Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne sprchy

Newsletter

Veľmi dlhá análna sprcha - 58 cm

Revolučná análna sprcha z pružného silikónu s dĺžkou 58 cm otvára nové možnosti intímnej hygieny. Dlhá análna sprcha je vhodná na každodenné použitie - vaginálne aj análne - a zaručuje jedinečnú sviežosť a čistotu. Vďaka svojej pôsobivej dĺžke je análna sprcha mimoriadne obľúbená na fistingovej scéne.

Viac informácií

3590/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto extra dlhá silikónová análna sprcha poteší fistingovú komunitu!

    MEO otvára nové možnosti intímnej hygieny s revolučnou 58 cm dlhou análnou sprchou z pružného silikónu. Dlhá análna sprcha je vhodná na každodenné použitie - vaginálne aj análne - a poskytuje jedinečnú sviežosť a čistotu. Vďaka svojej pôsobivej dĺžke je análna sprcha mimoriadne obľúbená na fistingovej scéne. Pozoruhodná dĺžka umožňuje hlbšie a dôkladnejšie čistenie ako pri bežných análnych dúškach. Obzvlášť pri intenzívnych a extrémnych sexuálnych hrách, ako napr fisting dlhá análna sprcha s dĺžkou 58 cm ponúka optimálny komfort a dôkladnú čistotu, ktorú potrebujete. S touto análnou sprcha od MEO sa môžete spoľahnúť na všestranný pocit čistoty a sviežosti kdekoľvek a kedykoľvek to potrebujete.

    S MEO sa rozhodujete pre jemnú a príjemnú intímnu starostlivosť - pre vnútornú čistotu, ktorú môžete cítiť.

    Vďaka hygienickému silikónovému materiálu zaručuje extra dlhá análna sprcha jemné a dôkladné čistenie, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám. Samozrejmosťou je jednoduchá manipulácia a diskrétnosť. To znamená, že análnu sprchu môžete bez problémov používať aj pri cestovaní.

    Ako análnu sprchu používať?

    Na pohodlné a účinné používanie análnej sprchy sa odporúča ohriať vodu na telesnú teplotu. Ideálne je vyčistiť análny otvor približne 45 minút pred análnym stykom, aby sa zabezpečila optimálna čistota. Počas pohlavného styku alebo análnej sprchy by nemali chýbať dvaja nenahraditeľní spoločníci: Lubrikant a uvoľnená atmosféra. Kvalitný lubrikant na vodnej báze, ako napríklad Aquameo, zabezpečí, že veľmi dlhú análnu sprchu možno zaviesť bez námahy a jemne, či už análnu alebo vaginálnu.

    Najdôležitejšie vlastnosti flexibilnej silikónovej análnej sprchy:

    • Análna sprcha od MEO boduje vďaka svojmu jednoduchému použitiu. Ako spoľahlivý doplnok vášho sprchovacieho rituálu sa análna sprcha dá jednoducho pripojiť k sprchovej hadici.
    • Pružný silikónový materiál sa jemne prispôsobí vašej anatómii a umožňuje bezpečné a dôkladné čistenie - ideálne pre vaginálnu a análnu oblasť. Vďaka účinnému čisteniu sa budete vždy cítiť sviežo a čisto.
    • Naše análne sprchy boli špeciálne vyvinuté na ošetrenie najcitlivejších oblastí vášho tela s maximálnou starostlivosťou a oddanosťou. Silikónové análne sprchy sa nielen ľahko používajú, ale sú aj mimoriadne odolné, pretože silikón je známy ako pevný a odolný materiál.
    • Či už ste v používaní intímnych spŕch nováčik, alebo ste skúsený a hľadáte vysokokvalitný výrobok, silikónová análna sprcha vám ponúka to najlepšie z oboch svetov - pohodlie a bezpečnosť. Môžete sa uvoľniť, cítiť sa bezpečne a sústrediť sa na to, na čom skutočne záleží - na svoju osobnú hygienu a pohodu.


    Ďalšie informácie:

    • Extra dlhá silikónová análna sprcha
    • Môže sa používať ako análna sprcha a vaginálna sprcha.
    • Sprchová hlavica je vhodná pre všetky sprchové hadice so štandardným polpalcovým závitom.
    • Super flexibilná, ľahko sa prispôsobí anatómii.
    • Vhodná pre všetky lubrikanty na báze vody.
    • Celková dĺžka: 58 cm, zasúvacia dĺžka 56 cm, Ø 1,6 cm najmenšia guľôčka, Ø 2,4 cm najhrubšia a posledná guľôčka
      Hadica cca 2 cm
    • Farba: čierna
    • Materiál: silikón, bez ftalátov
    • Pokiaľ ide o kvalitu a bezpečnosť našich intímnych a análnych spŕch, nerobíme žiadne kompromisy. V MEO pracujeme každý deň na neustálom zlepšovaní kvality a na prvom mieste je vaša spokojnosť.
    • MEO a Aquameo sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku.



    Používanie análnej sprchy pred análnym sexom je dôležité z niekoľkých dôvodov:

    1. Hygiena: Predchádzajúce čistenie análnou sprchou môže odstrániť nežiaduce nečistoty a baktérie, čo znižuje riziko infekcie a zabezpečuje väčšiu čistotu.

    2. Pohodlie: Používanie análnej sprchy vám môže priniesť celkovo čistejší a pohodlnejší pocit, vďaka čomu je sexuálny zážitok príjemnejší.

    3. Prevencia: Počas análneho sexu sa baktérie môžu ľahko rozšíriť do iných častí tela a spôsobiť tam infekcie. Dôkladné vyčistenie análnou sprchou pred sexom tomu môže zabrániť.

    Análna sprcha môže byť užitočná aj po análnom styku:

    1. Hygiena: Análne sprchy pomáhajú odstrániť zvyšky lubrikantu, zvyšky kondómu alebo iné zvyšky.

    2. Hygiena: Análne sprchy pomáhajú odstrániť zvyšky lubrikantu, zvyšky kondómu alebo iné zvyškyzdravie: Análna sprcha môže pomôcť znížiť riziko infekcie odstránením škodlivých baktérií.

    3. Pohodlie: Análna sprcha vám môže pomôcť cítiť sa po análnom styku sviežejšie a čistejšie.

    Poznámka: Nadmerné alebo príliš časté používanie análnych dúšok môže narušiť prirodzenú črevnú flóru a spôsobiť podráždenie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Veľmi dlhá análna sprcha - 58 cm

      Veľmi dlhá análna sprcha - 58 cm

      Revolučná análna sprcha z pružného silikónu s dĺžkou 58 cm otvára nové možnosti intímnej hygieny. Dlhá análna sprcha je vhodná na každodenné použitie - vaginálne aj análne - a zaručuje jedinečnú sviežosť a čistotu. Vďaka svojej pôsobivej dĺžke je análna sprcha mimoriadne obľúbená na fistingovej scéne.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: