Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Realistické vibrátory

Newsletter

Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

Povedzte "hola " svojmu najlepšiemu novému kamarátovi! Alejandro je realistické dildo s prísavkou. Toto latino dildo je dlhé 20 cm a má hrubé latino gule a výrazné žilkovanie.

Viac informácií

2084/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Povedzte "hola " svojmu najlepšiemu novému kamarátovi! Alejandro je realistické dildo s prísavkou. Toto latino dildo je dlhé 20 cm a má hrubé latino gule a výrazné žilkovanie.

     

    Fantastické, absolútne realistické latino dildo vyrobené z geniálneho materiálu TrueTouch.

     

    Tento realistický Latin Lover je vyrobený z inovatívneho, revolučného materiálu, ktorý je tak podobný pokožke, že si budete myslieť, že ide o skutočný, vztýčený penis. Vďaka tejto inovácii od MEO sa môžete naplno ponoriť do svojich sexuálnych snov a plne sa sústrediť na rozkoš.

     

    Toto dildo TrueTouch sa vyrába v USA pomocou nášho revolučného procesu SkinTech, ktorý využíva dve vrstvy bezftalátového TPE na vytvorenie úplne realistického a pre telo bezpečného výrobku. Vnútorná vrstva vytvára pevné jadro, ktoré napodobňuje tvrdosť erekcie, zatiaľ čo vonkajšia vrstva poskytuje hladkú pružnosť a realistickú textúru, vďaka ktorej toto dildo vyzerá a pôsobí ako skutočný penis. Pomocou tejto najmodernejšej metódy vytvorila spoločnosť TrueTouch najrealistickejšie dildo, aké je v súčasnosti k dispozícii.

     

    Rozmery a materiál:

     

    • Realistické latinskoamerické dildo s dĺžkou 23 cm, dĺžkou na zasunutie 17 cm a priemerom 5 cm.
    • Materiál: TPE.
    • Vyrobené v USA.

     

    Dildo s prísavkou: Základňa s prísavkou vám umožní upevniť toto dildo na tvrdý, hladký povrch a jazdiť na ňom, pričom vaše ruky zostanú voľné na uspokojovanie vášho tela. Použite ho na masturbáciu, s partnerom alebo ho pripevnite k postroju alebo popruhu na dildo na vzrušujúci sex s kolíkmi.

     

    Viac informácií - realistické dildo:

     

    • Latinskoamerické dildo ako skutočné; možno ho použiť so strap on ako strap-on dildo.
    • Naše najlepšie dildo s prísavkou
    • Análne alebo vaginálne dildo.
    • Lubrikant na dildo: Na sex s dildom odporúčame lubrikant rozpustný vo vode, napríklad náš lubrikant na dildo AQUAMEO.
    • Zavádzanie dilda: Na ľahšie zavádzanie môžete použiť aj náš análny dekongestant v spreji EXTREMEO. Počas sólového sexu a tiež počas sexu s partnerom vám zavedenie môže uľahčiť náš vankúšik lásky Ass-Up.
    • Remienok na dildo: Remienok alebo pásik na dildo pre toto dildo nájdete tu v obchode s vibrátormi v odporúčaní pre príslušenstvo pre realistické vibrátory.
    • Na čistenie dilda odporúčame teplú vodu, jemné mydlo alebo náš čistič dilda VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    AWESOME

    He cannot get enough of this one. I had to buy him a right sized stool so he could ride it ...

      Hodnotenie 

      Davvero realistico

      Arrivato in pacchetto anonimo visto la tipologia del contenuto...
      il prodotto si presenta come da foto e da descrizione. Praticamente uguale ad uno vero, col vantaggio di poterlo attaccare ovunque grazie alla ventosa

        Hodnotenie 

        Wow!!!

        Bigger than expected. Definitely not for beginners if you're doing anal. Texture is smooth feeling. Not sure if that's how a real cock feels but certainly Fills up you hole pretty well. Length is perfect for me. The suction cup base could be larger in diameter for better grip on solid surfaces.

          Hodnotenie 

          Ein hochwertiger Dildo

          Habe mir diesen Latino-Penis-Dildo gekauft. Und die Bestellung ist seitens MEO sehr schnell ausgeliefert worden. Ein hochwertiger Dildo. War noch nie so begeistert von einem Sexspielzeug wie von diesem Penis-Dildo. Als Hilfe etwas Extremeo-Spray benutzen und dann kann der anale Spaß beginnen.

            Hodnotenie 

            So Big!

            Bigger than I thought it was going to be... It was a challenge to get it in, but by the third time I didn't walk funny the next day. Lots of lube people, lots of lube :-)

              Hodnotenie 

              8 eye popping inches

              I got this for my gf as I enjoy watching her get off, at first she was saying, it's too big and thick, so I got her into bed, lubed it up and as I started to slide it in her she commented...oohh. so I stopped. When she was ready, she said ok push, so I started to slowly slide it in and when she said stop she asked how much was in and I told her, a bout 3/4 of it was in. I could tell she was enjoying it by her smirk and words to continue.

                Hodnotenie 

                iT'S THE PERFECT SIZE FOR ME

                iT'S THE PERFECT SIZE FOR ME. i LOVE THE FEEL AND THE TEXTURE

                  Hodnotenie 

                  Er fühlt sich echt an und ist so biegsam wie ein Echter

                  Ich habe diesen Realistischen Dildo letztes Wochenende gekauft und ich muss sagen, dass ich von ihm sehr begeistert bin. Er fühlt sich echt an und ist so biegsam wie ein Echter. Nicht zu hart oder weich. Für mich die perfekte Größe.

                    Hodnotenie 

                    MEO SkinTech dildos feel the best!!!

                    These SkinTech realistic dildos are by far my favorite dildos for getting pegged with and for stuffing my own ass on my Owner's orders. They're exactly the right combination of soft texture, yet firm powerful girth. The nice big balls make bottoming out really rewarding, and also feel great slapping against my prostate as my Owner pounds me. It's a great looking dildo, too, and has that nice powerful bounce to it as She moves with it strapped on. We have four SkinTech dildos now of various sizes and will definitely be getting more in the future!

                      Hodnotenie 

                      Very big and realistic

                      Love it! It’s the perfect size! Definitely recommend and great quality. The suction on it is great

                        Hodnotenie 

                        Great buy

                        Awsome dildo.. smooth and dlight

                          Hodnotenie 

                          Sehr zufrieden

                          Fühlt sich von außen sehr weich an und innen härter, also ganz so wie ein richtiger Schwanz. Die Mischung de Materials ist genau richtig, mein Freund ist sehr zufrieden.

                            Hodnotenie 

                            Erinnert mich an Brasilien-Urlaub

                            Dieser Dildo ist ein geiler Rammbock! Allein die Optik turnt mich schon extrem an, denn er erinnert mich an meinen Urlaub in Brasilien. Sehr tolles Material, fühlt sich an wie echt, kein unangenehmer Geruch, leicht zu reinigen mit dem MEO-Spray.

                              Napíšte vlastnú recenziu

                              Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

                              Alejandro - realistické dildo Latino 20 cm

                              Povedzte "hola " svojmu najlepšiemu novému kamarátovi! Alejandro je realistické dildo s prísavkou. Toto latino dildo je dlhé 20 cm a má hrubé latino gule a výrazné žilkovanie.

                              Napíšte vlastnú recenziu

                              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: