Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM bondage

Newsletter

Master & Slave - sada na zväzovanie

Zažite, aké erotické môže byť byť úplne v područí svojho partnera! Naša bondage súprava sa skladá z pút na ruky, pút na členky, obojku BDSM a vodiaceho lana. Naša bondage súprava je určená pre tých, ktorí chcú kompletné BDSM vybavenie na bondage sedenie za vynikajúci pomer ceny a výkonu.

Viac informácií

2488/00

99,90 €


-65%

34,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite, aké erotické môže byť byť úplne v područí svojho partnera! Naša bondage súprava sa skladá z pút na ruky, pút na členky, obojku BDSM a vodiaceho lana. Naša bondage súprava je určená pre tých, ktorí chcú kompletné BDSM vybavenie na bondage sedenie za vynikajúci pomer ceny a výkonu.

     

    Vysokokvalitná bondage súprava je vyrobená z vegánskej PU kože. Každé putá majú pevne pripevnený krúžok z nehrdzavejúcej ocele. Vďaka tomu sú putá ideálne na silné upevnenie, napríklad pomocou rozpernej tyče alebo bondage lana. Polstrovanie z príjemne mäkkej PU kože poskytuje dodatočné pohodlie a starostlivo zaoblené hrany zabraňujú vzniku tlakových bodov.

     

    Vďaka pevnému spracovaniu a dobrej kvalite materiálu je bondážná súprava odolná a mimoriadne trvácna. Bondážne putá možno pomocou pracky nastaviť na rôzne veľkosti od S - XL.

     

    Čo je na súprave bondage pút špeciálne?

     

    Pri výbere výrobkov sme jednoznačne mysleli na tvrdšiu výbavu a zostavili sme súpravu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby spĺňala potreby skúsených vyznávačov BDSM. Naša súprava je však ideálna aj pre páry, ktoré sa chcú prvýkrát ponoriť do sveta bondáže, ale zatiaľ nemajú v tejto oblasti veľa skúseností. Tešiť sa môžete na 4 vybrané bondage doplnky, ktoré vás uvedú do vzrušujúcej hry dominancie a podriadenia - každý samostatne alebo v ľubovoľnej kombinácii. Všetky doplnky sú rovnako vhodné pre ženy aj mužov. V prípade potreby môžete kedykoľvek prepínať medzi dominantnou a submisívnou rolou.

     

    Ako používať bondage súpravu MEO®?

     

    Robustne spracované putá zabezpečujú bezpečné držanie počas bondáže a krásne, sýte sfarbenie v sýtej čiernej farbe robí z pút aj vizuálny zážitok. Vďaka priloženej karabíne môžete začať okamžite: Obojok BDSM si nasaďte a pocítite napätie okolo krku, ktoré vyostrí vaše zmysly, takže budete oveľa intenzívnejšie vnímať dotyky, a tým zvýšite svoju rozkoš. Potom natiahnite ruky k partnerovi, aby vám mohol pomocou nastaviteľných pút znehybniť ruky tak, aby bol váš pohyb obmedzený. Teraz pocítite tesne priliehajúce manžety na členkoch, ktoré vám ponúkajú pocit úplného odovzdania sa. Kľaknite si a nechajte partnera, aby k tesne priliehajúcim golierom pripojil vodiacu šnúru..... Hry sa môžu začať. Popustite uzdu svojej fantázii! Váš partner si naplno vychutná oddané vzrušenie z bondáže.

     

    Ako očistiť bondage súpravu?

     

    Súpravu na bondage môžete ľahko vyčistiť vodou a jemným mydlom. Ak hľadáte dezinfekčný prostriedok, odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

     

    Ako sa môžem naučiť bondage? Na čo musím dávať pozor ako začiatočník v bondáži?

     

    Ak máte záujem o bondage, MEO je pre vás to správne miesto. Náš výber bondage produktov vám ponúka nespočetné možnosti. Ak sa chcete naučiť bondage, mali by ste sa najprv v našom obchode s bondage www.meo.de informovať o rôznych druhoch tohto druhu hry. Podľa toho, ktorá oblasť bondage vás zaujíma a ktoré bondage hry preferujete a chcete sa ich naučiť, má zmysel rozšíriť si svoje vedomosti nielen teoreticky z kníh. Prvé kroky si môžete vyskúšať s našimi koženými putami a spandexovou maskou alebo páskou cez oči spolu s partnerom.

     

    Aký je rozdiel medzi bondage a BDSM?

     

    Oboje môže priniesť veľké potešenie! Erotická bondage je typ BDSM, pri ktorom je jeden partner zviazaný tým druhým. Bondáž je v podstate o moci, dominancii a podriadenosti, kontrole a závislosti. Všetky BDSM tréningy majú spoločné to, že ústredným prvkom je aspekt moci. Vždy je tu aktívny alebo dominantný partner a pasívny alebo submisívny partner. V bondáži sa táto nerovnováha moci stáva jasne viditeľnou, keď je jeden z partnerov zviazaný alebo obmedzený v slobode pohybu a konania.

     

    Aký druh bondáže je vhodný pre začiatočníkov?

     

    Ako začiatočník by ste mali k téme bondage sexu pristupovať pomaly. Začína to výberom bondage pút. V MEO máme bondage putá v mnohých štýloch; putá pre začiatočníkov a putá pre profesionálov - z materiálov, ako je koža, PU koža, oceľ a mnoho ďalších. Ako začiatočník by ste mali venovať pozornosť jednoduchým zapínaniam bondage pút. Zapínanie pút by malo byť jednoduché na zatvorenie a tiež na opätovné otvorenie a bondage putá by sa mali ľahko používať. Spútavací postroj alebo postroj na hlavu s príliš veľkým počtom praciek, spôn a zámkov sa môže rýchlo stať deprimujúcim, ak sa v nich naozaj nevyznáte. Pokiaľ ide o bondage pre začiatočníkov, platí rovnaké pravidlo: menej je často viac.

     

    Ako môžem povedať partnerovi, že chcem vyskúšať bondage?

     

    Napriek všetkej otvorenosti, s akou sa v súčasnosti riešia témy bondáže a BDSM, hovoriť o vlastných sexuálnych fantáziách alebo potrebách je pre väčšinu mužov a žien stále niečo mimoriadne ťažké. Platí to najmä vtedy, keď ide o ich vlastné fantázie v oblasti bondáže alebo BDSM. Aj tu však platí heslo: Hovoriť spolu je prvý začiatok! Hovorte spolu; hovorte so svojím partnerom o tom, čo by ste chceli počas sexu vyskúšať! Aj keď to pre vás môže byť ťažké, mali by ste sa konkrétne porozprávať o tom, čo by ste chceli vyskúšať a čo vás na bondáži priťahuje, napríklad strata kontroly! Chceli by ste byť zviazaní alebo zviazať svojho partnera, chceli by ste byť potrestaní, chceli by ste kombinovať bolesť a rozkoš ....

     

    Viac informácií:

     

    • Rozsiahla bondage súprava pozostávajúca z páru pút na ruky, páru pút na členky, BDSM obojku, ako aj vodiaceho vodítka
    • Kompletná bondage súprava s veľkou cenovou výhodou v porovnaní s jednotlivými položkami!
    • Nastaviteľné putá na ruky a členky z mäkko spracovaného materiálu poskytujú mimoriadne vysoký komfort pri nosení a zvádzajú už opticky svojím dizajnom.
    • Manžety na členky dlhé približne 27,5 cm
    • Pútka na ruky dlhé približne 22,5 cm
    • Manžety BDSM na krk dlhé približne 44,5 cm
    • Olovené lano dlhé približne 79 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Master & Slave - sada na zväzovanie

    Master & Slave - sada na zväzovanie

    Zažite, aké erotické môže byť byť úplne v područí svojho partnera! Naša bondage súprava sa skladá z pút na ruky, pút na členky, obojku BDSM a vodiaceho lana. Naša bondage súprava je určená pre tých, ktorí chcú kompletné BDSM vybavenie na bondage sedenie za vynikajúci pomer ceny a výkonu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: