Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Anal Depth Play

Newsletter

Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlhý análny kolík

DESTROYER: Butt plug, ktorý prekonáva všetky hranice a dostáva mužov a ženy na ich anatomické hranice! Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čím je extrémne dlhý análny kolík, ako je "Destroyer", taký príťažlivý? Povieme vám, prečo..

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    DESTROYER: Butt plug, ktorý prekonáva všetky hranice a dostáva mužov a ženy na ich anatomické hranice! Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čím je extrémne dlhý análny kolík, ako je "Destroyer", taký príťažlivý? Povieme vám, prečo..

     

    Prečo naši zákazníci milujú análny kolík zo série Extremeo? Odpoveď je jednoduchá. Je to pocit silnej stimulácie, intenzita a neustále vedomie, že máte v tele dlhý análny kolík, ktorý úplne prevráti vašu anatómiu naruby a možno aj pocit, že robíte niečo zakázané... Zažite presne toto vzrušenie: Butt plug "Destroyer" sľubuje dobrodružstvo, aké ste ešte nezažili! Zabudnite na všetko, čo ste vedeli o análnych kolíkoch: Prichádza DESTROYER!

     

    S análnym kolíkom 24/7 "Destroyer" sa dostanete až na hranice svojich možností a ešte ďalej!

     

    "Destroyer" ponúka nový, intenzívnejší zážitok s každým centimetrom, ktorým análny kolík preniká hlbšie do konečníka vďaka zvlnenému, guľovitému dizajnu so stále sa zväčšujúcim priemerom. Po krátkom čase je jasné, prečo butt plug zo série Extremeo nesie názov "Destroyer". Každý zo šiestich priemerov, ktoré sa zväčšujú, sľubuje nový rozmer análnej stimulácie. S dĺžkami od 22 cm do 46 cm si každý nájde niečo pre seba. Väčšie análne kolíky s dĺžkami 34 cm a 46 cm sú pre skutočných znalcov, kvázi pre análnu vyššiu ligu. Menšie análne kolíky s dĺžkou 22 cm a 28 cm sú pre tých, ktorí už majú nejaké skúsenosti s dlhými análnymi hračkami. Špeciálnou vychytávkou je anatomicky tvarovaná nožička análneho kolíka "Destroyer". Po zasunutí zostane butt plug bezpečne na svojom mieste aj počas používania 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Vyrobený z Liquid Silicone, análny kolík je natoľko flexibilný, že sa dá zavádzať vo všetkých polohách a preniknúť do najväčšej hĺbky.

     

    Ako používať dlhý butt plug "Destroyer"?

     

    Vzhľadom na jeho dĺžku a obvod môže byť zavádzanie dlhého butt plug spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, v ktorej sa môžete dobre natiahnuť. Obľúbenou pomôckou je náš vankúš ASS UP. Ľahnite si s vankúšom ASS UP pod zadok, nohy majte zdvihnuté a rozkročené na chrbte. Vankúš ASS UP stabilne a pohodlne podoprie vaše telo aj v náročných polohách. Pevný vankúš ASS UP uľahčuje aj mnohé ďalšie polohy počas sexu alebo sólo sexu.

     

    Ste pripravení na dobrodružstvo? Na stránke Destroyer na vás čakajú 4 veľkosti:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 22 cm, priemer 2,2 až 3,5 cm - pre začiatočníkov
    • Veľkosť M: dĺžka 28 cm, priemer 3,0 až 4,5 cm - pre pokročilých
    • Veľkosť L: dĺžka 34 cm, priemer 3,6 až 5,5 cm - pre profesionálov
    • Veľkosť XL: dĺžka 46 cm, priemer 4,5 až 6,5 cm - pre análnu prvú ligu

     

    Čistenie a používanie análnych kolíkov Extremeo:

     

    • Jednoduché použitie: Zavádzanie análnych kolíkov do konečníka môže byť príjemným a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo, ktorý uľahčí zavádzanie análneho kolíka do konečníka. Krátky sprej uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka mimoriadne jemné potešenie.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže znamenať veľký rozdiel. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • butt plug Extremeo - Destroyer - Dlhý análny kolík
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale Aqua alebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš výrobok Extremeo: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo vám teraz ponúkame všestranne bezstarostný balíček pre vaše análne dobrodružstvá. MEO je priekopníkom nielen pokiaľ ide o svetoznáme produkty, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty je uvedenie inovatívnej série análnych kolíkov Extremeo. Na základe dlhoročných skúseností a spätnej väzby od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, ako napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, dildo shop v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte po česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Hodnotenie 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Hodnotenie 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Hodnotenie 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Hodnotenie 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Napíšte vlastnú recenziu

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlhý análny kolík

              Butt plug Extremeo - Destroyer - Dlhý análny kolík

              DESTROYER: Butt plug, ktorý prekonáva všetky hranice a dostáva mužov a ženy na ich anatomické hranice! Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čím je extrémne dlhý análny kolík, ako je "Destroyer", taký príťažlivý? Povieme vám, prečo..

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: