačanie na lavičke sling ).

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Pohodlná sling doska na "plávajúci" sex.
    • Stabilná konštrukcia pre väčšiu bezpečnosť počas tvrdého sexu.
    • Veľká /ležiaca plocha s hrubým polstrovaním: Sling doska je max. 100 cm dlhá a max. 75 cm široká a ponúka dostatok priestoru pre všetky polohy počas sexu.
    • Jednoduché čistenie.
    • Možnosť zaťaženia až do 180 kg
    • Optimálne na použitie v našom ráme sling

     

    Čo je na doske sling také výnimočné?

     

    Túto všestrannú a ergonomicky tvarovanú sling dosku možno použiť na spanking, bondage, sex a ďalšie sexuálne aktivity, fisting, rimming na rozmaznávajúcu masáž a intenzívne sexuálne dobrodružstvá a patrí ako základné vybavenie takmer do každej herne!

     

    Ako používať dosku sling?

     

    S doskou sling si môžete užívať mimoriadne hlboké prieniky s minimálnou námahou a vyskúšať nové sexuálne polohy a análny sex fisting vyskúšajte. Veľká sling doska s veľkorysým polstrovaním z hrubej imitácie kože zaručuje pohodlné polohy. Dosku sling možno v okamihu zavesiť do rámu sling alebo zo stropu na robustné stropné háčiky (nie sú súčasťou balenia). Dosku sling možno jednoducho nastaviť pomocou karabín do požadovanej výšky a uhla. Ideálna pre partnerov rôznych veľkostí a všestranných pozícií.

     

    Ako sa čistí doska sling?

     

    Dosku sling jednoducho očistite vlhkou handričkou. Ak chcete dezinfekčné čistenie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • sling Lavica alebo doska sling
    • Reťaze a karabíny nie sú súčasťou dodávky.
    • Rozmery: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Hmotnosť: 13 kg
    • Materiál: Polyuretán, drevo, kov.
    • Vyrobené v Európe
    • Možné upevnenie: V ráme sling alebo zavesené na strope.
    • Bezpečnostné opatrenia pri upevňovaní na strop: PRED VYVRTÁVANÍM DIEROV UROBTE VŠETKY OPATRENIA A KONTROLUJTE STABILITU STROPU. Nezodpovedáme za pády spôsobené nesprávnym používaním/montážou lavičky sling.



     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Hochwertig

    Sehr schöne, hochwertige Sex Schaukel. Gut und stabil verarbeitet. Durch die breite Fläche auch für zwei Personen bequem zu nutzen. Preis finde ich gerechtfertigt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Effektiv und auch bequem

    Bis vor kurzem habe ich immer einen normalen Ledersling benutzt und seit kurzem dieses Sling Board. Ich persönlich empfinde das als effektiver und bequemer beim Fisten, allerdings ist das wohl eher Geschmacksache. Die Verarbeitung und die Polsterung sind jedenfalls toll und man kann das Board sehr gut im Slinggestell nutzen. Ein weiterer Vorteil ist der Bezug, der sich am Ende des Tags einfach reinigen lässt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    fisting sling Board

    fisting sling Board

    Táto fantastická doskasling je ideálnym doplnkom na doplnenie vlastného play room. Či už ide o fisting, rimming, sex alebo výprask, s doskou sling od MEO môžete prežívať svoje najtemnejšie a najtvrdšie fantázie.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: