Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM bondage

Newsletter

Shibari Bondage - Hogtie Sada lán

So súpravou na bondage Shibari Hogtie z ručne pleteného lana môžete rýchlo a efektívne prevziať kontrolu nad svojím Sub. Prepojené putá na ruky a nohy sú vyrobené z pleteného lana a ponúkajú vysokú úroveň pohodlia v akejkoľvek polohe.

Viac informácií

3154/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    So súpravou na bondage Shibari Hogtie z ručne pleteného lana môžete rýchlo a efektívne prevziať kontrolu nad svojím Sub. Prepojené manžety na zápästie a členky sú vyrobené z pleteného lana a ponúkajú vysokú úroveň pohodlia v akejkoľvek polohe. Obvod pút na ruky a členky sa dá nastaviť pomocou uzlov s aretáciou a sú vhodné pre mužov aj ženy. Súprava Shibari Bondage Hogtie sa dá použiť mnohými spôsobmi a umiestni váš Sub do bezbrannej polohy na psíka alebo do polohy na prasiatko. Vďaka jednoduchej manipulácii a flexibilite je súprava Shibari Bondage Hogtie vhodná aj pre začiatočníkov. Obohaťte svoje najbližšie bondage sedenie o toto nádherné spútavacie zariadenie, ktoré vás úplne výnimočným spôsobom ponorí do fascinácie tradičnej japonskej bondáže Shibari.

    Čo je na tomto výrobku zo série Shibari od MEO také výnimočné?

     

    Shibari je tradičné japonské umenie viazania lanom. Znie to zložito, ale je to tak. Práve preto sa vývojári výrobkov MEO® z Nemecka spojili s poprednými odborníkmi na BDSM v Tokiu a navrhli sériu hotových spútavacích prostriedkov, ktoré sú založené na bondáži Shibari. Keďže tieto putá už boli ručne vyrobené v Japonsku, môžete začať hneď bez toho, aby ste museli ovládať zložitú uzlařinu.

     

    Okrem bondage hryzátka, bondage obojku Shibari s povrazovým vodítkom obsahuje séria aj putá Shibari, japonský bičík a dokonca kompletnú súpravu Hogtie. Uzlové putá z bavlneného lana nielenže vyzerajú shibariovsky a elegantne, ale putá a doplnky sa aj pohodlne nosia, sú mäkké na pokožke a nezarezávajú sa. Spútavacie prostriedky sa rýchlo nasadzujú - sú ideálne pre všetkých milovníkov bondáže aj pre začiatočníkov!

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Ručne vyrobená súprava na spútavanie rúk a nôh vo vzhľade shibari.
    • Znížený, ale elegantný dizajn pre estetiku erotického bondage.
    • Pletené prírodné lano, 100 % bezpečné pre telo a bez chemikálií
    • Vysoký komfort pri nosení/ bondáži: bavlnené laná sú mäkké a nezarezávajú sa.
    • Povinná výbava pre každého, kto má vzťah Dom/sub.

     

    Čo znamená Shibari Bondage?

     

    Shibari pochádza z Japonska a znamená niečo ako "zviazať". Preto sa často hovorí o japonskej bondáži. Shibari je však oveľa viac o samotnom umení bondáže než o uplatňovaní moci a dominancie. Zatiaľ čo pri čistej BDSM bondáži ide o to, aby sa vyjasnilo, kto je Top a kto Bottom, pri shibari ide o samotné umenie bondáže. Pre praktizujúceho bondage zvyčajne spočíva uspokojenie v tom, keď vidí spútanú osobu ležať pred ním umelecky zviazanú a znehybnenú. Existuje mnoho rôznych techník tejto dokonalej bondáže. Niektoré sa používajú jednoducho na znehybnenie osoby Bottom. Iné sú historicky inšpirované a ich cieľom je zdôrazniť a vyzdvihnúť estetiku spútaného tela.

     

    Ako sa mám o výrobok starať?

    Lano čistite pod tečúcou vodou s jemným mydlom. Ak chcete čistiť dôkladnejšie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Sada lán
    • Rozpätie pút: 6 cm - 9 cm
    • Otvorenie pút na členky: 7 cm - 12 cm
    • Univerzálna veľkosť
    • Materiál: najlepšia japonská bavlna, kov
    • S našimi výrobkami zo série Shibari pocítite veľmi zmyselný pocit lana na svojej pokožke. Všetky výrobky z tejto série sú pre MEO ručne tkané v Japonsku z pružnej bavlny s hladkým vláknom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Hodnotenie 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Hodnotenie 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Shibari Bondage - Hogtie Sada lán

        Shibari Bondage - Hogtie Sada lán

        So súpravou na bondage Shibari Hogtie z ručne pleteného lana môžete rýchlo a efektívne prevziať kontrolu nad svojím Sub. Prepojené putá na ruky a nohy sú vyrobené z pleteného lana a ponúkajú vysokú úroveň pohodlia v akejkoľvek polohe.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: