Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Anal Monster - Análny vibrátor - butt plug Extremeo

Ako sex s mimozemšťanom! Na Anal Monster je pôsobivá čierna hybridná sexuálna hračka, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti análnej zátky s vlastnosťami análneho vibrátora. Názov Anal Monster odkazuje predovšetkým na impozantnú veľkosť a neobvyklý dizajn.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ako sex s mimozemšťanom! Na Anal Monster je pôsobivá čierna hybridná sexuálna hračka, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti análnej zátky s vlastnosťami análneho vibrátora. Názov Anal Monster odkazuje predovšetkým na impozantnú veľkosť a neobyčajný dizajn.

     

    Pre mimozemské análne potešenie, na ktoré nikdy nezabudnete:

     

    Výraz "monštrum" sa často používa na označenie niečoho nadrozmerného alebo výnimočného, čo určite platí aj pre túto análnu hračku. Pôsobivý je nielen vzhľad, ale aj dvojitá funkcia. Na stránke Anal Monster zo série Extremeo sa odlišuje od ostatných análnych hračiek, pretože je vhodná na intenzívne análne hry aj na dlhodobé používanie. To znamená, že "análna príšera" sľubuje maximálnu stimuláciu, ktorá ďaleko presahuje možnosti bežných erotických hračiek. Výsledok? "Mimozemské" potešenie, ktoré nemá obdoby.

     

    Análne dildo z inej dimenzie!

     

    Ako sex s mimozemšťanom! Naša erotická hračka zo série Extremeo je pôsobivé análne dildo, ktoré ponúkame v rôznych veľkostiach. Jeho tvar je desivý, ale zaručuje vám neuveriteľné pocity pri jeho používaní. A úprimne povedané, na jeho úplné zasunutie je potrebná trocha odvahy. Ale sme si istí: dokážete to!!!

     

    Ste pripravení na tento zážitok, ktorý sa zdá byť ako z iného sveta? Na stránke butt plug Anal Monster zo série Extremeo spája neznáme so známym a vytvára tak jedinečný pôžitok:

     

    • Mimozemský dizajn: Inšpirovaný tým, ako by ste si mohli predstaviť nadrozmerný penis mimozemšťana, má tento "penis" výrazný žaluď a veľmi vyzývavú textúru. Jeho bizarný, ale fascinujúci vzhľad určite sľubuje dychberúce análne dobrodružstvá.

     

    • Vysokokvalitný materiál: Tento Monster je vyrobený z tekutého silikónu a jemne vklúzne do vášho tela. Je dostatočne pružný, aby sa prispôsobil každému zvratu vášho tela a aby počas sexu sledoval každú polohu, ale zároveň dostatočne pevný, aby bolo zasunutie jednoduché.

     

    • Potešenie bez použitia rúk: Vďaka integrovanej prísavke na základni análneho vibrátora možno análnu príšeru bez námahy pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Vďaka tomu máte voľné ruky na skúmanie iných erotogénnych zón.

     

    Či už ste začiatočník, alebo skúsený znalec análnych sexuálnych hračiek, Anal Monster je k dispozícii v troch veľkostiach a je vhodný pre každú úroveň:

     

    • Veľkosť S: ideálna pre začiatočníkov - dĺžka 16 cm a priemer zasúvania 2 až 3,5 cm.
    • Veľkosť M: Pre odvážnych z vás - dĺžka 21 cm a priemer 3,3 až 4,4 cm.
    • Veľkosť L: Pre skutočných majstrov rozkoše - dĺžka 29,2 cm a pôsobivý priemer 4,5 až 6,2 cm.

     

    Na stránke butt plug Anal Monster nie je len sexuálna hračka, je to vyhlásenie, pozvánka do doteraz nepoznaných svetov rozkoše. Odvážte sa vstúpiť do neznáma a nechajte sa týmto Monster preniesť do iných sfér!

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché používanie: Zavádzanie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčí zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka mimoriadne jemné potešenie.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • Hybridný anál zo série Extremeo
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme produkty, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnej série análnych kolíkov Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík? Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, ako napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, dildo shop v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Hodnotenie 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Hodnotenie 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Hodnotenie 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Hodnotenie 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Napíšte vlastnú recenziu

              Anal Monster - Análny vibrátor - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Análny vibrátor - butt plug Extremeo

              Ako sex s mimozemšťanom! Na Anal Monster je pôsobivá čierna hybridná sexuálna hračka, ktorá kombinuje najlepšie vlastnosti análnej zátky s vlastnosťami análneho vibrátora. Názov Anal Monster odkazuje predovšetkým na impozantnú veľkosť a neobvyklý dizajn.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: