Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Časový zámok Self Bondage

Newsletter

Uzamykateľný prepínač s časovým zámkom

Náš uzamykateľný kožený samoväzbový roubík má digitálny časový zámok. Odloženie roubíka je znemožnené až na 100 hodín. Tento roubík je bestsellerom v našom BDSM fetiš obchode.

Viac informácií

1692/SL

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš uzamykateľný kožený samoväzbový roubík má digitálny časový zámok. Odstránenie roubíka je znemožnené až na 100 hodín. Tento roubík je bestsellerom v našom obchode s BDSM fetišmi.

    Táto súprava roubíkov splní všetky vaše fantázie o samoväzbe. Umožní vám bezpečne a dokonale sa zviazať - aj bez partnera. Priložený digitálny časový zámok MEOBOND vás uvoľní až po uplynutí nastaveného času. Táto súprava gagov umožňuje bezpečné sebazväzovanie. Konečne môžete prežívať svoje dokonalé fantázie o bondáži s roubíkom, pretože časový zámok MEOBOND sa dá nastaviť na minútu, maximálne na 100 hodín. Veľmi jednoduché a bezpečné používanie, naša súprava roubíkov splní to, o čom ste vždy snívali.

    Súprava na samoväzbu pozostáva z: 1 časového zámku na bondáž MEOBOND a uzamykateľného koženého roubíka.

    Výhody roubíka:

    Náš roubík sa dá bezpečne a "dekoratívne" uzamknúť v prednej časti. Gag je vybavený širokým koženým remienkom; vďaka veľkému počtu otvorov na remienok je jeho veľkosť nastaviteľná a zaručuje pohodlné nosenie. Kožený roubík je ukrytý za maskou na ústa. Gag sa dá samozrejme používať aj bez časového zámku, prípadne sa dá časový zámok nahradiť bežným visiacim zámkom.

    Musím požiadať svojho partnera o povolenie, kým mu môžem dať roubík?

    Áno! Keďže roubík znemožňuje, aby jeho nositeľ Safeword nositeľovi zrušiť bondage session, základom je veľká dôvera a vzájomný rešpekt.

    Ďalšie informácie

    • Samoväzbový roubík pre zodpovedných dospelých
    • Vďaka digitálnemu časovému zámku MEOBOND je samodržanie jednoduché a bezpečné (stiahnite si prosím bezpečnostné pokyny)
    • Digitálny BDSM časový zámok - zámok s funkciou časovača - elektronický zámok na samoväzbu
    • Elektronický časový zámok s ovládacími tlačidlami a LCD displejom
    • Viac informácií o časovom zámku MEOBOND nájdete tu.
    • Mimoriadne vysoká spokojnosť zákazníkov: 99,2 % našich profesionálnych zákazníkov BDSM by si túto súpravu roubíkov objednalo opäť v našom obchode s bondážou.

     

    Stiahnite si

    Bezpečnostné pokyny MEOBOND

    Bezpečnostné pokyny pre elektronický časový zámok MEOBOND

    Stiahnite si (67.61k)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Uzamykateľný prepínač s časovým zámkom

      Uzamykateľný prepínač s časovým zámkom

      Náš uzamykateľný kožený samoväzbový roubík má digitálny časový zámok. Odloženie roubíka je znemožnené až na 100 hodín. Tento roubík je bestsellerom v našom BDSM fetiš obchode.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      23 ostatné položky v rovnakej kategórii: