Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Manžety na členky

Newsletter

Uzamykateľné a polstrované kožené manžety na členky - kolekcia San Francisco

Doplňte svoje bondage vybavenie o uzamykateľné a veľkostne nastaviteľné manžety na členky z kolekcie San Francisco od MEO®, ktoré posúvajú dominanciu a podriadenie na novú úroveň. Manžety na členky vyrobené z najjemnejšej kože nappa ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň pohodlia a bezpečnosti počas bondáže, ako aj možnosť úplne sa vzdať kontroly.

Viac informácií

8673/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Doplňte svoje bondage vybavenie uzamykateľnými a nastaviteľnými manžetami na členky z kolekcie San Francisco od MEO®, ktoré posúvajú dominanciu a podriadenie na novú úroveň. Vyrobené z najjemnejšej kože nappa, manžety na členky ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň pohodlia a bezpečnosti počas bondáže, ako aj možnosť úplne sa vzdať kontroly.

    Kolekcia San Francisco od MEO:

    Kolekcia San Francisco od MEO® oslavuje slobodu a tvorivú energiu slávnej sanfranciskej ulice Folsom Street a celej BDSM a fetišistickej komunity. Naše výrobky stelesňujú progresívnu a otvorenú kultúru, vďaka ktorej sa San Francisco stalo celosvetovým symbolom sexuálnej slobody. Sú nielen funkčnými doplnkami, ale aj symbolmi pulzujúcej energie a otvorenosti, ktoré sú pre túto scénu charakteristické. Svojím dizajnom a funkčnosťou stelesňujú postoj, ktorý oslavuje rozmanitosť a akceptáciu a zároveň posúva hranice túžby a vášne.

    Kožené manžety na členky, uzamykateľné a polstrované - kolekcia San Francisco

    Manžety na členky z kolekcie San Francisco, vyrobené v súlade s najlepšou sedlárskou tradíciou, sa vyznačujú robustnosťou a dokonale vyváženým polstrovaním, ktoré zaručuje maximálne pohodlie. Komunita BDSM oceňuje tieto kožené manžety na členky pre ich vynikajúcu kvalitu a dôkladné spracovanie, ktoré premení každý okamih na luxusný zážitok.

    Prečo sú kvalitné manžety na členky také dôležité:

    Kvalitné manžety na členky sú nevyhnutné pre bezpečný, pohodlný a vizuálne atraktívny zážitok BDSM. Minimalizujú riziko zranenia tým, že poskytujú bezpečné a spoľahlivé uchytenie a polstrované manžety na členky zabraňujú vzniku tlakových bodov alebo odrenín. Dôvera, ktorá sa posilňuje používaním vysokokvalitných doplnkov, umožňuje submisívnemu partnerovi úplne sa odovzdať, čo zintenzívňuje spoločný zážitok. Estetický efekt manžiet na členky tiež dotvára atmosféru a umocňuje emocionálny zážitok z bondage seansy.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Čierne kožené manžety na členky z nappa, uzamykateľné a polstrované pre maximálne pohodlie.
    • S uzamykateľnými manžetami na členky z kolekcie San Francisco od MEO® získate nielen kus podmanivej energie a slobody San Francisca, ale aj istotu, že vaše bondage zážitky budú obohatené o kvalitu, bezpečnosť a štýl.
    • Nastaviteľná veľkosť, s robustnými D-krúžkami na pripevnenie lán alebo reťazí.
    • Optimálne a prispôsobiteľné nosenie.
    • Veľkostne nastaviteľné horné popruhy sú vybavené aj špeciálnou kovovou sponou na opasok s otvorom na visiaci zámok.
    • Rozmery uzamykateľných manžiet na členky: 35 cm dĺžka x 9 cm šírka, vhodné pre štíhle a silné členky.
    • Súčasťou dodávky sú 2 visiace zámky s rovnakým zámkom, 4 kľúče a podrobný návod na starostlivosť o kvalitnú kožu.
    • Môžete si vybrať medzi našimi klasickými visiacimi zámkami alebo digitálnym časovým samosvorným zámkom MEOBOND, ktorý zabraňuje uvoľneniu na vopred stanovený čas.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Fußfesseln San Francisco

    Nachdem wir nun schon die Handfesseln ausgiebig getestet haben, haben wir uns nun also noch die Fußfesseln der San Francisco Linie zugelegt. Und auch hier: volle Punktzahl und große Begeisterung! Das Leder duftet wahnsinnig gut, ist wundervoll weich und auch direkt aus der Packung genommen sind die Fesseln direkt anschmiegsam und 0,0 starr. Die Polsterung macht die Fessel bequem zu tragen, sodass diese auch nach mehreren Stunden nicht abgenommen werden müssen. Das diese nicht abgenommen werden können, dafür sorgt auch hier wieder ein kleines Schlösschen. Wir sind begeistert! ;)

      Hodnotenie 

      HIGHLY RECOMMENDED!!

      Do not look anywhere else!! The quality is unbelievable. We purchase both ankle, wrist, and the collar. These cuffs will last a lifetime.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Most gorgeous leather work I have seen anywhere!

      Most gorgeous leather work I have seen anywhere! I love mine.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Die besten Fußfesseln der Welt

      Ich hatte bereits die Handfesseln bewertet, gleiches gilt natürlich auch für diese Fußfesseln. Hier ist meine Bewertung in Kopie:

      Ich beschäftige mich seit mehr als 20 Jahren mit dem Thema Bondage und habe hierüber auch ein Buch verfasst. Ich kann wirklich sagen, daß ich weltweit keine besseren Fesseln kennengelernt habe als dieses Modell. Weder in Europa, noch in den USA.

      Sie sind anatomisch perfekt, äußerst stabil und das verwendete Leder ist ein Leder der Oberklasse. Sie sind abschließbar, daß heißt, das ein Entkommen absolut unmöglich ist. Sie eignen sich dank ihrer Formgebung auch für längere Bondage-Sessions. Der Tragekomfort ist hervorragend, da sie nicht auf bestimmte Nervenpunkte drücken.

      Wer professionelles Equipment zu einem fairen Preis sucht, sollte diese Handfesseln bestellen. Die gleiche Bewertung gilt im Übrigen auch für die Handfesseln der Serie "San Francisco".

      In diesem Zusammenhang möchte ich auch nochmals auf die hier angebotenen Vorhängeschlösser hinweisen. Hierbei handelt es sich um ein Qualitätsprodukt erster Güte. Diese Schlösser schliessen alle mit dem identischen Schlüssel und sind ein sehr prakitsches Accessoire, das ich bei keiner meiner Bondage-Sessions mehr missen möchte.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Auch für schlanke Oberarme (bei Frauen)

      Es gibt leider sehr wenig für die Oberarme, aus festem bzw. gepolstertem Leder schon gar nicht.
      Die Fesseln von MEO passen von der Länge her sehr gut an meinen dünnen Oberarmen.
      Ich bin jedenfalls sehr gut zufrieden und würden sie wieder kaufen.
      Ich denke, an den Füßen würden sie mindestens genauso gut sitzen.

        Hodnotenie 

        Diese Fußfesseln sind genial von der Qualität

        Diese Fußfesseln sind genial von der Qualität und einfach zu verstellen. Sind SEHR GUT verarbeitet und erfüllen Ihren Zweck. Eine Kaufempfehlung meinerseits ist gegeben.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Uzamykateľné a polstrované kožené manžety na členky - kolekcia San Francisco

          Uzamykateľné a polstrované kožené manžety na členky - kolekcia San Francisco

          Doplňte svoje bondage vybavenie o uzamykateľné a veľkostne nastaviteľné manžety na členky z kolekcie San Francisco od MEO®, ktoré posúvajú dominanciu a podriadenie na novú úroveň. Manžety na členky vyrobené z najjemnejšej kože nappa ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň pohodlia a bezpečnosti počas bondáže, ako aj možnosť úplne sa vzdať kontroly.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          29 ostatné položky v rovnakej kategórii: