Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

6-dielna sada silikónových krúžkov na penis - Alphamale Pro

Tieto široké silikónové krúžky na penis z kolekcie Alphamale sú pohodlné, sexy, odolné a dajú sa používať rôznymi spôsobmi. Krúžky na penis sú mimoriadne široké, aby zabezpečili maximálne pohodlie. Súprava obsahuje krúžky na penis v 6 rôznych veľkostiach, aby ste mali vždy po ruke tú správnu veľkosť.

Viac informácií

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Tieto široké krúžky na penis z kolekcie Alphamale sú pohodlné, sexy, odolné a dajú sa používať rôznymi spôsobmi. Krúžky na penis sú mimoriadne široké, aby zabezpečili maximálne pohodlie. Súprava obsahuje krúžky na penis v 6 rôznych veľkostiach, aby ste mali vždy po ruke tú správnu veľkosť.

     

    Čo môže byť lepšie ako krúžok na penis?

     

    Celkom jednoducho: šesť krúžkov na penis! Pretože máte oveľa viac možností ako pri použití len jedného krúžku na penis. Preto súprava Alphamale Pro obsahuje 6 krúžkov, ktoré môžete používať jednotlivo alebo v kombinácii. Napríklad jeden krúžok okolo drieku penisu a mieška a druhý priamo okolo žaluďa. Alebo oba okolo drieku penisu - jednoducho vyskúšajte, čo sa vám najviac páči a čo vás najviac stimuluje.

     

    Skalopevná erekcia a viac zábavy pri sexe v okamihu!

     

    Vďaka mierne elastickému materiálu sa krúžky na penis veľmi ľahko používajú, ale vždy je dobré použiť nejaký lubrikant na vodnej báze, napríklad náš Aquameo. V každom prípade tieto krúžky z lekárskeho silikónu spoľahlivo zabezpečia, aby sa krv v penise zastavila a zároveň zabránila spätnému toku. Praktické, pretože takto obaja partneri rovnako profitujú zo známeho efektu krúžku na penis! Koniec koncov, tvrdá a dlhotrvajúca erekcia nie je nikdy na škodu, však?

     

    Po použití môžete krúžky vyčistiť vodou a naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Alphamale Pro - 6-dielna súprava krúžkov na penis
    • Krúžky na penis v 6 rôznych veľkostiach.
    • V závislosti od veľkosti vhodné ako krúžok na penisový hriadeľ, klasický krúžok na penis alebo krúžok na žaluď.
    • Rozmery: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm a 58 mm vnútorný priemer. Výška 17 mm, hrúbka 6 mm.
    • Hmotnosť: nízka, od 9 do 23 gramov.
    • Farba: čierna.
    • Široké krúžky na penis sa nosia pohodlnejšie, pretože lepšie rozkladajú tlak.
    • Rôzne spôsoby použitia.
    • Na dlhšiu erekciu a väčšiu výdrž počas sexu.
    • Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, bez ftalátov.
    • Krúžky sú vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.
    • Pre jednoduchšie používanie použite lubrikant na vodnej báze. V žiadnom prípade nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu. Poškodili by kvalitný materiál krúžkov na penis.
    • Krúžky na penis sú k dispozícii v rôznych veľkostiach: Majte na pamäti, že mäkké materiály, ako je silikón a guma, sú pružnejšie a lepšie sa prispôsobia rôznym veľkostiam penisu. Pri krúžkoch na penis z tvrdých materiálov, ako je nehrdzavejúca oceľ, je obzvlášť dôležité zistiť správnu veľkosť. V našom online obchode nájdete na stiahnutie návod na používanie krúžku na penis, v ktorom je používanie krúžku na penis veľmi dobre vysvetlené a obsahuje podrobné pokyny, ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis. Tento návod je tiež súčasťou každého krúžku na penis, ktorý si u nás zakúpite. Tento návod na použitie si môžete vyžiadať aj telefonicky alebo e-mailom od nášho zákazníckeho servisu. Na základe našich dlhoročných skúseností predpokladáme, že priemer 46 mm až 58 mm je vhodný pre bežné veľkosti penisu (keď sa krúžok nosí okolo penisu a semenníkov). V prípade krúžkov nosených okolo drieku penisu odporúčame priemer od 33 do 38 mm a v prípade krúžkov na žaluď priemer od 25 do 33 mm.
    • Ako dlho sa môže krúžok na penis používať, závisí od rôznych faktorov. Krúžky na penis z elastických materiálov, ako sú tieto krúžky zo silikónu, sa zvyčajne môžu používať dlhšie ako krúžky z tvrdých materiálov, ako je napríklad nehrdzavejúca oceľ. Krúžok na penis by mal byť vždy pohodlný a nemal by byť bolestivý. Ak sa vyskytne nepohodlie alebo bolesť, krúžok na penis by sa mal okamžite odňať.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    6-dielna sada silikónových krúžkov na penis - Alphamale Pro

    6-dielna sada silikónových krúžkov na penis - Alphamale Pro

    Tieto široké silikónové krúžky na penis z kolekcie Alphamale sú pohodlné, sexy, odolné a dajú sa používať rôznymi spôsobmi. Krúžky na penis sú mimoriadne široké, aby zabezpečili maximálne pohodlie. Súprava obsahuje krúžky na penis v 6 rôznych veľkostiach, aby ste mali vždy po ruke tú správnu veľkosť.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: