Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM bondage

Newsletter

BDSM krížová manžeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

Krížové putá - takzvaný hogtie konektor - z kolekcie Noblesse sú nepostrádateľným doplnkom na bondage. Vyrobený z japonskej hovädzej kože sa dá použiť na rýchle a jednoduché vytváranie rôznych druhov puta.

Viac informácií

3168/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Krížové putá - takzvaný hogtie konektor - z kolekcie Noblesse sú nepostrádateľným doplnkom na bondage. Vyrobený z japonskej hovädzej kože sa dá použiť na rýchle a jednoduché vytváranie rôznych druhov puta. Pevné popruhy krížového puta sú dômyselne spracované a pevne prinitované, takže ľahko vydržia aj silné ťahanie nepoddajných podriadených.

     

    Táto kolekcia od MEO® svojou výraznou farbou, tmavou bordovou, symbolizuje nielen eleganciu, lásku, vášeň, romantiku a teplo; jej cieľom je tiež zdôrazniť citové puto medzi Top a Sub počas bondáže. Kovové prvky vo farbe ružového zlata, ktoré farebne dokonale ladia s dizajnom, dodávajú výrobkom nádherný kontrast.

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • Krížová manžeta známa aj ako Hogtie konektor.
    • Rýchly a jednoduchý spôsob zväzovania. Karabínky sa jednoducho pripevnia na D-krúžky manžiet na ruky a členky.
    • Hogtie konektor je krížové pútko, ktoré umožňuje dať partnera do znehybnenej polohy. Môžete ho pripevniť buď spredu, alebo zozadu, akokoľvek chcete umiestniť Sub. Je ideálny pre tých, ktorí sa nemôžu hýbať. Je ideálny pre tých, ktorí nemajú čas na zložitejšie bondáže.
    • Elegantný spojovací prvok na viazanie je vyrobený z japonskej hovädzej kože a má fantasticky mäkký vnútrajšok z jahňacej kože nappa. Štyri karabíny s hladkým chodom vám umožnia ľahko realizovať mnohé varianty bondáže.
    • Vínová farba sa úzko spája s vášňou a vznešenosťou, ale symbolizuje aj temnú stránku erotiky.
    • Japonská hovädzia koža so skvelými vlastnosťami materiálu.
    • Vysokokvalitná, odolná, ale ľahká, hoci je vyrobená z hrubej hovädzej kože.
    • Elegantný dizajn a najvyššia kvalita spracovania.

     

    Čím je výnimočná manžeta Noblesse cross pre Hogtie bondage?

     

    Ušľachtilá kombinácia sýtej čiernej farby a elegantného ružového zlata pôsobí mimoriadne luxusne a urobí z vášho bondage sedenia štýlové dobrodružstvo. Štyri karabíny krížovej manžety sa dajú pripevniť k putám na ruky a členky a obmedzujú vašu voľnosť pohybu. Váš partner je vám úplne vydaný na milosť a nemilosť - čo s ním budete robiť, záleží len na vašej fantázii. Všetky použité materiály sú vegánske a neobsahujú nikel.

     

    Na výrobu kolekcie Noblesse by MEO® sa používa len japonská hovädzia koža a mäkká jahňacia koža nappa, ktorá spĺňa najvyššie kvalitatívne a ekologické normy. Všetky výrobky vyrábajú skúsení sedlári a výrobcovia tašiek, ktorí majú dlhoročné remeselné skúsenosti. Naše dômyselné spracovanie a rastlinné činenie dodávajú hovädzej koži krásny povrch a príjemný pocit. Výroba prebieha s maximálnou starostlivosťou - od strihu cez šitie až po dokonalý výsledok.

     

    Ako používať krížové putá Noblesse v Hogtie bondage?

     

    Vychutnajte si Sub v klasickej pozícii hogtie spojením pút na rukách a nohách na chrbte alebo prinúťte Sub do pozície ohnutej dopredu v stoji. Spojovací prvok Hogtie je na tento účel vybavený 4 hladko sa pohybujúcimi karabínami. Radi vidíte svojho partnera bezbranne pripútaného k stoličke? Jednoducho pripevnite krížové pútko za operadlo a máte dokonalý základ pre úžasné, kreatívne možnosti bondáže.

     

    Čo je to Hogtie bondage?

     

    Pri tejto technike bondáže leží Sub na bruchu a jeho zápästia a členky sú zviazané za chrbtom. Zviazané zápästia a členky sa potom tiež zviažu k sebe. Kolená sú silno pokrčené a špičky chodidiel smerujú nahor. V BDSM je Hogtie veľmi obľúbená ako špeciálna forma bondáže, pretože Bottom sa absolútne nemôže hýbať a je úplne vydaný na milosť a nemilosť Top. Aby sa tento efekt ešte zvýšil, je možné do bondáže zapojiť aj hlavu, napríklad pomocou postroja na hlavu. Vzhľadom na nemožnosť pohybu je Bottom vydaná napospas všetkým ďalším fantáziám vrchného. Napríklad neobmedzená manipulácia s erotogénnymi zónami spodku. To sa dá využiť ako odmena, ale aj ako trest. Predstavivosti sa tu medze takmer nekladú.

     

    Vlastnosti a výhody japonskej hovädzej kože:

     

    Japonská hovädzia koža ponúka mnoho vynikajúcich vlastností, pretože je - rovnako ako druhá koža - poddajná, pružná, ohybná, elastická a elastická. Takmer v kontraste s tým je vďaka rastlinnému čineniu zároveň pevná a odolná proti roztrhnutiu. Dookola dokonalé vlastnosti na to, aby sa z neho dali vyrobiť vysokokvalitné putá a BDSM doplnky MEO®.

     

    Viac informácií:

     

    • Červená krížová manžeta so 4 karabínami
    • Luxusný bondage doplnok z kolekcie MEO® Noblesse
    • Kolekcia Noblesse obsahuje putá na ruky, manžety na členky, guľôčkový roubík, rozťahovaciu tyč, spojku na zväzovanie a obojok s vodítkom. Vyrobené v tej najlepšej kvalite, ktorá spĺňa najvyššie nároky.
    • Materiál: japonská hovädzia koža, kov, jahňacia koža nappa
    • Farba: bordová červená, čierna
    • Farba praciek: Farba: ružovo zlatá
    • Super rýchly a jednoduchý spôsob viazania. Karabínky sa jednoducho pripevnia na D-krúžky manžiet na ruky a členky.
    • Spojovací prvok hogtie je krížová manžeta, ktorá umožňuje dať partnera do znehybnenej polohy. Môžete ho pripevniť buď spredu, alebo zozadu, akokoľvek chcete umiestniť Sub. Je ideálny pre tých, ktorí sa nemôžu hýbať. Je ideálny pre tých, ktorí nielenže nechcú komplikovanú bondáž, ale chcú si počas bondáže užiť aj vizuálnu príťažlivosť a odolnosť najlepšej kože a ocele.
    • Materiál: hovädzia koža, jahňacia koža nappa (podšívka), kov
    • pevný a ľahký
    • robustné kovové prvky
    • Dĺžka remienka: 9,5 cm
    • Dĺžka od karabínky po karabínku: 15 cm
    • Dĺžka karabínky: 5,5 cm
    • Priemer krúžku: 2 cm
    • Vyobrazené s putami na ruky a nohy z kolekcie Noblesse. Nie sú súčasťou dodávky. Objednajte si ich prosím samostatne.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Hodnotenie 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Hodnotenie 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Hodnotenie 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Napíšte vlastnú recenziu

            BDSM krížová manžeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            BDSM krížová manžeta - Hogtie Connector - bordeaux - NOBLESSE

            Krížové putá - takzvaný hogtie konektor - z kolekcie Noblesse sú nepostrádateľným doplnkom na bondage. Vyrobený z japonskej hovädzej kože sa dá použiť na rýchle a jednoduché vytváranie rôznych druhov puta.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: