Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Časový zámok Self Bondage

Newsletter

BDSM Obojok uzamykateľný kožený - Self Bondage

Náš uzamykateľný obojok BDSM je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá najkvalitnejší obojok SM. Náš obojok je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a má uzamykateľnú pracku, takže ponúka pohodlné a bezpečné nosenie, ktoré je ideálne na bondáž krku a BDSM.

Viac informácií

1695/SL

k dispozícii na

    Viac informácií

    MEO - Dokonalý uzamykateľný obojok BDSM vyrobený z vysoko kvalitnej kože!

    Náš uzamykateľný obojok BDSM je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá najkvalitnejší obojok SM. Náš obojok je vyrobený z vysokokvalitnej kože a je vybavený uzamykateľnou prackou, ponúka pohodlné a bezpečné nosenie, ktoré je ideálne na bondage krku a BDSM.

    Náš otrokársky obojok je uzamykateľný pomocou visiaceho zámku alebo elektronického časového zámku, aby ste zaistili, že váš Sub alebo otrok nebude mať šancu si ho vyzliecť skôr, ako mu to dovolíte.

    Ako popredný obchod s BDSM ponúkame široký sortiment uzamykateľných BDSM obojkov, ktoré sú ideálne pre vaše bondage alebo self-bondage sedenie. S našimi časovými zámkami, bondage časovačmi a uzamykateľnými prackami môžete presne naplánovať a kontrolovať trvanie svojich BDSM hier.

    Náš uzamykateľný obojok alebo obojok s uzamykateľnou prackou je ideálny pre skúsených milovníkov BDSM, ktorí hľadajú dokonalý bondage doplnok. Náš časový zámok na samoväzbu vám dáva slobodu prežívať svoje fantázie bez toho, aby ste sa museli spoliehať na partnera.

    Kúpte si náš uzamykateľný obojok BDSM teraz a zažite slobodu a kontrolu, ktorú potrebujete pre svoje BDSM sedenia. Objavte náš široký sortiment BDSM a bondage doplnkov v našom BDSM obchode a nechajte svoje fantázie konečne stať sa skutočnosťou!

    S týmto BDSM obojkom sa vaše sny o sebadarovaní stanú skutočnosťou, pretože uzamykateľný kožený obojok možno vďaka digitálnemu časovému zámku bezpečne uzamknúť až na 100 hodín.

     

    S touto súpravou sa všetky vaše fantázie o sebazväzovaní stanú skutočnosťou. Umožní vám bezpečne a dokonale sa zviazať - aj bez partnera. Digitálny časový zámok MEOBOND vás uvoľní až po uplynutí nastaveného času. Umožňuje bezpečné zviazanie a bezpečnú samoväzbu. Konečne môžete prežívať svoje najvyššie fantázie, pretože časový zámok MEOBOND sa dá nastaviť na minútu presne, maximálne na 100 hodín. Jednoducho sa používa a bezpečne zabezpečuje to, o čom ste vždy snívali.

     

    Súprava obsahuje: 1 bondage časový zámok MEOBOND a uzamykateľný kožený obojok.

     

    Further product description:

     

    Kolekcia MEO je vyrobená s citom a dôrazom na detail, od kože až po posledný šev. Koža nášho bondage obojku "BLACK BERLIN" bola obzvlášť dlho frézovaná, aby získala mäkkosť a vysoký komfort pri nosení.

    Ďalšie podrobnosti: Vybavený tromi pevnými D-krúžkami. Horný remienok s nastaviteľnou veľkosťou sme vybavili uzamykateľnými prackami z poniklovanej ocele.

    Uzamykateľný golier: Rozmery: 45 cm dĺžka x 5,5 cm šírka

     

    Viac informácií:

     

    • Sada na samoviazanie pre zodpovedných dospelých
    • Vďaka digitálnemu časovému zámku MEOBOND je samobondáž jednoduchá a bezpečná (stiahnite si prosím bezpečnostné pokyny)
    • Digitálny BDSM časový zámok - zámok s funkciou časovača - elektronický bondage zámok
    • Elektronický časový zámok s ovládacími tlačidlami a LCD displejom
    • Viac informácií o časovom zámku MEOBOND nájdete tu.

    Stiahnite si

    Bezpečnostné pokyny MEOBOND

    Bezpečnostné pokyny pre elektronický časový zámok MEOBOND

    Stiahnite si (67.61k)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM Obojok uzamykateľný kožený - Self Bondage

      BDSM Obojok uzamykateľný kožený - Self Bondage

      Náš uzamykateľný obojok BDSM je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá najkvalitnejší obojok SM. Náš obojok je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a má uzamykateľnú pracku, takže ponúka pohodlné a bezpečné nosenie, ktoré je ideálne na bondáž krku a BDSM.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      23 ostatné položky v rovnakej kategórii: