Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

Ručné dildo - fisting pre začiatočníkov

Fisting pre začiatočníkov: Dildo "Hand " z pružného vinylu je, ako už názov napovedá, dildo vymodelované podľa mužskej ruky. Roztiahnuté prsty umožňujú citlivý prienik bez nadmerného zaťaženia zvieračov, čo je ideálne na nácvik fistingu alebo samotný fisting.

Viac informácií

2543/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Fisting pre začiatočníkov: Dildo "Hand" z pružného vinylu je, ako už názov napovedá, dildo vymodelované podľa mužskej ruky. Vystreté prsty umožňujú citlivý prienik bez nadmerného namáhania zvieračov, čo je ideálne na nácvik fistingu alebo samotný fisting.

     

    Dildo je určené najmä pre skúsených milovníkov análneho potešenia, pretože na prijatie celej mužskej ruky je potrebný určitý cvik. Vďaka hladkej základni možno dildo pripevniť k mnohým hladkým povrchom, čo umožňuje rozmanité možnosti vzrušovania.

     

    Často si kladiete otázku, ako päsťovať alebo ako správne päsťovať? Chcete sa naučiť fistovať a hľadáte návod na fisting? Možno by ste dokonca chceli sami fistovať? V tom prípade sa môžete obrátiť na náš fisting Ruka je pre vás ideálny vibrátor! Dildo je nadržaná výzva, ktorá po zvládnutí sľubuje mimoriadnu análnu rozkoš....

     

    Dildo má dĺžku na zasunutie 38 cm. Priemery sú približne 7,5 cm pri ruke, 5 cm pri zápästí a 6 cm pri hriadeli.

     

    Ako sa dildo používa?

     

    Na dychberúce chvíle s novým ručným dildom sa môžete pripraviť v niekoľkých krokoch:

     

    1.) Dildo očistite:

     

    Dokonca aj keď je vaše dildo úplne nové alebo ste ho po poslednom použití vyčistili, mali by ste ho dôkladne umyť horúcou vodou alebo hygienicky vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN, pretože toto dildo prenikne do vašich najhlbších vnútorných zón. Dôkladným čistením zabezpečíte svoju bezpečnosť, hygienu a zdravie, aby bol tento zážitok pre vás čo najpozitívnejší.

     

    2.) Používajte dostatok lubrikačného gélu a sprej Extremeo:

     

    Veľkosť tohto dilda diktuje, aký lubrikant by ste mali použiť. Vyberte si lubrikant MEO®, ktorý je hustý, ale zároveň hladký, pretože uľahčuje zavádzanie a počas sexu je skvelý. Ak plánujete použiť vibrátor, odporúčame náš hustý lubrikant na análny sex MANCUNT. Je rozpustný vo vode, biely a krémový a na dotyk sa nepodobá žiadnemu inému lubrikantu. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT vyzerá takmer ako spermie a robí z používania vibrátora príjemný pôžitok.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených používateľov veľkých dild. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex a dokonca aj na análnu dilatáciu. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zaručuje, že aj veľmi veľké fisting Dildá a pästné vibrátory možno zavádzať ľahšie. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Je to análny sprej, ktorý sa stará o pokožku a v krátkom čase uvoľňuje análny otvor. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútaný análny sex!

     

    3.) A je to tu!

     

    Vzhľadom na dĺžku a obvod môže byť zavádzanie vibrátora spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje množstvo ďalších polôh počas sexu a sexu s dildom. Samozrejme, nad dildom si môžete aj čupnúť, aby ste mali väčšiu kontrolu nad hĺbkou prieniku veľkého dilda. Pre správnu polohu a proti príznakom únavy pri análnom zábere alebo pri zábave počas sólo sexu odporúčame náš MEO Fuck & Play sling . Dobre polstrované vankúše na popruhy z mäkkej kože Latigo obopínajú krk a zadnú časť kolien pre extra hlboký prienik. Vďaka niekoľkým prackám možno popruh individuálne nastaviť.

     

    4.) Oddajte sa svojmu chtíču s dildom bez zábran!

     

    Po vložení kompletného dilda by sa vaše telo malo dostatočne uvoľniť, aby ste si teraz mohli vychutnať pocity vyvolané dildom a v pokoji masturbovať. Mnohí naši zákazníci radi otáčajú dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny, zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby. Experimentujte a zistite, čo sa vám páči, ale nezabudnite, prosím, pohybovať dildom pomaly, aby ste sa vyhli zraneniu!

     

    Existujú pri používaní ručného vibrátora nejaké riziká?

     

    Nie a áno. Ak budete ručné dildo zavádzať jemne, nemali by nastať žiadne problémy, ale ak ho budete zavádzať narýchlo, bez skúseností, bez predohry alebo bez zahriatia, môže dôjsť k roztrhnutiu vnútorných tkanív a bolesti. Ak budete postupovať pomaly, najprv sa zahrejete menším dildom z nášho internetového obchodu s vibrátormi, použijete dostatok lubrikantu a budete počúvať svoje telo, mali by ste si vedieť vychutnať každý centimeter ručného dilda. Ak pocítite nepríjemné pocity alebo dokonca bolesť, prestaňte ručné dildo používať, pretože váš análny otvor nie je na takéto špeciálne ručné dildo pripravený.

     

    Materiál a starostlivosť o ručné dildo MEO®:

     

    Ručné dildo je vyrobené z vysokokvalitného vinylového materiálu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je použitý vinyl veľmi stabilný, takže vaša tretia ruka vydrží dlho. Ručné dildo môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame aj pravidelné používanie nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Ručné dildo resp. fisting Dildo, Dildo s rukou ideálne na nácvik fistingu a samotný fisting
    • Vyrobené v Európe! Toto ručné dildo pre vás vyrába MEO™ v Európe
    • Materiál: Ručné dildo vyrobené z vinylu, neobsahuje ftaláty, ľahko sa čistí a je šetrné k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT alebo FORMULA X HYBRID.
    • Čistenie ručného vibrátora: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Nebojte sa veľkých dild počas análneho sexu: Náš sprej EXTREMEO uvoľňuje zvierač a uľahčuje vkladanie ručného dilda.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ručné dildo - fisting pre začiatočníkov

    Ručné dildo - fisting pre začiatočníkov

    Fisting pre začiatočníkov: Dildo "Hand " z pružného vinylu je, ako už názov napovedá, dildo vymodelované podľa mužskej ruky. Roztiahnuté prsty umožňujú citlivý prienik bez nadmerného zaťaženia zvieračov, čo je ideálne na nácvik fistingu alebo samotný fisting.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: