Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Realistické vibrátory

Newsletter

The Plumber - Dildo od Hankeys Toys

The Plumber od Hankey's Toys je krátke, ale veľmi silné dildo pre pokročilých a profesionálnych používateľov, ktorí hľadajú novú výzvu. Toto dildo zaujme svojou pôsobivou šírkou, ktorá sa pohybuje od náročného, ale zvládnuteľného priemeru 56 mm pre pokročilých používateľov až po pôsobivý priemer 105 mm pre profesionálov.

Viac informácií

K dispozícii čoskoro

Viac informácií

The Plumber od Hankey's Toys je krátke, ale veľmi silné dildo pre pokročilých a profesionálnych používateľov, ktorí hľadajú novú výzvu. Toto dildo zaujme svojou pôsobivou šírkou, ktorá sa pohybuje od náročného, ale zvládnuteľného priemeru 56 mm pre pokročilých používateľov až po pôsobivý priemer 105 mm pre profesionálov. Dokonalá kombinácia priemeru a zvládnuteľnej dĺžky robí z tohto dilda dokonalé dildo pre mnohých našich zákazníkov!

Dildo je krátke, hrubé a nie príliš dlhé, takže je ideálne na maximálne vyplnenie análneho kanála. Veľká hlavica zaisťuje jasne vnímateľný zážitok a dômyselný tvar dilda poskytuje intenzívny pocit "PLOP" počas zasúvania. Výrazné záhyby pozdĺž drieku tento pocit umocňujú a poskytujú dodatočnú stimuláciu.

Dokonalá kombinácia priemeru a dĺžky bez toho, aby bol príliš dlhý:

The Plumber - SMALL

  • Priemer pri hlave (okraji): 56,60 mm
  • Priemer v strede: 54,57 mm
  • Priemer pri základni: 53,36 mm
  • Celková dĺžka: 157,48 mm
  • Vkladacia dĺžka: 127,00 mm


The Plumber - MEDIUM

  • Priemer pri hlave (okraji): 80,85 mm
  • Priemer v strede: 77,62 mm
  • Priemer pri základni: 74,79 mm
  • Celková dĺžka: 203,20 mm
  • Vkladacia dĺžka: 175,26 mm


The Plumber - VEĽKÝ

  • Priemer pri hlave (okraji): 105,11 mm
  • Priemer v strede: 101,06 mm
  • Priemer pri základni: 98,64 mm
  • Celková dĺžka: 259,08 mm
  • Vkladacia dĺžka: 226,06 mm


Plochá základňa na konci vibrátora je ideálna na sedenie a jazdu. Táto špeciálna funkcia umožňuje úplne sa ponoriť do rozkoše a cítiť vibrátor až na doraz. Je to vynikajúce realistické dildo na análnu dilatáciu a poskytuje intenzívny a uspokojujúci pocit.

Takže či už máte skúsenosti a hľadáte novú výzvu, alebo ste profesionál, ktorý hľadá dokonalé uspokojenie, dildo The Plumber vás posunie na úplne novú úroveň análneho uspokojenia. Zažite nezabudnuteľné chvíle s týmto vysokokvalitným dildom od Hankey's Toys, ktoré zaujme svojím dizajnom a funkčnosťou.

Správny lubrikant a optimálne čistenie dilda:

Odporúčame náš MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Nielenže vyzerá ako spermie, ale je aj na dotyk. Biely, krémový a neuveriteľne klzký - MANCUNT spája najlepšie vlastnosti silikónu a vody v jednom výrobku. Tento lubrikant zaručuje dlhotrvajúci, hladký zážitok a ľahko sa zmýva. Čistenie vibrátora po skončení potešenia je veľmi jednoduché. Opláchnite vibrátor teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš praktický čistiaci sprej VERYCLEAN. Vďaka tomu bude vaše dildo hygienicky čisté a pripravené na ďalšie dobrodružstvo.

Viac informácií:

  • Realistické dildo
  • K dispozícii v rôznych veľkostiach
  • Materiál: silikón, bez ftalátov
  • Upozorňujeme, že dildo by sa nemalo používať s lubrikantmi na báze silikónu, aby sa chránil materiál a predĺžila životnosť dilda.
  • Spoločnosť Mr Hankey's Toys sa preslávila vo svete erotických hračiek najmä svojím pôsobivým sortimentom vysokokvalitných realistických dild. Tieto vibrátory sú známe najmä svojím detailným dizajnom a veľkorysými rozmermi, ktoré spĺňajú želania a potreby používateľov túžiacich po intenzívnych a nevšedných zážitkoch. Vibrátory Mr Hankey sú vyrobené z materiálov šetrných k telu a vyznačujú sa odolnosťou a najvyššou kvalitou. Značka ponúka širokú škálu veľkostí, tvarov a textúr, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám. Okrem toho sú niektoré vibrátory vyrábané na mieru alebo ponúkajú špeciálne možnosti prispôsobenia, aby spĺňali individuálne potreby zákazníkov. Spoločnosť MEO, známa svojím rozsiahlym sortimentom lubrikantov, erotických hračiek a produktov BDSM, ako aj produktov na análny strečing, dokonale dopĺňa sortiment značky Mr Hankey. Zatiaľ čo pán Hankey's poskytuje intenzívne zážitky so svojimi výnimočnými vibrátormi, MEO ponúka potrebné produkty, aby boli tieto zážitky bezpečné, príjemné a ešte viac uspokojujúce. Vysokokvalitné lubrikanty MEO sú ideálne na použitie s veľkými vibrátormi Mr Hankey's, najmä pri náročnejších praktikách, ako je napríklad análny strečing. Kombinácia jedinečných dild Mr Hankey s kvalitnými výrobkami MEO vytvára pre používateľa kompletný a uspokojujúci zážitok. Obe značky sú symbolom kvality a spokojnosti zákazníkov, dokonale sa dopĺňajú a spoločne rozširujú spektrum vzrušujúcich sexuálnych dobrodružstiev.
  • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.



Hankeys Dildos Made in USA

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

The Plumber - Dildo od Hankeys Toys

The Plumber - Dildo od Hankeys Toys

The Plumber od Hankey's Toys je krátke, ale veľmi silné dildo pre pokročilých a profesionálnych používateľov, ktorí hľadajú novú výzvu. Toto dildo zaujme svojou pôsobivou šírkou, ktorá sa pohybuje od náročného, ale zvládnuteľného priemeru 56 mm pre pokročilých používateľov až po pôsobivý priemer 105 mm pre profesionálov.

Napíšte vlastnú recenziu

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: