Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Obojky BDSM

Newsletter

Shibari bondage - Manžeta na krk s vodítkom

Tento nádherný doplnok spája estetiku tradičného japonského bondage s kvalitou vysokokvalitných materiálov. Vychutnajte si vodenie na vodítku od svojej Dom alebo milenky na verejnosti alebo doma s týmto šibari putom na krk s vodítkom vyrobeným z pleteného lana.

Viac informácií

3151/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento nádherný doplnok spája estetiku tradičného japonského bondage s kvalitou vysokokvalitných materiálov. Vychutnajte si, ako vás vaša Dom alebo milenka vedie za vodítko na verejnosti alebo doma s týmto šibari putom na krk s vodítkom vyrobeným z pleteného lana. Pútko na krk sa dá prispôsobiť obvodu krku pomocou uzla s poistkou a je vhodné pre ženy aj mužov.

     

    Čím je tento výrobok zo série Shibari od MEO výnimočný?

     

    Shibari je tradičné japonské umenie viazania lana. Znie to zložito, ale je to tak. Práve preto sa vývojári výrobkov MEO® z Nemecka spojili s poprednými odborníkmi na BDSM v Tokiu a navrhli sériu hotových spútavacích prostriedkov, ktoré vychádzajú z bondáže Shibari. Keďže tieto putá už boli ručne vyrobené v Japonsku, môžete začať hneď bez toho, aby ste museli ovládať zložitú uzlařinu.

     

    Okrem bondage hryzátka, bondage obojku Shibari s povrazovým vodítkom obsahuje séria aj putá Shibari, japonský bičík a dokonca kompletnú súpravu Hogtie. Uzlové putá z bavlneného lana nielenže vyzerajú shibariovsky a elegantne, ale putá a doplnky sa aj pohodlne nosia, sú mäkké na pokožke a nezarezávajú sa. Spútavacie prostriedky sa rýchlo nasadzujú - sú ideálne pre všetkých milovníkov bondáže aj pre začiatočníkov!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Ručne vyrobené putá na krk s vodiacou líniou vo vzhľade shibari.
    • Znížený, ale elegantný dizajn pre estetiku erotického bondage.
    • Pletené prírodné lano, 100 % bezpečné pre telo a bez chemických látok
    • Vysoký komfort nosenia/ bondáže: bavlnené laná sú mäkké a nezarezávajú sa.
    • Povinná výbava pre každého, kto má vzťah Dom/sub.

     

    Čo znamená Shibari Bondage?

     

    Shibari pochádza z Japonska a znamená niečo ako "zviazať". Preto sa často hovorí o japonskej bondáži. Shibari je však oveľa viac o samotnom umení bondáže než o uplatňovaní moci a dominancie. Zatiaľ čo pri čistej BDSM bondáži ide o to, aby sa vyjasnilo, kto je Top a kto Bottom, pri shibari ide o samotné umenie bondáže. Pre praktizujúceho bondage zvyčajne spočíva uspokojenie v tom, keď vidí spútanú osobu ležať pred ním umelecky zviazanú a znehybnenú. Existuje mnoho rôznych techník tohto dokonalého bondage. Niektoré sa používajú jednoducho na znehybnenie osoby Bottom. Iné sú historicky inšpirované a ich cieľom je zdôrazniť a vyzdvihnúť estetiku spútaného tela.

     

    Ako sa mám o výrobok starať?

    Lano čistite pod tečúcou vodou s jemným mydlom. Ak chcete čistiť dôkladnejšie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Obojok na bondage Shibari s vodítkom
    • Priemer obojku: 12 cm - 30 cm
    • Univerzálna veľkosť
    • Materiál: najlepšia japonská bavlna
    • S našimi výrobkami zo série Shibari pocítite veľmi zmyselný pocit lana na svojej pokožke. Všetky výrobky z tejto série sú pre MEO ručne tkané v Japonsku z pružnej bavlny s hladkým vláknom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Hodnotenie 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Hodnotenie 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Hodnotenie 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Hodnotenie 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Hodnotenie 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Hodnotenie 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Shibari bondage - Manžeta na krk s vodítkom

                  Shibari bondage - Manžeta na krk s vodítkom

                  Tento nádherný doplnok spája estetiku tradičného japonského bondage s kvalitou vysokokvalitných materiálov. Vychutnajte si vodenie na vodítku od svojej Dom alebo milenky na verejnosti alebo doma s týmto šibari putom na krk s vodítkom vyrobeným z pleteného lana.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  30 ostatné položky v rovnakej kategórii: