Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Manžety na členky

Newsletter

Kožené manžety na členky, polstrované - čierna / červená - AMSTERDAM

Maximálna funkčnosť v kombinácii s klasickým dizajnom! Výsledok: manžety na členky v skvelých farbách, ktoré nielen dobre vyzerajú a veľmi pohodlne sa nosia, ale sú aj za rozumnú cenu. Čierno-červené bondage manžety na členky sú vybavené 2 krúžkami, ku ktorým možno pripevniť napríklad rozpernú tyč.

Viac informácií

2556/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Maximálna funkčnosť v kombinácii s klasickým dizajnom! Výsledok: manžety na členky v skvelých farbách, ktoré nielen dobre vyzerajú a veľmi pohodlne sa nosia, ale zaujmú aj svojou prijateľnou cenou. Čierno-červené bondage manžety na členky sú vybavené 2 krúžkami, ku ktorým možno pripevniť napríklad rozpernú tyč.

     

    Naše dvojfarebné manžety na členky z pravej kože si môžete vybrať z rôznych farieb, ako je čierna, zelená, červená, modrá a biela. Tieto farby sú analogické s kódom Hanky, ktorý je známy po celom svete. Tento kódex nenecháva žiadne otázky bez odpovede a Sub môže svojmu potenciálnemu pánovi dokonca povedať, čo ho baví alebo aký je jeho fetiš, kým je zviazaný a má v ústach roubík.

     

    Dva pripevnené oceľové krúžky umožňujú dokonale integrovať manžety na členky do bondáže, napríklad na pripevnenie rozperky alebo reťaze s karabínami či bondážnych lán. Kožené manžety na členky majú nastaviteľnú veľkosť pomocou praciek na opasok a dajú sa prispôsobiť prakticky akémukoľvek obvodu členku.

    Čím sú tieto kožené manžety na členky výnimočné?

    Na členkové putá z kolekcie Amsterdam od MEO® sa používa len koža, ktorá spĺňa naše vysoké kvalitatívne normy. Naše manžety na členky vyrábajú skúsení sedlári, ktorí majú dlhoročné remeselné skúsenosti. Manžety na členky sú vyrobené s maximálnou starostlivosťou - od strihu a šitia až po dokonalú povrchovú úpravu. Na každom nite a pracke je navyše vyrazené originálne logo MEO ®, ktoré je pre bondage výrobky znakom najvyššej kvality. Kožené bondage manžety na členky sa dodávajú v elegantnom úložnom vrecku s ochrannou známkou MEO ®.

     

    Bondážne manžety na členky pohodlne, ale pevne obopínajú členky. Tieto manžety na členky sa dajú zapnúť a upraviť ich veľkosť pomocou kovovej pracky. K našim BDSM manžetám na členky sú pripevnené dva krúžky, takže obe manžety na členky možno spojiť reťazou, lanom alebo pomocou našich spojovacích dvojitých karabín. Samozrejme, tieto krúžky možno použiť aj na pripevnenie rozpernej tyče. Vhodné rozperné tyče nájdete tu v obchode MEO® bondage.

    Môžem tieto manžety na členky kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Ak chcete mať počas bondáže aj sex alebo milujete pocit, že ste úplne vydaní napospas, potom sú naše rozperné tyče tým pravým doplnkom pre vás. Naša rozperná tyč, pripevnená medzi manžetami na členky, obmedzuje vašu možnosť pohybu a umožňuje vám roztiahnuť nohy "pripravené prijímať". Okrem týchto členkových pút naša séria "Amsterdam" zahŕňa aj kožené putá na ruky a obojok BDSM. Môžete si vybrať z rôznych farieb. Najmä ak skombinujete naše putá na členky s BDSM obojkami a manžetami na členky alebo možno dokonca použijete koženú masku, máte niekoľko skvelých možností. Chcete ísť ešte o niečo ďalej? Potom do svojho sedenia zakomponujte oceľový pás cudnosti.

     

    Vďaka nasledujúcim tipom môžete počas bondáže zostať v bezpečí a jednoducho sa nechať unášať

    Jedným z lákadiel bondáže je, že môže posunúť vaše hranice. Ak sa vám tento druh hry páči, automaticky budete skúšať viac a viac, akceptovať vyššie a vyššie úrovne pocitov, robiť viac a cítiť viac, ako ste robili kedykoľvek predtým. Tento proces je však pomalý a postupný a ľudia nevedia čítať myšlienky. Môže sa stať, že ste Bottom v BDSM sedení, ale váš Top vás berie príliš tvrdo a zrazu vám to vôbec nie je príjemné. Chcete, aby to okamžite prestalo! To je presne to, čo potrebujete Safeword potrebujete. Slovo, ktoré znamená: "Toto nefunguje! Toto sedenie prebieha nejako zle. Prosím, okamžite to zastavte!" A Safeword treba brať absolútne vážne. Možno ste na sedení s Top, ktoré veľmi dobre nepoznáte. Ak sa vám stane niečo, čo sa vám nepáči, je veľmi dôležité poznať spôsob, ako to oznámiť. A to okamžite! Najmä ak ste zviazaní. A Safeword je súčasťou BDSM zásady"SSC - Safe, Sane & Consensual", čo znamená bezpečný, zodpovedný a konsenzuálny.

    Ako sa starať o kožené členkové putá a ako ich čistiť?

    Kožené manžety na členky jednoduchoočistite vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožené manžety na členky sa niekedy používa dobrý tuk na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža manžiet na členky mimoriadne pružná. Len ak sa o kožené manžety na členky správne staráte, zostanú v optimálnom stave a budú primerane odolné a odolné.

     

    Na čo si mám dať pozor pri kúpe manžiet na členky na bondage?

    S manžetami na členky od MEO® ste nielen na bezpečnej strane, ale môžete si bondage so svojím partnerom aj stopercentne užiť. Pri kúpe putá na členky by ste sa mali uistiť, že vám vybrané putá na členky sedia a majú individuálne nastaviteľnú veľkosť! To zvyšuje pohodlie pri nosení a zaručuje vám roky rozkoše. Materiál, z ktorého sú členkové putá vyrobené, by mal byť odolný a trvácny, ako napríklad kvalitná koža, ktorú používame my. Aby ste si zabezpečili dobrú náladu aj po skončení bondáže, mali by ste sa riadiť aj našimi pokynmi na starostlivosť, ktoré samozrejme prikladáme ku každému páru manžiet na členky.

    Čo je Hanky Code a kde sa vyskytuje?

     

    Farby povedia viac ako tisíc slov! Nebolo by niekedy praktické vedieť na prvý pohľad, na čom je on alebo ona? Najmä na BDSM scéne sa na tento účel ustálil kód vreckoviek, ktorý pozostáva z určitých farieb - identifikátor, ktorému rozumejú len zasvätenci. Každý, kto pozná tento kód, okamžite vie, o čo ide. Vysvetlíme vám, o čo ide a kde tento kód nájdete: "Hanky" je skratka pre "handkerchief", čo znamená "vreckovka". Rôznofarebné vreckovky boli prvými zavedenými znakmi na označenie sexuálnej preferencie nositeľa. Vznikli v subkultúre v 70. rokoch 20. storočia. Kód pôvodne spočíval v nosení rôznofarebných vreckoviek v zadnom vrecku nohavíc. Keďže v druhej tretine minulého storočia boli nezvyčajné sexuálne praktiky ešte ďaleko od normálu, v Hanky Code rýchlo rozšírili, najmä na gay a BDSM scéne. Farby, ktoré sme použili, označujú Modrá = análny sex / orálny sex, zelená = hranie rolí / vojenské hry, červená = fisting / dominancia, čierna = dominancia / SM, biela = masturbácia / hra s vyvrcholením.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • 1 pár kožených put na členky s dvoma oceľovými krúžkami
    • Ak hľadáte lacné, ale odolné a dlhotrvajúce manžety na členky pre svoje základné BDSM vybavenie, manžety na členky z nášho radu "Amsterdam" sú vynikajúcou voľbou.
    • Rozmery: šírka približne 6,5 cm a dĺžka 27,5 cm
    • Nastaviteľná veľkosť, zapínanie na pracku
    • Reliéfne nity a pracky s ochrannou známkou MEO®
    • Dizajn vyrobený v Nemecku
    • Materiál: pravá koža, kovové pracky a nity
    • Kvalita: Prepracované remeselné spracovanie zaručuje najvyššiu kvalitu.
    • Prírodný výrobok: Koža je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu manžiet na členky.
    • Jedinečnosť: Naše putá na členky sú ručne vyrábané a jedinečné.
    • Diskrétnosť: Manžety na členky sa dodávajú v neutrálnom, diskrétnom balení.
    • Veľký výber: V našom internetovom obchode BDSM nájdete všetko, čo potrebujete, či už ide o výprask BDSM paddle, pás cudnosti, latexovú masku, koženú masku, putá na ruky, manžety na členky, obojok BDSM, uzamykateľné putá, roubík, bondage s rozpernou tyčou, kožený postroj na hlavu, SM hračky a mnoho ďalšieho.
    • MEO ® spája estetiku klasického dizajnu s pevnosťou a stabilitou vybraných koží. Výsledkom sú nádherné kožené manžety na členky, vďaka ktorým sa každé bondage sedenie stane nezabudnuteľným zážitkom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super comfortable

    Super comfortable, the cushioning is worth the money.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Kožené manžety na členky, polstrované - čierna / červená - AMSTERDAM

      Kožené manžety na členky, polstrované - čierna / červená - AMSTERDAM

      Maximálna funkčnosť v kombinácii s klasickým dizajnom! Výsledok: manžety na členky v skvelých farbách, ktoré nielen dobre vyzerajú a veľmi pohodlne sa nosia, ale sú aj za rozumnú cenu. Čierno-červené bondage manžety na členky sú vybavené 2 krúžkami, ku ktorým možno pripevniť napríklad rozpernú tyč.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      29 ostatné položky v rovnakej kategórii: