Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Tréner análneho sexu - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up zo série Extremeo optimálne rozťahuje konečník a uvoľňuje oba svaly zvierača. Ideálne na prípravu na análny sex alebo na fisting. Vďaka bezpečnej základni a zaťahovacej rukoväti je ideálny na diskrétne každodenné používanie.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka butt plug Warm Up dobre vyplní análny kanál, čím udrží konečník široko otvorený a uvoľní tak 1. a 2. zvierač. Ten správny butt plug zo série Extremeo na prípravu na análny sex alebo na zahriatie pred análnym sexom fisting. Vďaka dokonalej veľkosti, anatomicky ideálnemu tvaru, základni, ktorá zaisťuje bezpečnosť, a vratnej rukoväti sa dá butt plug Warm Up diskrétne používať aj dlhší čas v každodennom živote.

     

    Kónický tvar butt plug Warm Up je dôležitý z viacerých dôvodov a je ideálny na prípravu na análny sex alebo análny sex fisting vhodné! Tu vysvetľujeme prečo:

     

    Ľudský análny otvor sa skladá z dvoch zvieračov. Vonkajší zvierač (sphincter externus) - Tento sval sa nachádza priamo pri vstupe do konečníka a možno ho napínať a uvoľňovať podľa ľubovôle. Vnútorný zvierač (sphincter internus) - tento sval sa nachádza hlbšie v konečníku a je ovládaný mimovoľne. To znamená, že nad napínaním a uvoľňovaním tohto svalu nemáte priamu kontrolu.

     

    Pri príprave na análny sex alebo fisting je dôležité uvoľniť oba svaly zvierača. Častým problémom začiatočníkov je, že dokážu uvoľniť len vonkajší zvierač, zatiaľ čo vnútorný zvierač zostáva napnutý. To môže viesť k nepríjemným pocitom alebo bolesti.

     

    Tu prichádza na rad butt plug Warm Up :

     

    • Zadkový kolík má dokonalý tvar: Kónický tvar butt plug Warm Up umožňuje pomalé zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Kónický tvar umožňuje postupné zavádzanie a rozťahovanie vonkajšieho zvierača. Po zavedení zátka pomáha uvoľniť a roztiahnuť vnútorný zvierač.

    • Análna zátka úplne vyplní análny kanál: Ako potvrdili naši odborníci, butt plug Warm Up úplne vyplní análny kanál. To je dôležité, pretože pripravuje análny otvor na pocit prieniku, ako je to v prípade análneho sexu alebo análnej penetrácie fisting je to tak.

    • Anaplug uvoľňuje oba svaly zvierača: Uvoľnený zvierač je kľúčový pre bezbolestný a príjemný zážitok počas análneho sexu alebo análnej penetrácie fisting. Butt plug Warm Up udržiava análny otvor široký, čo následne uvoľňuje zvierač a zefektívňuje prípravu.

    • Uprednostňujeme bezpečnosť: Základňa butt plug zabezpečuje, aby sa nezasunula príliš hlboko do konečníka, čo je obzvlášť dôležité, aby sa zabránilo nepríjemným pocitom. Vysúvacia rukoväť poskytuje dodatočnú kontrolu a bezpečnosť pri zavádzaní a vyberaní butt plug.

    • Dlhodobé každodenné používanie: Konštrukcia butt plug Warm Up umožňuje nosiť kolík dlhší čas. Dlhodobé alebo nepretržité používanie butt plug môže trénovať uvoľnenie vnútorného zvierača. To je obzvlášť užitočné, pretože, ako už bolo uvedené, tento sval je ovládaný mimovoľne a nedá sa uvoľniť priamo.

    • Rôzne veľkosti: Tri rôzne veľkosti umožňujú používateľovi vybrať si správny análny kolík v závislosti od skúseností a pohodlia. To umožňuje postupné zväčšovanie a prispôsobovanie, čo uľahčuje prípravu na análny sex alebo fisting jednoduchšie.

    • Super materiál: Mäkký, ale rozmerovo stabilný silikón bez ftalátov ponúka nielen príjemný zážitok šetrný k pokožke, ale je aj dostatočne klzký, aby umožnil hladké rozťahovanie análneho otvoru, najmä v kombinácii s kvalitným lubrikantom, ako je napríklad Aquameo.


    Ak to zhrnieme, butt plug Warm Up pomáha rozťahovať a uvoľňovať nielen vonkajší, ale aj vnútorný zvierač, čo z neho robí cennú pomôcku pri príprave na análny sex alebo análny styk fisting análny sex. Vždy je však dôležité neponáhľať sa, používať dostatok lubrikantu a počúvať vlastné telo, aby všetko zostalo pohodlné a bezpečné.

     

    butt plug Warm Up je k dispozícii v troch veľkostiach:

     

    • Veľkosť S: priemer 3,2 cm, celková dĺžka 9,1 cm
    • Veľkosť M: priemer 3,8 cm, celková dĺžka 10,8 cm
    • Veľkosť L: priemer 4,4 cm, celková dĺžka 12,5 cm

     

    Náš butt plug Warm Up zo série Extremeo je oveľa viac než len sexuálna hračka: Butt plug Warm Up bude vaším osobným trénerom análneho sexu! S butt plug Warm Up si nielen užijete viac zábavy pri análnom sexe, ale získate aj sebadôveru, ktorú potrebujete na prípravu na intenzívnejšie análne dobrodružstvá.

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché používanie: Zavádzanie análneho kolíka môže byť krásnym a príjemným zážitkom, najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Rýchly sprej uvoľní zvieračový sval a zavedenie análneho kolíka sa stane mimoriadne jemným pôžitkom.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť používaniu lubrikantov na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako je napríklad náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje hlbšie a rovnomernejšie rozloženie lubrikantu v análnom kanáli, vďaka čomu je zavádzanie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Stránka Lube Shooter navyše umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Váš análny kolík Extremeo by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Väčšinu nečistôt možno ľahko odstrániť teplou vodou a jemným mydlom. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • butt plug
    • Extremeo sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Používajte análny kolík len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš produkt Extremeo: tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť svalov zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme výrobky, ako je napríklad Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnych análnych kolíkov z radu Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy z hľadiska dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, napríklad v obchode MEO v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO bondage shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale po celom svete, napríklad sexshop MEO v Španielsku, obchod s vibrátormi v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte po česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Hodnotenie 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Hodnotenie 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Hodnotenie 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Hodnotenie 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
            Hodnotenie 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Tréner análneho sexu - butt plug Warm Up

            Tréner análneho sexu - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up zo série Extremeo optimálne rozťahuje konečník a uvoľňuje oba svaly zvierača. Ideálne na prípravu na análny sex alebo na fisting. Vďaka bezpečnej základni a zaťahovacej rukoväti je ideálny na diskrétne každodenné používanie.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: