Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Časový zámok Self Bondage

Newsletter

Uzamykateľný BDSM kožený obojok s časovým zámkom

S ním sa vaše sny o samoviazaní stanú skutočnosťou. Uzamykateľný kožený obojok MEO možno bezpečne uzamknúť až na 100 hodín vďaka digitálnemu časovému zámku.

Viac informácií

1696/SL

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vďaka nemu sa vaše sny o samoviazaní stanú skutočnosťou. Uzamykateľný kožený obojok MEO možno bezpečne uzamknúť až na 100 hodín vďaka digitálnemu časovému zámku.

     

    S touto súpravou sa všetky vaše fantázie o samoväzbe stanú skutočnosťou. Umožní vám bezpečne a dokonale sa zviazať - aj bez partnera. Digitálny časový zámok MEOBOND vás uvoľní až po uplynutí nastaveného času. Umožňuje bezpečné zväzovanie. Konečne môžete prežívať svoje najvyššie fantázie, pretože časový zámok MEOBOND sa dá nastaviť na minútu presne, maximálne na 100 hodín. Jednoducho sa používa a bezpečne zabezpečuje to, o čom ste vždy snívali.

     

    Súprava obsahuje: 1 bondage časový zámok MEOBOND uzamykateľný bondage obojok.

     

    Further product description:

     

    Šírka: cca 45 mm, Dĺžka: cca 48 cm, Mäkký ako nappa koža a veľmi stabilný. trikrát prešitý, s 3 D-krúžkami na pripevnenie reťaze.

    Niekedy môže, niekedy môže, niekedy musí byť trochu viac. Naše vlastné vysoké nároky na naše výrobky nás priviedli na myšlienku vyrobiť uzamykateľné verzie našich najobľúbenejších kožených pút. Naše putá sú vyrobené z najlepšej zrnitej hovädzej kože v známej kvalite MEO.

    Naše spracovanie dodáva koži teplý povrch a príjemný pocit. Vegetatívne činená koža MEO je mimoriadne jemnozrnná a pružná. Charakter hrubej kože je v našich opierkach zachovaný a prirodzené nerovnosti a jazvy nie sú umelo zakryté. Naše zábrany sú bezpečne upevnené pevnými nitovanými remienkami. Pevná špeciálna kovová pracka ponúka spolu s našimi zodpovedajúcimi bezpečnostnými zámkami ďalšiu možnosť uzamknutia.

    Naše nové putá sú bohato polstrované a majú nastaviteľnú veľkosť, preto perfektne sedia a v prípade potreby sú neoblomne pevné. Priliehavý strih pri súčasnom vysokom komforte nosenia umožňuje, aby sa naše putá nosili nepozorovane pod bežným každodenným oblečením aj počas dňa.

     

    Viac informácií:

     

    • Sada na samoviazanie pre zodpovedných dospelých
    • Vďaka digitálnemu časovému zámku MEOBOND je samoväzba jednoduchá a bezpečná (stiahnite si prosím bezpečnostné pokyny)
    • Digitálny BDSM časový zámok - zámok s funkciou časovača - elektronický bondage zámok
    • Elektronický časový zámok s ovládacími tlačidlami a LCD displejom
    • Viac informácií o časovom zámku MEOBOND nájdete tu.

    Stiahnite si

    Bezpečnostné pokyny MEOBOND

    Bezpečnostné pokyny pre elektronický časový zámok MEOBOND

    Stiahnite si (67.61k)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    You have no hope for freedom until you’ve served your time!

    With a countdown of up to 99 hours, you (or your owner) can decide exactly when release is granted. Your arousal will eventually turn into desperation as you watch each second tick by.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Uzamykateľný BDSM kožený obojok s časovým zámkom

      Uzamykateľný BDSM kožený obojok s časovým zámkom

      S ním sa vaše sny o samoviazaní stanú skutočnosťou. Uzamykateľný kožený obojok MEO možno bezpečne uzamknúť až na 100 hodín vďaka digitálnemu časovému zámku.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      23 ostatné položky v rovnakej kategórii: