Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

O Ring Gag

Vaše fantázie o BDSM a gagu sú celkom konečné? Nadržaný! Naše sú tiež a my vám to dokážeme s dvojitým O-krúžkom Gag "Deep Throat". Krúžkový roubík O Ring Gag udržuje ústa počas bondáže doširoka otvorené, perfektne sedí, je uzamykateľný a dá sa odstrániť len pomocou Top. Tu sa dozviete, ako používať O ring gag na bondage a čo všetko s ním môžete zažiť!

Viac informácií

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vaše BDSM & gag fantázie sú celkom konečné? Horny/Perfect! Naše sú tiež a dokážeme vám to s dvojitým O-krúžkom Gag "Deep Throat". Gag s O krúžkom udržuje ústa počas bondáže doširoka otvorené, perfektne sedí, je uzamykateľný a dá sa odstrániť len pomocou Top. Ako správne používať O Ring Gag počas bondáže a čo všetko s ním môžete zažiť, sa dozviete tu!

     

    Ako používať O Ring Gag?

     

    Uzamykateľný O-krúžkový roubík spoľahlivo zabezpečí, že Bottom musí mať ústa doširoka otvorené. Vďaka dvojitým krúžkom nemožno s roubíkom pohybovať jazykom. Uzamykateľný remienok zaručuje nielen to, že O Ring Gag dokonale sedí, ale aj to, že O Ring Gag môže odstrániť len Top! To, čo sa potom cez otvor O Ring Gag pretlačí, je len na Top, pretože Bottom určite nebude môcť vysloviť žiadne námietky. Čo viac by ste mohli od O Ring Gagu pri bondáži očakávať?!

     

    Aký je rozdiel medzi O Ring gagom a akýmkoľvek iným gagom?

     

    V bondage a sadomasochistickej scéne je roubík fetišistická pomôcka, ktorá sa vkladá partnerovi do úst a zvyčajne sa uzatvára remienkom vzadu na hlave. Použitím roubíka už nie je možné, aby submisívny partner hovoril alebo namietal proti trestom svojho dominantného partnera v bondáži. Gag s O-krúžkom spoľahlivo zabezpečí, že Bottom poslušne mlčí a zároveň je neustále orálne prístupný. Vďaka mäkkému koženému remienku sa O Ring Gag nosí mimoriadne pohodlne a nezarezáva sa do kútikov úst. Remienok na hlavu sa dá optimálne prispôsobiť obvodu hlavy pomocou pracky a dá sa dokonca zablokovať. Skvelý BDSM doplnok, ktorý môže Top počas bondage sedenia nápadito využiť. Dvojitý krúžok O-krúžkového roubíka sa dá samozrejme použiť aj ako veľmi tesný krúžok na penis. Vašej fantázii pri použití roubíka sa medze nekladú. Tento O-krúžkový roubík je obľúbenou vychytávkou v internetovom obchode MEO BDSM.

     

    Môžem mať orálny sex s O ring gagom?

    Môžete! Objavte dobre strážené tajomstvo mnohých zadkov a s ním aj potešenie z fajčenia Pánovho penisu až do "hlbokého hrdla" - dokonca aj počas bondáže. S EZ2SUCK deep throat Spray od MEO® prehltnete jeho penis hlbšie ako kedykoľvek predtým, pretože úžasný sprej potláča dávivý reflex.

     

    Ako vyčistiť O-krúžkový roubík?

     

    Dvojitý krúžok možno odpojiť od koženého remienka s nastaviteľnou veľkosťou a po orálnom sexe ho ľahko vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Je O Ring Gag roubík pre začiatočníkov?

     

    V našom obchode s bondage pomôckami máme mnoho BDSM roubíkov, a to ako roubíkov pre začiatočníkov, tak aj roubíkov pre skúsených subíkov. V našom online katalógu nájdete guľôčkové gagy a gagy z kože, gagy zo silikónu, gagy z gumy, gagy z latexu a dokonca aj gagy z ocele. Profesionáli tu nájdu aj postroje na hlavu s roubíkmi alebo nafukovacie roubíky. Nafukovací roubík je však vhodný len pre skúsených používateľov.

     

    Môžem kombinovať roubík s O-krúžkom s inými bondage putami?

    Áno, samozrejme, môžete použiť O Ring gag v kombinácii s inými bondage obmedzeniami - pokiaľ sa to Top páči. Väčšina našich zákazníkov používa O Ring Gag s našimi uzamykateľnými koženými putami na ruky a členky. O Ring Gag, podobne ako nepriehľadná maska, dodáva bondáži nový rozmer a môže pôsobiť ako vzrušujúci doplnok.

    Kde si môžem kúpiť O Ring Gag?

    Veľký výber roubíkov s guľôčkovým gagom nájdete tu na stránke www.meo.de. Môžete tu očakávať širokú ponuku ústnych roubíkov, bondage pút a ďalších BDSM doplnkov. Ak si stále nie ste istí kúpou gagu, mali by ste si najprv pozrieť naše gagy pre začiatočníkov. Skúsení BDSM profesionáli ocenia náš roubík s postrojom na hlavu alebo roubík so svorkami na bradavky.

     

    Musím sa svojho submisívneho partnera vopred opýtať, či mu môžem dať roubík?

     

    Určite to odporúčame. Keďže roubík s O-krúžkom znemožňuje jeho nositeľovi vysloviť vaše vopred dohodnuté "bezpečné slovo" na prerušenie bondage session, základom je veľká dôvera a vzájomný rešpekt. V zásade by sa všetky bondage praktiky mali vykonávať výlučne na základe vzájomnej dohody. Aby ste počas bondage rolových hier neprekročili partnerove hranice, mali by ste sa s partnerom vopred porozprávať o tom, čo sa vám obom páči a či je použitie roubíka pre vás oboch možnosťou.

     

    Viac informácií:

     

    • BDSM O-krúžkový roubík
    • Uzamykateľný roubík pre začiatočníkov a pokročilých hráčov
    • Materiál: vegánska PU koža, kov
    • Vnútorný priemer krúžkov: 3 cm a 4 cm
    • Vonkajší priemer krúžkov: 3,8 cm a 4,8 cm
    • Popruh na hlavu s nastaviteľnou prackou
    • Ideálny na hlboké kŕmenie a nútené kŕmenie
    • Farba: čierna/červená/strieborná
    • Značka MEO® inšpiruje BDSM komunitu. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený profesionál, v rozsiahlom sortimente výrobkov MEO ® si nájde niečo každý nadšenec bondáže. Spektrum siaha od šteklivých pomôcok až po vysokokvalitné bondage laná, kožené putá na bondage, silné pádla a svorky na bradavky na intenzívne bolestivé podnety.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Vaše fantázie o BDSM a gagu sú celkom konečné? Nadržaný! Naše sú tiež a my vám to dokážeme s dvojitým O-krúžkom Gag "Deep Throat". Krúžkový roubík O Ring Gag udržuje ústa počas bondáže doširoka otvorené, perfektne sedí, je uzamykateľný a dá sa odstrániť len pomocou Top. Tu sa dozviete, ako používať O ring gag na bondage a čo všetko s ním môžete zažiť!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: