Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážny opasok

Newsletter

Pás na bondage z teľacej kože - čierny/červený

Tento ručne vyrobený, sýto čierny bondage opasok s červeným a čiernym lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen vysokokvalitným BDSM doplnkom, ale aj záväzkom voči tradičnému kódexu hanky.

Viac informácií

3519/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento ručne vyrobený, sýto čierny bondage opasok s červeným a čiernym lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen vysokokvalitným BDSM doplnkom, ale aj záväzkom voči tradičnému kódexu hanky. Toto talianske majstrovské dielo, vyrobené z najjemnejšej teľacej kože, je nielen symbolom vynikajúceho dizajnu a bezkonkurenčnej kvality, ale aj jemne komunikuje osobné sklony - v tomto prípade červenú v Hanky Code tradične znamená fisting.

     

    Náš Bondage Belt je fascinujúci doplnok na každý deň z talianskej kože, ktorý sa dá v okamihu premeniť na nastaviteľné putá s prackami. Tento výrobok je určený všetkým, ktorí sa radi nechávajú viesť náhlymi vášňami...

     

    Tento bondage opasok, ručne vyrobený v Taliansku, predstavuje najvyššiu kvalitu a precízne remeselné spracovanie. Stelesňuje nielen taliansky dizajn, ale aj inovácie a funkčnosť. Každý detail, od spracovania až po kovové komponenty, bol starostlivo premyslený. Pracky sú povrchovo upravené vzácnym ruthéniovým povlakom, ktorý poskytuje nielen tmavý, luxusný povrch, ale aj dodatočnú ochranu. Všetky kovové komponenty navyše neobsahujú nikel, čo je obzvlášť vhodné pre citlivú pokožku a predchádza alergiám. Dizajn dopĺňa najlepšia teľacia koža z Talianska, ktorá je známa svojou pružnosťou a odolnosťou, a preto zaručuje pohodlie a trvanlivosť opasku. S týmto bondage opaskom investujete do kúsku luxusu a talianskeho životného štýlu, ktorý v sebe spája funkčnosť a estetiku.

     

    Tento opasok však nie je len elegantný, ale aj funkčný. Možno ho nosiť ako každodenný doplnok a v okamihu sa premení na ľahko nastaviteľné putá na ruky alebo členky. Ako často ste pocítili túžbu zviazať svojho partnera a zabrániť mu v úniku pred vašimi sexi predstavami? Teraz to môžete urobiť jednoduchým vytiahnutím opasku z nohavíc. Opasok sa v skutočnosti skladá z dvoch samostatných kratších popruhov, z ktorých každý je 3 cm široký a individuálne nastaviteľný na dĺžku 60 cm. Pracky sa dajú upevniť pomocou dvoch malých skrutkovacích retiazok (sú súčasťou balenia) alebo pomocou visacích zámkov MEO. Vďaka všetkým týmto výhodám ponúka tento bondage opasok kombináciu kvality, štýlu a všestrannosti, ktorá sa vo výrobkoch BDSM vyskytuje len zriedka.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Bondážny opasok vybavený dvoma uzamykateľnými sponami.
    • Náš opasok je vyrobený skúsenými remeselníkmi v Taliansku s najvyššou precíznosťou. Vďaka mäkkej teľacej koži sa opasok nielen pohodlne nosí, ale pôsobí aj luxusným dojmom.
    • Univerzálna veľkosť.
    • Veľkosť opasku sa dá individuálne upraviť.
    • stopercentná teľacia koža, skrutkovací konektor na retiazku a pracky opasku sú potiahnuté ruténiom, neobsahujú nikel.
    • Rozmery: 2 x 60 cm (24 palcov) na dĺžku a 3 cm (1,18 palca) na šírku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Qualitativ hochwertig

    Super gut und in verschiedenen Größen einstellbar

      Hodnotenie 

      Perfect

      I like this belt a lot, but only time will tell how good it is. For the moment, I'm very pleased with it. It's just like the image.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Pás na bondage z teľacej kože - čierny/červený

        Pás na bondage z teľacej kože - čierny/červený

        Tento ručne vyrobený, sýto čierny bondage opasok s červeným a čiernym lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen vysokokvalitným BDSM doplnkom, ale aj záväzkom voči tradičnému kódexu hanky.

        Napíšte vlastnú recenziu

        4 ostatné položky v rovnakej kategórii: