Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážny opasok

Newsletter

Pás na bondage z teľacej kože - čierny/žltý

Tento ručne vyrobený bondage opasok v sýto čiernej farbe so žltým lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen nádherným BDSM doplnkom, ale aj odkazom na tradičnú bondage Hanky Code.

Viac informácií

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento ručne vyrobený bondage opasok v sýto čiernej farbe so žltým lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen nádherným BDSM doplnkom, ale aj odkazom na tradičnú bondage Hanky Code. Tento opasok na bondage, ručne vyrobený v Taliansku z najjemnejšej teľacej kože, je nielen symbolom najvyššej kvality a príťažlivého dizajnu, ale zároveň diskrétne vyjadruje určité preferencie. V tomto prípade je to žltá farba Hanky Code tradične znamená "vodné športy".

     

    Náš bondage opasok je fascinujúci každodenný doplnok z talianskej kože, ktorý sa dá v okamihu premeniť na nastaviteľné putá s prackami. Tento výrobok je určený všetkým, ktorí sa radi nechávajú viesť náhlymi vášňami...

     

    Tento bondage opasok, ručne vyrobený v Taliansku, predstavuje najvyššiu kvalitu a precízne remeselné spracovanie. Stelesňuje nielen taliansky dizajn, ale aj inovácie a funkčnosť. Každý detail, od spracovania až po kovové komponenty, bol starostlivo premyslený. Pracky sú povrchovo upravené hodnotným ruthéniovým povlakom, ktorý poskytuje nielen tmavý, luxusný povrch, ale aj dodatočnú ochranu. Všetky kovové komponenty navyše neobsahujú nikel, čo je obzvlášť vhodné pre citlivú pokožku a predchádza alergiám. Dizajn dopĺňa najlepšia teľacia koža z Talianska, ktorá je známa svojou pružnosťou a odolnosťou, a preto zaručuje pohodlie a trvanlivosť opasku. S týmto bondage opaskom investujete do kúsku luxusu a talianskeho životného štýlu, ktorý v sebe spája funkčnosť a estetiku.

     

    Tento opasok však nie je len elegantný, ale aj funkčný. Možno ho nosiť ako každodenný doplnok a v okamihu sa premení na ľahko nastaviteľné putá na ruky alebo členky. Ako často ste pocítili túžbu zviazať svojho partnera a zabrániť mu v úniku pred vašimi sexi predstavami? Teraz to môžete urobiť jednoduchým vytiahnutím opasku z nohavíc. Opasok sa v skutočnosti skladá z dvoch samostatných kratších popruhov, z ktorých každý je 3 cm široký a individuálne nastaviteľný na dĺžku 60 cm. Pracky sa dajú upevniť pomocou dvoch malých skrutkovacích retiazok (sú súčasťou balenia) alebo pomocou visacích zámkov MEO. Vďaka všetkým týmto výhodám ponúka tento bondage opasok kombináciu kvality, štýlu a všestrannosti, ktorá sa vo výrobkoch BDSM vyskytuje len zriedka.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Bondážny opasok vybavený dvoma uzamykateľnými sponami.
    • Náš opasok je vyrobený skúsenými remeselníkmi v Taliansku s najvyššou precíznosťou. Vďaka mäkkej teľacej koži sa opasok nielen pohodlne nosí, ale pôsobí aj luxusným dojmom.
    • Univerzálna veľkosť.
    • Veľkosť opasku sa dá individuálne upraviť.
    • stopercentná teľacia koža, skrutkovací konektor na retiazku a pracky opasku sú potiahnuté ruténiom, neobsahujú nikel.
    • Rozmery: 2 x 60 cm (24 palcov) na dĺžku a 3 cm (1,18 palca) na šírku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Hodnotenie 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Napíšte vlastnú recenziu

        Pás na bondage z teľacej kože - čierny/žltý

        Pás na bondage z teľacej kože - čierny/žltý

        Tento ručne vyrobený bondage opasok v sýto čiernej farbe so žltým lemovaním a kontrastným prešívaním je nielen nádherným BDSM doplnkom, ale aj odkazom na tradičnú bondage Hanky Code.

        Napíšte vlastnú recenziu

        4 ostatné položky v rovnakej kategórii: