Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Neoprénové masky

Newsletter

Neoprénová maska

Naša neoprénová maska ponúka pre Dom alebo dominu dokonalú príležitosť premeniť otroka na osobný objekt žiadostivosti podľa ľubovôle. Odnímateľná páska cez oči a kryt úst umožňujú ľubovoľne ovládať partnerove zmysly. Vidieť alebo nevidieť? Hovoriť alebo si užívať v tichu? Rozhodnite sa sami.

Viac informácií

3552/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Neoprénová maska s odnímateľnou páskou cez oči a krytom na ústa.

    Pre Dom alebo dominu ponúka naša neoprénová maska dokonalú príležitosť premeniť otroka alebo otrokyňu na osobný objekt žiadostivosti podľa ľubovôle. Odnímateľná páska cez oči a kryt úst umožňujú ľubovoľne ovládať partnerove zmysly. Vidieť alebo nevidieť? Hovoriť alebo si užívať v tichu? Rozhodnite sa sami.

    Maska je vyrobená z elastického, pohodlného a priedušného neoprénu a prispôsobí sa väčšine tvarov hlavy. Je taká pohodlná, že ju možno nosiť dlhý čas - ideálna na dlhšie BDSM sedenia. Neoprénovú masku môžete skombinovať s ďalšími BDSM doplnkami, ako sú pádla, biče a putá, a tak si doplniť svoje zážitky!

    Neoprénová maska s odnímateľným krytom úst je ideálna na anonymný, pasívny orálny sex:

    Úplným zakrytím tváre neoprénová maska ponúka vysoký stupeň anonymity, čo môže byť psychologicky stimulujúce a umožňuje intenzívnejší zážitok. Obzvlášť príťažlivý je odnímateľný kryt úst, ktorý umožňuje otrokovi byť orálne aktívny, zatiaľ čo zvyšok tváre zostáva zakrytý. To umocňuje pocit podriadenosti a sústredenie sa na samotnú činnosť. Okrem toho pohodlný elastický neoprénový materiál zaisťuje vysokú úroveň pohodlia pri nosení, a to aj počas dlhšej doby. Okrem toho môže nosenie masky na oči obmedziť výhľad, a tým zvýšiť koncentráciu na blowjob, čo môže zvýšiť intenzitu pre aktívneho partnera. Celkovo táto neoprénová maska ponúka jedinečnú kombináciu anonymity, pohodlia a zmyselného zážitku, ideálnu na pasívny orálny sex.

    Hľadáte dokonalý materiál pre BDSM masku? Neoprén by mohol byť presne to, čo hľadáte. Masky vyrobené z neoprénu ponúkajú oproti tradičným koženým alebo latexovým maskám množstvo výhod, vďaka čomu sú pre mnohých ideálnou voľbou.

    Pohodlie a prispôsobivosť: Neoprén je známy svojou pružnosťou a prispôsobivosťou. Na rozdiel od kože, ktorá môže byť často tuhá a stiesňujúca, neoprén sa jemne prispôsobí kontúram hlavy bez toho, aby tlačil alebo obmedzoval. To znamená, že neoprénové masky sa dajú pohodlne nosiť dlhú dobu, takže sú ideálne na dlhšie BDSM sedenia.

    Priedušnosť: Ďalšou výhodou neoprénu je jeho priedušnosť. Zatiaľ čo latex a niekedy aj koža majú tendenciu zadržiavať teplo, čo môže viesť k nadmernému teplu a nepohodliu, neoprén umožňuje lepšiu cirkuláciu vzduchu. Vďaka tomu sú neoprénové masky obzvlášť pohodlné počas intenzívnejších aktivít.

    Jednoduchá starostlivosť: Neoprén je lepší aj z hľadiska starostlivosti a čistenia. Ľahko sa čistí a rýchlo schne, na rozdiel od kože, ktorá si vyžaduje špeciálne čistiace prostriedky a starostlivosť, aby sa zachovala jej kvalita. Latex môže byť tiež náročný na starostlivosť a často si vyžaduje špeciálne ošetrenie, aby sa zachoval jeho lesk a pružnosť.

    Hypoalergénne vlastnosti: Pre ľudí s citlivou pokožkou alebo alergiami je neoprén často lepšou voľbou. Zatiaľ čo latex často spôsobuje alergické reakcie, neoprén je zvyčajne hypoalergénny a šetrný k pokožke.

    Celkovo neoprén ponúka vynikajúcu rovnováhu medzi pohodlím, funkčnosťou a štýlom, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre každého, kto hľadá alternatívu ku koženým a latexovým maskám. Či už ste na BDSM scéne nováčikom, alebo už máte skúsenosti, neoprénová maska by mohla byť presne to, čo potrebujete na prežívanie svojich najlepších fantázií.

    Viac informácií:

    • Neoprénová maska s odnímateľnou maskou na oči a krytom úst
    • Veľkosť: Jedna veľkosť, obvod krku do cca 46 cm.
    • Materiál: neoprén

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Neoprénová maska

    Neoprénová maska

    Naša neoprénová maska ponúka pre Dom alebo dominu dokonalú príležitosť premeniť otroka na osobný objekt žiadostivosti podľa ľubovôle. Odnímateľná páska cez oči a kryt úst umožňujú ľubovoľne ovládať partnerove zmysly. Vidieť alebo nevidieť? Hovoriť alebo si užívať v tichu? Rozhodnite sa sami.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    14 ostatné položky v rovnakej kategórii: