Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM bondage

Newsletter

Kožený remienok na členok - MEO DeLuxe

Bondáž si vyžaduje buď určitú zručnosť, alebo tento skvelý produkt! Tieto bondage popruhy sú to pravé, ak chcete spojiť kvalitu, pohodlie a štýl v jednom výrobku. K dispozícii sú rôzne dĺžky - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm a 150 cm - bondage popruhy od MEO ponúkajú prispôsobivosť, ktorá je vhodná pre každú situáciu a každý typ postavy.

Viac informácií

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Bondáž si vyžaduje buď určitú zručnosť, alebo tento skvelý produkt! Tieto bondage popruhy sú to pravé, ak chcete spojiť kvalitu, pohodlie a štýl v jednom výrobku. K dispozícii sú rôzne dĺžky - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm a 150 cm - bondage popruhy od MEO ponúkajú prispôsobivosť, ktorá vyhovie každej situácii a každému typu postavy.

    Prečo sú tieto bondage popruhy voľbou č. 1 profesionálov:

    Obyčajné čierne bondage popruhy sú nadčasovou klasikou - ale buďme úprimní, niekedy to môže byť trochu vzrušujúcejšie. Naše popruhy na členky sú podšité modrou kožou nappa a doplnené vhodným farebným prešívaním. To dodá vašej ďalšej sexi bondáži farebný nádych.

    Samozrejme, môžete skombinovať niekoľko našich popruhov na spútanie končatín k sebe alebo k stĺpiku postele. Vašej fantázii sa medze nekladú, pretože vďaka rôznym dĺžkam našich popruhov na spútavanie sú možnosti nekonečné!

    Pevný D-krúžok z nehrdzavejúcej ocele je pevne integrovaný do každého popruhu na spútavanie a nachádza sa na konci pracky na jednoduché a flexibilné zapínanie. Pásy na zápästie sú vyrobené z najlepšej kože a vybavené pevnou, odolnou valčekovou prackou, spárovanou s okrúhlymi otvormi na popruhy vo vzdialenosti približne 1,6 cm. To zaručuje bezpečné a pohodlné držanie, presne tak, ako to máte radi. Naše fetlockové remene sú nielen funkčné, ale vďaka koženej podšívke sú aj veľmi príjemné priamo na koži.

    Naše fetlockové remene, ktoré sú k dispozícii v rôznych dĺžkach - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm a 150 cm - ponúkajú pozoruhodnú všestrannosť a flexibilitu, vhodnú pre každú situáciu a každú individuálnu stavbu tela:

    • Kožený popruh na pripútanie, dĺžka 45 cm: Tento kratší popruh na pripútanie je vhodný najmä na pripútanie jednotlivých končatín, ako sú ruky, dolné končatiny atď., k operadlám stoličiek. Je dostatočne dlhý na zviazanie dvoch zápästí. Výborne sa hodí ako spojovací popruh, keď sa obtočí okolo dvoch popruhov pod uhlom 90 stupňov.
    • Kožený popruh na spútanie, dĺžka 60 cm: Popruh na spútanie nôh a upevnenie silnejších končatín alebo ako základný popruh na pripevnenie k stĺpikom postele, tyčiam alebo nábytku.
    • Kožený obmedzovací popruh, dĺžka 90 cm: Tento dlhší obmedzovací popruh je vhodný najmä na upevnenie končatín k širším stĺpom, operadlám stoličiek a podobne. Alebo chcete umiestniť obmedzovací popruh okolo matraca? Pre šírku 90 až 100 cm môžete napríklad skombinovať 60 cm dlhý a 150 cm dlhý popruh.
    • Kožený obmedzovací popruh, dĺžka 120 cm: Tento dlhý obmedzovací popruh je ideálny na upevnenie štíhlej hornej časti tela, napr. na operadlo stoličky. Ideálne na upevnenie tela k rôznym stĺpikom alebo nábytku.
    • Kožený popruh na spútanie, dĺžka 150 cm: Pri tejto dĺžke sa popruh na spútanie hodí na väčšinu predmetov, ku ktorým chcete niekoho pripútať. V prípade potreby možno popruh na spútanie samozrejme predĺžiť pomocou ďalších popruhov na spútanie.


    Pútacie popruhy, najmä tie, ktoré sú vyrobené z kože, ako napríklad popruhy MEO, sa nepoužívajú len na obmedzenie voľnosti pohybu. Zintenzívňujú zážitok a podporujú dôveru a intimitu medzi partnermi. Naše popruhy dokazujú, že nie je potrebné robiť kompromisy medzi estetikou a funkčnosťou.

    Zabudnite na všetko, čo ste vedeli o bondáži. Pútacie popruhy MEO stanovujú nové štandardy!

    Pútacie popruhy s prackami ponúkajú oproti bežným putám na ruky a členky alebo bondage povrazom množstvo výhod. Po prvé, systém praciek umožňuje rýchle a presné nastavenie podľa individuálnych potrieb používateľa. To znamená, že obmedzovací popruh možno nastaviť tak pevne alebo voľne, ako je potrebné, bez toho, aby ste sa museli zaoberať uzlami alebo zložitými uzávermi. Okrem toho koža, najmä vysokokvalitná koža, akú používame my, je známa svojou odolnosťou a pevnosťou. Časom sa prispôsobuje tvaru tela, stáva sa mäkšou a pohodlnejšou bez toho, aby stratila čokoľvek zo svojej odolnosti. To zaručuje príjemný pocit, aj keď je partner zviazaný veľmi dlho.

    Ďalšou veľkou výhodou remienkov oproti povrazom alebo jednotlivým koženým putám na zápästie a členok je ich univerzálnosť. Možno ich použiť na rôznych častiach tela, a preto ponúkajú množstvo variantov spútania. Či už ide o spútanie rúk, nôh alebo dokonca zložitejšie bondage techniky - so spútavacím remeňom so sponami sú možnosti prakticky neobmedzené. Konštrukcia s prackami ponúka aj dodatočnú úroveň bezpečnosti, pretože pracky sú často stabilnejšie a spoľahlivejšie ako uzly. Riziko, že by sa bondážný remeň náhodou uvoľnil alebo že by sa zviazaný partner mohol oslobodiť, je minimalizované.

    Napokon, estetika tiež hovorí sama za seba: bondážné remene vyrobené z jemnej kože nielenže vyzerajú elegantne a štýlovo, ale vyvolávajú aj pocit luxusu a exkluzivity. To môže výrazne umocniť zmyselnú atmosféru bondáže.

    Naše bondage popruhy ponúkajú bezpečný a pohodlný spôsob, ako zviazať seba alebo svojho partnera a vychutnať si intenzívne zmyselné zážitky, ktoré prináša absolútne obmedzenie pohybu.

    Či už ste nováčik, alebo dlhoročný nadšenec bondáže, luxusné bondage popruhy od MEO vás nadchnú a sú ideálne na vychutnanie si zmyselnej hry dominancie a podriadenia.

    Ďalšie informácie:

    • Luxusné popruhy na členky od MEO
    • Pevné a zároveň dostatočne mäkké na bezpečné bondage, dostatočne pohodlné na dlhé a veľmi dlhé bondage sedenia.
    • Materiál: Vyrobené z rastlinne činenej hovädzej kože.
    • Kovové pracky s reliéfom MEO-Germany, nity z nehrdzavejúcej ocele.
    • Celý členkový remienok sme perforovali ako opasok, aby ste ho mohli dostatočne pevne zapnúť v každej možnej polohe.
    • K dispozícii v rôznych dĺžkach: 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm a 150 cm.
    • Šírka: približne 38 mm.
    • Otvory na opasok vzdialené od seba približne 1,6 cm.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Works perfectly!

    Comfortable and sturdy. Works perfectly. Comfortable and sturdy.

      Hodnotenie 

      Great product

      Great premium leather, well built and high quality. Looks great on!

        Hodnotenie 

        Bondagegurte

        Die Bondagegurte sind bei uns regelmäßig und teilweise über einen längeren Zeitraum, seit mehreren Monaten im Einsatz und auch wenn sie mimimalste Abnutzungserscheinungen zeigen, sind sie immer noch intakt und alles ist in Ordnung. Man kann also von einem langlebigen Produkt sprechen. Gutes Produkt, sowohl für Einsteiger als auch für Erfahrene.

          Hodnotenie 

          Super bequem

          Ich konnte es bisher leider nur einmal ausprobieren, aber da war ich super begeistert. Die Gurte haben nicht ins Fleisch geschnitten, man kann sie super alleine an- und ausziehen und die Passform ist perfekt. Ihm hat es auch super gefallen, weil es ziemlich "schick" aussieht und man seinen Partner super in die gewünschte Position fesseln kann. Für jeden der neu in der Thematik Fesseln ist, kann ich es nur wärmstens empfehlen, da es ein super Preisleistungsverhältnis hat.

            Hodnotenie 

            Number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            I had the pleasure of trying MEO's Deluxe Bondage Straps, and wow, they are a game-changer! These straps are not just about binding; they're about elevating the entire bondage experience. First off, the variety in lengths is a dream come true. It means you can tailor your session to any scenario or body type. The adaptability is fantastic! The black straps, lined with blue leather and matching stitches, are not just functional but also stylish. They strike the perfect balance between classic and edgy. Comfort and ease of use are top-notch. They're sturdy yet gentle, ensuring a secure hold without discomfort, even in longer sessions. And talk about durability! These straps feel like they're built to last a lifetime. In summary, MEO's Deluxe Bondage Straps are a blend of quality, comfort, and style. For anyone looking to step up their bondage game, these straps are a must-try. They truly are the number one choice for professionals and enthusiasts alike!

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Absolute Kaufempfehlung von mir!

            Ich muss einfach meine Erfahrungen mit den Deluxe Bondage Gürteln von MEO teilen. Als jemand, der Bondage liebt, aber nicht immer die Zeit oder das Geschick für komplizierte Knoten hat, war ich auf der Suche nach etwas, das sowohl praktisch als auch cool ist. Und genau das habe ich bei MEO gefunden!

            Zuerst einmal: Die Lieferung war blitzschnell. Ich wohne in Graz und das Paket war früher da als erwartet - ein echter Pluspunkt!

            Nun zu den Fesselriemen: Es gibt sie in verschiedenen Längen (45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm und 150 cm), was super praktisch ist, da man sie an verschiedene Situationen und Körpergrößen anpassen kann. Egal ob man neu im Bondage ist oder ein alter Hase, diese Gürtel sind einfach zu handhaben und super vielseitig.

            Ein toller Blickfang ist das Design. Die schwarzen Gurte sind mit blauem Leder gefüttert und farblich passend abgesteppt. Sie sehen nicht nur unglaublich cool aus, sondern fühlen sich auch fantastisch an - sowohl für den Fesselnden als auch für den Gefesselten. Der Tragekomfort ist hervorragend, kein Einschneiden oder unangenehmes Drücken.

            Die Qualität spricht für sich. Die Gurte sind robust, langlebig und halten auch intensiveren Sessions stand. Ich habe schon vieles an Fesseln ausprobiert, aber die von MEO sind definitiv die Nummer 1. Sie vereinen Qualität, Komfort und cooles Design in einem Produkt, was sie zu einem Must-Have für jeden BDSM-Fan macht.

            Fazit: Wer auf der Suche nach qualitativ hochwertigen Fesselgurten ist, die auch noch super aussehen, der ist bei diesen Fesselgurten von MEO genau richtig. Absolute Kaufempfehlung von mir!

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Kožený remienok na členok - MEO DeLuxe

            Kožený remienok na členok - MEO DeLuxe

            Bondáž si vyžaduje buď určitú zručnosť, alebo tento skvelý produkt! Tieto bondage popruhy sú to pravé, ak chcete spojiť kvalitu, pohodlie a štýl v jednom výrobku. K dispozícii sú rôzne dĺžky - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm a 150 cm - bondage popruhy od MEO ponúkajú prispôsobivosť, ktorá je vhodná pre každú situáciu a každý typ postavy.

            Napíšte vlastnú recenziu

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: